Tips för fina naglar!

  • | Annica

FRANSK MANIKYR

Jag tog mig i kragen härom veckan och gick och fixade mina naglar. Jag har alltid avundats dem som av naturen har fina starka naglar och vackert formade naglar.

FIXA FINA AKRYLNAGLAR

Mina naglar är platta och sköra och jag kan inte få långa naglar om jag skulle vilja det, de bara går av. Nu, med det jobb jag har kan jag inte ha långa naglar. Det känns inte hygieniskt samt är det ingen höjdare att göra eller få massage av en terapeut med långa naglar. Men jag kände att jag bara ville ge mina naglar en fräschare look så jag har gjort akrylnaglar så korta det bara går med fransk manikyr. I min värld så är fransk manikyr det snyggaste på naglarna. Ett hett tips är även att göra det på tånaglarna inför t.ex. solsemestern. Det ser verkligen superfräscht ut.

Fransk manikyr akrylnaglar

Eftersom jag alltid har ont om tid (som man har när man är småbarns mamma och jobbar mkt) så passade jag på att testa det nyöppnade nagelstället i Täby Centrum som har dropin.  Jag måste säga att jag e nöjd med resultatet.  Jag gjorde naglarna dagen innan nyårsafton och de ser fortfarande riktigt bra ut, Ja, ni kan se själva!

Nagelteknolog

Jag la mig självklart i behandlingen lite och var lite av en jobbig kund som hade massa synpunkter om hur de skulle göra men de söta människorna som fixade naglarna tog det väl och gjorde som jag villeJ.

Tog med mig min dotter och vi hade lite mor och dotter beauty-stund på nagelsalongen. Så här fina naglar fick hon!

Naglar med dekoration

 

Det är en så härlig känsla att få ha lite fina naglar när man vanligtvis har tråkiga ”killnaglar”. Har man fina naglar gäller det ju även att nagelbanden och handen i övrigt är välvårdad. Se till att ta en vanlig manikyr innan du gör akrylnaglar eller vad du nu gör för naglar + vårda händer och nagelband noga så blir resultatet smashing. Jag tipsade för ett tag sen om bra nagelbandscreme och handbehandling. Läs mer om det HÄR!

 

Rekommenderas!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

33 svar till “Tips för fina naglar!”

  • (33) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Therese skriver:

    Hej hur gör man om man vill få så fina ljusa naglar och få vitta toppar . Vad använder du för medel för att få det mvh Therese

    • Annica skriver:

      Hej Therese, det absolut smidigaste sättet är att gå till en nagelsalong och få naglarna gjorda. Det finns olika metoder, så fråga vilken de tycker passar dig bäst. Det går såklart att måla nageltipparna vita själv också, men det krävs en hel del övning. 🙂 Kram, Annica

  2. charlotte skriver:

    Hej.
    Lika inspirerande som alltid.
    Jag undrar vad du säger om ipl, kemisk peeling mm
    Om man vill ta bort tunna bruna ärr o röda blodkärl, vad ska man göra? Är lite rädd å andra sidan för ingrepp, man har ju hört en del historier.
    Kram

    • annica skriver:

      Hej Charlotte, Tack söta du! Det finns många bra metoder på klinik. Vill dock inte rekommendera det ena eller det andra. Mitt tips är att besöka en seriös klinik och se vad de ger dig för rekommendationer utifrån hur din hud ser ut. Kram Annica

  3. Karin skriver:

    Helt orelaterad fråga till inlägget, men: Murads Night Reform Treatment verkar ha utgått. Är den som heter Complete Reform likvärdig, eller motsvarar Complete Reform i stället Day Reform Treatment (som inte heller verkar finnas längre)? Eller är Complete Reform helt enkelt en helt ny produkt, som funkar på ett annat sätt?

    Älskade Night Reform, om jag kunde begripa varför det alltid är de bästa produkterna som utgår…? (Och så borde det vara lag på att alla tillverkare ger ett halvårs varsel, gärna med stor reklamkampanj, så man hann bunkra 🙂 )

    • annica skriver:

      Hej Karin, Night Reform treatment och Day Reform treatment had båda utgått ur sortimentet. Complete Reform är likvärdig Night Reform treatment då båda innehåller glykolsyra men är uppbyggda av olika complex. Complete Reform jobbar på linjer, rynkor, pigmenteringar, hudtextur, fukten, porer allt! 🙂 KRAM Annica

      • Karin skriver:

        Tack! Alltid lika besvärligt när produkter utgår. Såg att det var erbjudande på Murad nu, så jag får kolla runt lite och se vad det slutar med!

        • annica skriver:

          Hej Karin, Ja visst är det! Hoppas du hittar något som faller dig i smaken! Kram Annica

        • Karin skriver:

          För att jag velade kring om jag skulle köra en ny vända med Murad, alltså, trots utgångna favoriter. Men 3 för 2 innebär kanske att ödet tycker det…? 🙂

  4. Cecilia skriver:

    Hej Annica!

    Tack för ett snabbt svar på min fråga om tillvänjning av nya produkter. En dum fråga men vill vara säker;-) de dagar jag inte använder rengöring, creme tar jag de produkter jag använde innan?
    I min hudanalys fick jag att jag ska ha dermalogica med spf 30 räcker det som solskydd också. Menar när man är på stranden både hemma och utomlands? Eller rekommenderar du något annat då?

    Kram Celia

    • annica skriver:

      Hej Cecilia, Ja det kan du göra. PÅ stranden så rekommenderar jag solserien från Dermalogica eller någon annan serie på kropp men självklart kan du ha denna i ansiktet . Kanske blir dyrt bara då man måste återapplicera frekvent vid sol-bad så många väljer en ”ren” solprodukt istället. Kram annica

  5. Jill skriver:

    Hej Annica!

    Vill först säga tack för en väldigt bra skönhetsblogg 🙂

    En fråga, jag har köpt Mene&moys serum och deras solskydd, vilket tar jag först 🙂

    Kram Jill

  6. Kristin skriver:

    Hej!:)

    Jag står i valet och kvalet i att köpa ett ”mineralpuder” el. en ”färgad dagcreme”..vad är egentligen bäst för huden om man ENBART utgår från hudens bästa? Vissa menar ju att det är bättre att ha mineralpuder än att gå osminkad t.ex. Men en färgad dagkräm känns ju inte ens som smink tycker jag! Jag är förvirrad i djungeln av produkter! Jag har ändå en ganska fin hy, blandhy med lite pormaskar och finnar som uppkommer då och då men är mest ute efter ngt som man får lite fräsch färg av och utjämning.

    MVH Kristin

    • annica skriver:

      Hej Kristin, Jag tycker inte att man kan säga det ena eller andra. Det beror på vilket puder och vilken flytande foundation. Om du väljer ett bra märke något som du hittar hos salonger eller hos oss på Skincity så är det sedan en smaksak vilket du föredrar. Kram Annica

  7. Linda skriver:

    På Facebook bl.a. finns annonser om den såkallade pormaskdödaren, en mask som ska DRA ut pormaskar… De menar att man inte ska klämma ut dem och detta ska tydligen vara en fantastisk produkt. Nu är ju jag ingen hudterapeut men tänker ändå att detta måste vara skitsnack! Hur reagerar huden på detta och går det att dra ut en pormask? Skulle vara intressant att höra din åsikt och dina tankar kring detta. Kan du skriva ett inlägg?

    Hittade till din blogg via Facebook och är nu en flitig besökare! Ha en bra dag! /Linda

    • annica skriver:

      Hej Linda, I min menining så finns e tina produkter som drar ut pormaskar. Vissa masker som är peel off masker kan rena och dra ihop porerna men inga mirakel pormask utdragande produkter. Även om man skulle önska det.Kram A

  8. Eva skriver:

    Verkligen snyggt med fransk på naglar och de blev jättefina, lilltjejens med=) Är lite kul när de små med vill ha!
    Jag måste berätta att jag fick hem PTR solskydd 50 igår och den både doftar gott (lagom mycket) liksom känns vääldigt tunn och ickefet! Är så skönt ha hittat ett solskydd som inte ger en fet hinna i t-zonen! Är PTRs faktor 30 precis lika lätt? Nu tog jag det högsta pga mina pigmenteringar.. så fick jag hem sulfurmasken och acnegel med men jag håller på med MDs peelingkit just nu så kan jag lägga sulfurmasken på min nyupptäckta inombordare efter ha gjort peelingen? Om jag bara behandlar just finnen tänkte jag.. vill bli av…. Så måste jag fråga, hur är PTRs övriga produkter jämfört med Jan Marinis? I styrka och resultat? Går det att jämföra så eller beror det helt på ens egen hud? Tänkte eftersom solskyddet känns så tunnt och bra! Sen undrar jag över märket Synchroline. Har du någon erfarenhet från det? Det används på flera salonger här där jag bor, bl a eftervård i samband med injektioner t ex. Jag har testat det förut och tyckte det kändes bra och priserna är väldigt rimliga. Är det något märke du funderat över att ta in i ert sortiment? Deras enerpeel peelingar används på flera salonger t ex.

    • annica skriver:

      Hej Eva, Tackar, tackar! Eller hur visst är det;)! Härligt att höra! Den är toppen! SPF30 är med toppen bra inte riktigt lika tunn men blir helt osynlig när du applicerar absolut inte fet.. toppen toppen bra är den. Dessutom är det en stor förpackning till bra pris (kl in ml antalet och jämför pris) Riktigt bra! Ja det tycker jag om du bara gör det väldigt partiellt… annars kan det bli lite mkt! PTR och JM har båda kraftfulla produkter. Svårt att ställa dem helt mot varann. Vad gäller acne är de super bra båda vad gäller antiage med. Men olika hudar upplever dem olika bra. Så det beror mkt på individen som använder vilket som passar bäst. Har ingen erfarenhet av syncroline i dagsläget. Ska kika lite på det! KRAM Annica

      • Eva skriver:

        Toppen tack! Då behandlar jag på… ska kolla på Ptrs 30 med sen framåt våren=) Ska bli jättekul få höra dina tankar om Synchroline sen!! Hoppas ni kan få in det märket med i sortimentet..de har en bra kur som kallas fillast som fyller ut linjer och ger jättemycket fukt bl a. Har använt den och gillar mycket, hyaluronsyra. Såg att Matis fått en kräm med med den ingrediensen. Men jag kan inte blanda för mycket nu men fillasten kan man som sagt ha som kur en period.. Meen -kanske är nåt annat märke likvärdigt.

        • annica skriver:

          Hej Eva, Jag ska kika på produkterna så får vi se:)!VI har många produkter med hyaluronsyra. Det från Matis e en riktig fining! Kram Annica

  9. Annie skriver:

    Hej Annica, dina fixade naglar var jättefina och lagom! Lade märke till dem när du gjorde nyhetsmorgon 😉

    Jag har frågor om Skinrise bionic som jag köpt men inte börjat använda än, kan jag använda dem kvällstid om jag vill eller är de bäst att nyttja på morgonen? På kvällen nu på vintern kör jag som nattkräm ultra restorative kräm.

    Ska jag även ha serum efter bionic padsen använts eller blir det överflödigt? Och gör padsen att jag inte behöver köra tonern? Mååååånga frågor. Man kan fråga sig varför jag köpte eftersom jag inte vet hur de ska användas men jag blev nyfiken att testa 😉 haha

    Kan även återkoppla att Sun ceutic, som du rekommenderade innan jul, var en riktig höjdare! Jag hade fullkomligt gett upp hoppet om att hitta en solkräm som inte ger massa utslag hela tiden. Men så fann jag den, så underbart! Nu kan jag för första gången i mitt liv använda solskydd i ansiktet. Det är magiskt =}

    Kram!

    • annica skriver:

      Hej Annie, Tackar!! De är tänkta på morgonen för att lite ”väcka” huden De är ju lite uppiggande, uppfriskande så på huden. Men självklart går det lika bra på kvällen om man så önskar! Då du använder dem behöver du inget ansiktsvatten. De är faktiskt riktigt bra. Om du någon gång varit på en Exuviance behandling och testat deras underbara GULD MASK så kan jag avslöja att dessa pads är indränkta med SAMMA (!!!) vätska som den som dessa pads är indränkta i! Very Very nice med andra ord;)! Vas roligt tt du gillar Sun Ceutic! Den är riktigt bra!! Kram Annica

      • Annie skriver:

        Jaha, vad bra. Tack för hjälpen, nu förstår jag hur de ska användas och som sagt, morgonen är nog kanske bäst :p.
        Har tyvärr inte haft förmånen att gå på en exuviance behandling alls, men ser fram emot att göra det under året. Låter ju lyxigt att få lite samma fast på burk hemma 😉

  10. Lisa skriver:

    Hej Annica!
    Tack för ditt svar senast om Avene tillsammans med Dermalogica 🙂
    Jag har en fundering kring hudvård för barn. Inte alltför ofta, ha ha, men ibland får jag killarna (8 och 11) att tvätta ansiktet med mer än vatten och då använder de ett Baby Wash Foam (parfymfri) från seba med (apotekmärke) och så lite lätt fukt från Avene. Hur gör du med dina barn? Annat än vatten? Smörjer du dem med något eller klarar barnhud att återfukta sig själv?

    Kram

    • annica skriver:

      Hej Lisa! Mina barn är bara 4 och 7 (snart) men jag använder inget på dem om det inte finns något speciellt behov. Tex att de har fått prickar som kliar eller vi är på solresa så man behöver SPF tex. Men Om någon av dem har något problem så kan man mkt väl använda någon lätt supermild tvätt. Annars återfuktar och klarar sig barn hy utmärkt själv! Kram Annica

  11. emilia widerström skriver:

    * sensai by kanebo menar jag 😀

  12. emilia widerström skriver:

    jag har en liten fråga, jag har några gånger beställt ett av mina favvoschampon från er för att ni har haft ett så fantastiskt bra pris på det! jag pratar om Kanebo by sensai moisturising schampo, men nu när jag tänkte beställa hem fler flaskor av det så står det att det inte finns i lager längre 🙁 kommer ni att få in det schampot i sortimentet igen? Kramar!

    • annica skriver:

      Hej Emilia, Vi har några kvar på lager. Dock kommer det i denna utformning att utgå.. vi har några kvar bara sen kommer vi lansera de nya! Kram Annica

      • emilia widerström skriver:

        aha.. hur många har ni kvar på lager då? 🙂 jag vet att det schampot har en ganska ny förpackningsdesign, är det de ni kommer få in? Kram

  13. Hilde skriver:

    Hej Annica!
    Visst är det härligt och snyggt med ”nya” naglar. Jag går en gång per månad och fixar mina, en härlig lyx då det inte finns någon som gör ansiktsbehandlingar i min lilla håla 🙂
    Jag har en fråga angående Exuviance med. Jag fick testa Exuviance performance peel AP 25 (en av varje pads) och tyckte denna var alldeles fantastisk. Är det så att den inte får säljas i Sverige?
    Kram

    • annica skriver:

      Hello Hilde! Så härligt! Det borde jag med göra! Vi får se om jag lyckas hålla efter dessa eller om jag plockar bort dem. Set stämmer den finns inte i Sverige. Varför vet jag inte. Antingen är den förbjuden eller så har den svenska agenten för exuviance valt att inte lansera den här. Kram Annica