• Hudspecialisten

Om skincity.se

hudterapeuter skincity.se

Skincity erbjuder professionell hudvård och hudvårdande makeup. Vi som jobbar på Skincity är auktoriserade och Cidesco diplomerade hudterapeuter och alla våra produkter är rekommenderade av professionella hudterapeuter, för att du alltid ska få det absolut bästa inom hudvård. Vi är noga med att endast arbeta med de bästa produkterna på marknaden, som du normalt endast hittar på salong. För oss är det självklart att du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när du handlar av oss.

Skincity warpping

Vår ambition är guida dig när du väljer produkter för din hud. Om du vill ha tips och råd för just din hud kan du göra vårt hudvårdstest. Du kan också läsa artiklarna vi har i vår hudguide för att lära dig mer om huden och hur man använder aktiva hudvårdsprodukter. Vill du ha en personlig kontakt går det alltid bra att ringa och prata med våra hudterapeuter alla vardagar mellan 10-15 på telefonnummer 08-684 00 100.

Självklart är vi auktoriserade återförsäljare av de varumärken vi säljer. Det innebär att vi garanterar att varan du köper är äkta och av högsta kvalitet.

Kolla gärna in min butik HÄR!

 

Kosmetik Guld vinnare 2012

Årets bästa Skönhetsblogg 2012 & Årets bästa skönhetsbutik!

Jag är glad och stolt att berätta att Skincity.se utsetts till Årets e-handel på kosmetikbranschens gala Kosmetik Guld. På samma gala utnämndes jag och min blogg Hudspecialisten.se till Årets skönhetsbloggare.

Kosmetik Guld-juryns motivering för Skincity.se:
”Årets vinnare har fått mycket positiv respons av både bransch och kunder för sitt ovanligt snygga nätbutikskoncept. Speciellt har nätbutikens rådgivande navigering fått mycket beröm. Vilket visar att en nätbutik som hittar balansen mellan att hjälpa kunden och sälja till henne, får många lojala kunder. Resultatet är ett bolag med både lönsam och snabb ekonomisk utveckling. Årets vinnare i kategorin Årets e-handel, är en av branschens yngsta och starkast lysande stjärnor.”

Founders of Skincity

 Jag och min sambo som driver Skincity ihop.