Årets bästa brun utan sol-nyheter!

  • | Annica

Så kul med nya BUS produkter, fyra produkter som jag är hooked på som är mina must haves i vår och sommar för flawless gyllene ton!

BUS-nyheter

Vita Liberata Body Blur Sunless Glow

Hur smart med en foundation till kroppen? Body Blur Glow har dessutom uppdaterat sig med en ny produkt i Blur-familjen, Body Blur Sunless Glow. Samtidigt som den arbetar som en utjämnande och lystergivande foundation ger den även en fin gyllene brun utan soleffekt. 2 i 1 produkt! Produkten ger så fin återfuktning också, perfekt quick fix nu när solen börjar värma lite extra och man vill gå barbent.

Sunless Glow

Vita Liberata Beauty Blur Sunless Glow

Vita Liberatas Beauty Blur till ansiktet har förstås också kommit med ny produkt, Beauty Blur Sunless Glow ger gradvis en fin gyllene BUS effekt. Peptider arbetar på hudens fasthet och ger återfuktning och plump. Fortfarande lika fint utjämnande på hudtonen och ger galet fint GLOW 😊. Lika fin ensam som en primer under annan bas.

James Read Coconut body & face

James Read Coconut Tan Mist Face

Genialiska H20 tan mist från James Read har fått ett syskon. James Read Coconut Tan Mist Face med naturligt kokosvatten och antioxidanter som återfuktar och motverkar fria radikaler. Huden får en lätt gyllene ton och lämnas så mjuk och återfuktad. Gillar ni H2O Tan Mist kommer ni älska denna godingen! Älskar kokosdoften, hur fräscht nu vår & sommar. Perfekt innan eller efter makeup, eller under dagen för en uppfräschning. Matchar i doft med kompisen för kroppen H2O Dry Oil Tan Body. Mums!