Scrolla för att läsa mer

Mellandags realisationen ni inte vill missa!

Nu kan jag pusta ut lite…det har varit fantastiskt kul men fullt tryck med vår julkalender under December! Tack för alla glada mail från er som gillat Skincitys Kalender! Aldrig någonsin i hela världen hade jag kunnat ana att vår kalender skulle bli så poppis!

Nu kommer vi sluta maila varje dag och återgå till våra veckomail! Vi fortsätter med lite galna erbjudanden här nu under mellandagarna där du för köpa 3 kit och betala för 2. Detta erbjudande gäller alla våra kit och man får blanda mellan märken hur man vill. Ett super förmånligt erbjudande så kitten i sig redan har ett mycket högre värde än vad man betalar.

Kika in i butiken och se om du hittar lite härlig hudvård att fynda!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 svar till “Mellandags realisationen ni inte vill missa!”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ida skriver:

  Hej!

  Jag är en väldigt hudintresserad tjej och älskar att testa nya krämer och masker och allt vad det nu heter.

  Just nu använder jag decleor och gillar det verkligen! Min hudtyp är en känslig blandhy som (nu under vinterhalvåret) är völdigt yttorr.

  Därför skulle jag hemskt gärna vilja ha tips på en bra exfolierande mask som tar bort denna yttorrhet utan att den är för stark för min så kallade känsliga hy!

  Var på en ansiktsbehandling för ett tag sedan där jag reagerade ganska hårt på en lätt aha där hudterap. fick lägga en kylande mask efter. Kändes bra efter då hyn strålade men reagerade lite för hårt på behandlingen.

  I och med att mina produkter ej är exfolierande så skulle jag gärna å¨tminstone lägga en mask en gång i veckan som är det och som fräschar upp och “fräter bort” haha.

  TIPS! och tack för en bra blogg!

  mvh / Ida

Allt om ceramider

Hudens bästa kompis den här årstiden är helt klart, trumvirvel, ceramider! Mångas hudbarriär har säkert räddats av denna hero men för er som inte har pejling på ingrediensen så ska jag berätta vilken grym verkan den har! Ceramider kan efterliknas murbruk i en tegelvägg. Tänker att våra alla lager av hudceller är tegelstenar och mellan […]

Se hela inlägget »

Kika in i badrumsskåpet hos Madelene

Halloj! Vet hur mycket ni har uppskattat att få kika in i badrumsskåpen hemma hos mina kollegor och att de kan berätta om sina smultron produkter. Och ge er sina absolut bästa tips! Så idag lämnar jag över ordet till Madde som jobbar på kundrelationer och som många av er säkert redan har varit i […]

Se hela inlägget »

Must haves för kroppen!

Hur många upplever att huden på kroppen känns torr och stram, räck upp en hand! Man glömmer lätt kroppen men trots varma kläder så blir huden på kroppen också väldigt torr och stram under vinterhalvåret. Två darlings från det franska märket Codage jag inte kan vara utan räddar min torra hud. Den här peelingen från […]

Se hela inlägget »

Meet the founder: Osmosis

Idag mina vänner bjuder jag på en riktigt MAFFIG och SÅ spännande intervju med Dr. Ben Johnson. Han som anses vara en av världens mest banbrytande medicinska estetiker. Osmosis har en modern syn på hur man behandlar huden för att upprätthålla en god hudhälsa. Här berättar han även varför inre hälsa måste vara en prioritet […]

Se hela inlägget »

Nyheter på hudvårdshimlen

Himlen är så stjärnklar med så många härliga nyheter nu, både för vårt yttre och inre, jag blir så peppad! Ni minns lanseringen av Osmosis? Jag skrev ett inlägg om märket och två produkter jag föll pladask för! Om ni missade det så kan ni läsa det HÄR. Jag är fortfarande lyrisk över detta fantastiska […]

Se hela inlägget »

Lansering av NeoStrata

Nyp mig i armen men rubriken talar sanning, vi har precis lanserat NeoStrata! Oily skin solution är en sån grymmis som alla borde ha! Så bra att kunna dutta på om man får en finne eller två. Det är det fina, man använder den partiellt i kombination med sitt ansiktsvatten. Har man acne/finnar så kan man […]

Se hela inlägget »

Elins favoriter i januari

Hej darlings! Idag lämnar jag över order till min kära kollega Elin Damlin som säkert många av er redan känner till. Hon är otroligt erfaren hudterapeut och (tillika chef över alla duktiga hudterapeuter på Kundrelationer!). Här nedan kommer hennes härliga tips och favoriter för att preppa huden med nu i vinter. CONCENTRATED CLEANSING FOAM Denna rengöring […]

Se hela inlägget »

Så gör du ansiktsbehandling hemma

Skäm bort huden med en ansiktsbehandling hemma, jag guidar er steg för steg! Steg 1 Rengör – Första och viktigaste steget i din rutin, rengöringen! Gärna en dubbelrengöring som rengör effektivt och grundligt, alla spår av makeup och orenheter som puts veck! Starta med en oljerengöring på torr hud och massera för att lösa upp […]

Se hela inlägget »

Best of skincare 2018 – del 2

Under förgående år fick vi minst sagt in flera härliga lanseringar.. Här kommer min del 2 med produkterna ni inte få missa. Ett märke som verkligen varit saknat och efterfrågat av både oss hudterapeuter och konsumenter det är PRIORI och jag är så glad att det är tillbaka på Skincity! Mineral Skincare SPF 25 är en gammal goding som […]

Se hela inlägget »