MAKETHEMAKE makeupskola del 2: Basen

  • | Annica

Många frågar mig om hur man får till den perfekta, men ändå naturliga makeupbasen. Så här gör jag med mina nya älsklingar från MAKETHEMAKE:

Makethemake Squalane Melting Foundation Spf 30 & Ceramide Elastic Concealer, jag använder nyansen nr 3 på båda.

Foundation

Fler än jag som tidigare inte kunnat använda puder för att det känns för torrt?  Det är en så vanlig input vi fått från våra  kunder på Skincity och som jag har fått från er följare under åren. Därför mina vänner har  vi tagit fram detta unika foundationpuder! Alltså tänk er nu det finaste mineralpudret med SPF30 (fysikaliskt filter) och hudens bästa vän – squalane – för den mjuuuuuukaste mest följsamma finishen… Den innehåller även gurkmeja och resveratrol – två utav de mest kraftfulla antioxidanterna inom hudvården! Ni förstår ju… en fantastiskt hudvårdande och skyddande foundation! Perfekt även för den som lätt får finnar eller acne på grund av de vårdande mineralerna och det fysikaliskt UV-filtret och den innehåller inte heller talk.

Jag applicera med Sheer Foundation Brush för ett naturligt, skirt resultat, men du kan använda Original Foundation Brush för ett mer täckande resultat, eller vilken borste du föredrar för att få till just det resultat du önskar.

Squalane Melting Foundation Spf 30, jag använder nyans nr. 3

Concealer

Att få till concealer under ögonen kan också det vara supersvårt. Väldigt ofta lägger sig produkten i torra linjer och snarare framhäver dem än döljer och krackelerar under dagen. Det, mina vänner var anledningen till att vi skapade Ceramide Elastic Concealer som förutom en hög, men naturlig täckning anpassar sig efter huden under ögonen – därav ”elastic” i namnet. Det är en så kallad ”crease-free concealer”, dvs lägger sig inte i linjer och veck. Den är berikad med ceramider som ju är en naturlig del av vår hud och grym ingrediens i hudvård. Den formligen smälter in i huden, jämnar ut och kamouflerar mörka partier och ojämnheter som röda märken efter finnar (den är alltså inte bara till för ögonområdet, men det är ju där det är svårast att få till det :)) Den innehåller även peptider och gurkmeja som jobbar skyddande på huden. Jag applicerar den med Concealer Brush och använder nyans N3.

 

Lycka till! 🙂