Djupdykning i märket iS Clinical

  • | Annica

iS Clinical

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än?

iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det mest avancerade forskningsteknologin & har så härligt mumsiga formulas och konsistenser. Här snackar vi resultat och lyx, avancerad cosmeceuticals!

Märket grundades 2002 av biokemisten med tidigare erfarenhet av forskning kring genteknologi Bryan Johns, Alec R Call & Dr. Charlene DeHaven M.D. Charlene som tidigare har arbetat som ledande läkare med inriktning anti-age, har även skrivit många artiklar inom området. Från början hette märket science of skincare och bytte senare till iS Clinical by innovative Skincare, magiskt bra namn!

Filosofin talar om hudoptimerande formler, ett team med forskare och läkare som designat och skapat produkter som levererar snabba, säkra och långsiktiga, positiva resultat. Högsta standard och ständig utveckling, det ni, det är iS Clinical! En kombination av botaniska extrakt tillsammans med cutting edge science, det allra senaste och banbrytande forskningen. Som exempel, det unika patenterade Extremozymes® -tekniken som bevisat skyddar och reparerar DNA-skador, som en broms för åldersprocessen!

iS Clinical

Ingredienser och råvaror finns i olika grader av renlighet på marknaden, iS Clinical arbetar med renaste råvarorna av farmaceutisk kvalité vilket ger resultat vi vill ha men också minimal irritation på huden, just för att de är så rena. Pirr i magen på innehållet i dessa produkter, så bra.  Märket har ”på papper” kliniskt dokumenterat effektiviteten av produkternas arbete ända ner på cellnivå! ORAC-tester arbetar märket även med, detta test svarar på hur huden tar upp näringsämnen & antioxidanter i produkter och står för Oxygen Radical Absorbance Capacity. Inget hokus pokus, detta svarar liksom direkt på garanterade resultat.

iS Clincal

Ett väldigt fint statement är att märket också har ett projekt för cancerforskning, iS cancer care där primära fokus är att finansiera cancerforskning, behandling och program som förbättrar livskvaliteten och välbefinnandet för patienter som behandlas med cancerbehandling.