Fler älskar Sensai by Kanebos mascara!

  • | Annica

Det är fler än jag som älskar Sensai by Kanebo´s Mascara 38 grader Volymising + Eye Lash Base. Jag har ju bloggat om den tidigare då den är en favorit till mig. Jag tipsade Anna Hibbs om mascaran då hon var på jakt efter en riktigt, riktigt bra mascara som VERKLIGEN håller vad den lovar.

Härom dagen bloggade Anna om den och skrev oxå lite snälla ord om mig (så glad jag blev 😉 ) i sin blogg. Ni hittar Annas blogg här. Nedan ser ni inlägget direkt kopierat från hennes blogg:

Tänkte ta och tipsa om en ny favorit i sminväskan, nämligen Kanebos 38 C Volumising Mascara! Fick tipset av Annica på Skincity, men var först lite tveksam då aldrig hört talas om den tidigare, och redan hade min favorit YSL’s False Lash Effect. Men Annica hade så rätt så rätt (som vanligt)! Är helt frälst i den!

Det jag gillar är att den är helt och hållet kladdfri. De flesta mascaror (inklusive YSL’s) kan lätt kladda av sig under applicering, och även under dagen. Kanebos håller HELA dagen utan att smeta av sig den minsta! Jag har gått i ösregn med den här mascaran och sluppit att se ut som en panda väl framme. Det är rätt otroligt faktiskt. Den är lätt att tvätta bort (till skillnad från de flesta vattenfasta mascaror) med varmt vatten, ger bra längd och framförallt volym. Dessutom håller en tub länge och torkar inte ut snabbt som även YSL gör. En fullträff helt enkelt! För ännu bättre resultat använder jag en primer under. På Skincity.se.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Fler älskar Sensai by Kanebos mascara!”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lulillan skriver:

    Ska nog testa den nästa gång! Jag är nöjd med min Diorshow men den är vattenfast och är ju lite svår att få bort. Verkar smidigt om den löses upp av varmt vatten.