Scrolla för att läsa mer

Djupdykning i märket iS Clinical

iS Clinical

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än?

iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det mest avancerade forskningsteknologin & har så härligt mumsiga formulas och konsistenser. Här snackar vi resultat och lyx, avancerad cosmeceuticals!

Märket grundades 2002 av biokemisten med tidigare erfarenhet av forskning kring genteknologi Bryan Johns, Alec R Call & Dr. Charlene DeHaven M.D. Charlene som tidigare har arbetat som ledande läkare med inriktning anti-age, har även skrivit många artiklar inom området. Från början hette märket science of skincare och bytte senare till iS Clinical by innovative Skincare, magiskt bra namn!

Filosofin talar om hudoptimerande formler, ett team med forskare och läkare som designat och skapat produkter som levererar snabba, säkra och långsiktiga, positiva resultat. Högsta standard och ständig utveckling, det ni, det är iS Clinical! En kombination av botaniska extrakt tillsammans med cutting edge science, det allra senaste och banbrytande forskningen. Som exempel, det unika patenterade Extremozymes® -tekniken som bevisat skyddar och reparerar DNA-skador, som en broms för åldersprocessen!

iS Clinical

Ingredienser och råvaror finns i olika grader av renlighet på marknaden, iS Clinical arbetar med renaste råvarorna av farmaceutisk kvalité vilket ger resultat vi vill ha men också minimal irritation på huden, just för att de är så rena. Pirr i magen på innehållet i dessa produkter, så bra.  Märket har ”på papper” kliniskt dokumenterat effektiviteten av produkternas arbete ända ner på cellnivå! ORAC-tester arbetar märket även med, detta test svarar på hur huden tar upp näringsämnen & antioxidanter i produkter och står för Oxygen Radical Absorbance Capacity. Inget hokus pokus, detta svarar liksom direkt på garanterade resultat.

iS Clincal

Ett väldigt fint statement är att märket också har ett projekt för cancerforskning, iS cancer care där primära fokus är att finansiera cancerforskning, behandling och program som förbättrar livskvaliteten och välbefinnandet för patienter som behandlas med cancerbehandling.

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 svar till “Djupdykning i märket iS Clinical”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Emma skriver:

  Kan du inte visa hur spf:erna ser ut på huden? Är såååå sugen på den färgade men har dåliga erfarenheter av cc creams och liknande… Funderar på den ofärgade pga det, men är rädd att den ska ge white cast. Och för en fattig student finns det tyvärr inte på kartan att köpa och chansa – speciellt inte båda!

  • annica skriver:

   Hej Emma, De är lite cremiga men inget som lämnar någon vit hinna utan absorberas snabbt! Den färgade varianten är lätt tonad med betoning på lätt, även den väldigt snabbt absorberande av huden och ger bara ett fint utjämnande resultat. Kram Annica

 2. Anna skriver:

  Hej. Man behöver inte ha extra retinol på kvällen med dessa serum? Verkar vara retinol i de flesta serum. Är det lite färre steg i rutinen med detta märke?

 3. Ranveig skriver:

  Har prøvd disse serum en liten stund, og liker de greit. Men liker serumene til Skinceuticals bedre, gir litt mer fukt.
  Et spørsmål, superserien Elixir Cosmeceuticals, har dere planer om å ta denne inn på Skincity? Et stort, stort ønske fra meg, og flere andre vet jeg 🙂

  • annica skriver:

   Hej Ranveig, Både iS Clinical och Skinceuticals har ju superbra serum, så härliga 🙂 Ge iS Clinicals serum lite längre tid att ge effekt så tror på ökat resultat. Återkom gärna med det går, så kul att höra. Tack för ditt tips om märket, det ska jag kika på. Kram Annica

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot! Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5. Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga […]

Se hela inlägget »