Scrolla för att läsa mer

Mellandags realisationen ni inte vill missa!

Nu kan jag pusta ut lite…det har varit fantastiskt kul men fullt tryck med vår julkalender under December! Tack för alla glada mail från er som gillat Skincitys Kalender! Aldrig någonsin i hela världen hade jag kunnat ana att vår kalender skulle bli så poppis!

Nu kommer vi sluta maila varje dag och återgå till våra veckomail! Vi fortsätter med lite galna erbjudanden här nu under mellandagarna där du för köpa 3 kit och betala för 2. Detta erbjudande gäller alla våra kit och man får blanda mellan märken hur man vill. Ett super förmånligt erbjudande så kitten i sig redan har ett mycket högre värde än vad man betalar.

Kika in i butiken och se om du hittar lite härlig hudvård att fynda!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “Mellandags realisationen ni inte vill missa!”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ida skriver:

  Hej!

  Jag är en väldigt hudintresserad tjej och älskar att testa nya krämer och masker och allt vad det nu heter.

  Just nu använder jag decleor och gillar det verkligen! Min hudtyp är en känslig blandhy som (nu under vinterhalvåret) är völdigt yttorr.

  Därför skulle jag hemskt gärna vilja ha tips på en bra exfolierande mask som tar bort denna yttorrhet utan att den är för stark för min så kallade känsliga hy!

  Var på en ansiktsbehandling för ett tag sedan där jag reagerade ganska hårt på en lätt aha där hudterap. fick lägga en kylande mask efter. Kändes bra efter då hyn strålade men reagerade lite för hårt på behandlingen.

  I och med att mina produkter ej är exfolierande så skulle jag gärna å¨tminstone lägga en mask en gång i veckan som är det och som fräschar upp och “fräter bort” haha.

  TIPS! och tack för en bra blogg!

  mvh / Ida

Ny naturlig serie från Priori

För några månader sedan lanserades nya uppdaterade Priori, har ni hittat några favoriter från märket än? Nu har de även lanserat en ny naturlig serie produkter, TTC. Med hjälp av den senast forskningen i bioteknik har de lyckats ta fram en resultatinriktad linje med rena ingredienser så som gurkmeja och dess aktiva element curcumin. Teknik […]

Se hela inlägget »

Behind the scenes plåtning

Förra veckan hade jag en plåtning för ett litet projekt ni kommer få se mer utav framöver, så stay tuned 😉 men idag får ni följa med behind the scenes och se lite av vad som komma skall! Bilder från plåtningen     Bilderna blev så fina tack vare fantastiska Ann sköld som ofta gör […]

Se hela inlägget »

Epionce har gjort det igen, nylanserade Purifying Wash och Purifying Spot Gel är verkligen något utöver de vanliga! En duo för alla med acne, till både ansiktet och kropp. Dessa två kliniskt bevisade produkter hämmar inflammation i huden utan att för den skull irritera eller torka ut hudens barriär, vilket gör att de passar alla […]

Se hela inlägget »

Ni vet sedan tidigare inlägg hur galet exalterad jag är över att iS Clinical finns hos oss på Skincity nu, ÄNTLIGEN! Någon som testat på något gottigt från märket än? iS = innovative skincare, därför älskar jag märket så mycket! Bara namnet säger sitt, men det tåls att upprepas att märket använder sig av det […]

Se hela inlägget »

Ungefär 1 gång i månaden fixar jag mina fossingar fina så denna vecka får ni hänga med på min fina-fötter-guide! Jag förbereder alltid med en peeling, lyxar jag lite extra myser jag en stund innan med ett varmt fotbad. Puts väck med all torrhet och fnasighet med Jan Marinis dubbelexfolierare Bioglycolic Resurfacing Body Scrub med […]

Se hela inlägget »

Nya borstar från MAKETHEMAKE

Hur många av er använder MAKETHEMAKEs borstar? Ni har väl inte missat att det tillkommit fyra nya borstar i kollektionen! 🙂 Sheer Foundation Brush En uppföljare av populära Foundation brush, hur många av er har testat? Till skillnad från Foundation brush har inte sheer foundation brush lika täta strån och är också mindre i omfång. Personligen […]

Se hela inlägget »

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »