Scrolla för att läsa mer

Skincitys pressevent med Paulas Choice

Med ett leende på läpparna så bjuder jag här på härliga bilder från gårdagens pressevent vi hade. Paula och Bryan från Paulas Choice är på ett exklusivt Sverigebesök och presenterar massa härliga nyheter som lanseras i september om ni kommer älska!!

Paula bjöd på minst sagt underhållning och slog hål på en hel del hudvårdsmyter

Skincitys best sellers från Paulas 

Hydrating Mask, Clinical 1%, exfoliating body spray, 2% BHA liqued, Niacinamide booster

Sneak peek som lanseras i september!

Ny lanserad Peeptid booster som stärker upp hudens kollagen

Tjejerna fick testa på att göra en egen Skincity wrapping 

Vår älskade Kokeshi fick självklart vara med på ett hörn. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 svar till “Skincitys pressevent med Paulas Choice”

 • (17) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Eva skriver:

  På tal om Paulas Choice.. Jag hörde att hudoteket jobbar för fullt på att ta in paulas choice och att de nog kommer inom närmsta året. Dom har ju lanserat hudtest som är likt ert dessutom. Känns som dom härmar er mycket (men misslyckas med detaljerna!) Tycker personligen de vore synd om de släpptes till dom för deras kundservice är ljusår ifrån er! Vänligen Eva

  • Cissi skriver:

   Tycker personligen att det är osmakligt och skvallrigt att skriva ned andra företag på det sättet i öppna kanaler. Handlar från bägge och har fått lysande service hos såväl Skincity som Hudoteket.

   • Lena Susanne Jansson skriver:

    Håller med dig till 100% Gillar att handla både hos Skincity och Hudoteket och för mig är det inte någon större skillnad på utbudet av det jag är intresserad av, även om Skincity har några märken som inte Hudoteket har och vice versa. Konkurrens är till fördel för oss kunder. : )

    • Lena S skriver:

     Inte bara konkurrens utan även en generell kvalitetshöjning i både utbud av produkter och råd om användning. Många andra återförsäljare publicerar varken INCI eller ger vettiga råd utan läser bara marknadsföringstexten. Jag handlar också hos båda och tycker det är bra för alla ju fler kanaler det finns mellan salongsbehandlingar, hudterapeuter, hemmabehandlingar och konsumenter.

 2. Em skriver:

  Annica, spf guden, hjälp! Jag använder sheer fluid spf 35 från exuviance i ansiktet men ändå bränt mig lite de dagar jag inte kunnat undvika att vara i solen :/ Har applicerat 3 ggr om dagen ungefär. På kroppen kör jag en med 50 från eucerin. Vad ska jag ha för produkt i ansiktet de dagar jag kommer vara ute mycket? Har märken kvar efter finnar, vill skydda mig så mycket som möjligt så jag kan bli av med dem

  • annica skriver:

   Hej Em, SPF huden, LIKE LIKE 🙂 🙂
   Det skulle kunna vara så att du inte applicerat tillräckligt om du känner att produkten inte givit dig tillräckligt gott skydd. Även viktigt att tänkta på att inte sola aktivt även om man har solskydd, vi kan skydda oss mot mycket men inte mot allt.. UV-strålningen är så kraftfull och så viktigt att försöka dra sig till skugga s mycket som möjligt mitt på dagen. Huden kan lätt då en chock nu.. Classic sport face SPF50 passar dig bra! Applicerar du lite mindre än vad du kanske behöver kan det vara till fördel att applicera en högre styrka.
   Kram Annica

   • Em skriver:

    Tack!! Ska klicka hem på en gång och tänka på att ta lite mer. Skuggan är min bästa vän, men med husdjur blir man ibland tvingad att vistas i solen ändå :/

    • annica skriver:

     Hej Em, jag hoppas du ska trivas med den! Solen är härlig men också farlig, men med solskydd kan vi njuta utan att oroa oss. 🙂 Kram Annica

 3. Gabriella skriver:

  Hejsan Annica, hoppas allt är bra med dig tror att du minns att jag förut använde dermalogicas medibac clearing skin wash men upplevde att hyn kunde bli torr och även att det kunde flagna jätte jätte lite vid näsvingarna så du bad mig då att gå över till dermalogicas special cleansing vilket jag gjorde och har använt den nu i flera månader gillade den med men dock upplever jag att den inte rensar så där på djupet tex porer har även fått bara enstaka inkapslade små finnar bara 3-4 st som varat i ett bra tag nu tänkte om denna rengöring ger inkapslade finnar? Kan jag tex gå över till medibac? Tycker du det är okej eller kan det bli för tungt? För har ju blandhy men även fet på vissa partier samt lite torr på ytan men när jag använde medibac cleansingen då hade jag ej sån bra återfuktning och dessutom inte boostern jag nu använder flitigt kanske var det de som också gjorde att de flagnade lite vill kolla med dig då du oftast hjälper mig så gott du kan och oftast ger bra rekommendationer då jag även beskrivit hur min hy är verkligen från A till O… i övrigt kör jag ansiktsmask några gånger i veckan även återfuktningsmasken nu från dermalogica tillsammans med boostern och en massa återfuktning vill bara vara säker på att jag använder en bra rengöring för just mig så jag ej använder något i onödan som inte ger någon resultat hehe kan vara lite trist speciellt när man är så inne på att se bra skillnad så att man istället intr förvärrar något när de egentligen kan och borde bli bättre vill gärna höra vad du säger om detta… skulle bli glad om du verkligen hjälpte mig

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Hoppa att du har haft en alldeles underbar helg!
   Du har ju även Daily microfoliant som milt exfoliarar din hud i din fina rutin 🙂 Resultat på porer och plitor är något som är svårt att se en större förändring på efter kort tid. Ett hållbart resultat tar tid. Vi har även pratat en del om torrheten och viktigt att få detta i balans först. Detta är din prioritet i din rutin. Rengöringen är ett bra förberedande steg men jag skulle inte säga att använda denna rengöring morgon och kväll skulle förbättra hudens tillstånd just nu. Så tänkt istället fukt, fukt och fukt 🙂 Kram Annica

 4. Lina skriver:

  Hej! Tack för en mycket bra blogg! Jag har en fundering kring serum. I nuläget använder jag ett c-vitaminserum från Medik8 (har köpt och ska testa Klairs c-vitaminserum när det från Medik8 är slut) och sedan Klairs fuktserum. Jag använder båda dessa både morgon och kväll, och funderar på om det är bra eller om jag borde byta ut c-vitaminserumet mot något annat på kvällen. Har du något att rekommendera då? Jag har lite yttorr hud och just på näsan lite fetare. Jag är ljus i hyn. Inga pigmentfläckar. Hur kan jag tänka? Jag vill inte ha något med retinol och liknande nu i sommar.

  I min rutin ingår produkter från Klairs och PC som det är i nuläget, men är öppen för andra märken också.

  • annica skriver:

   Hej Lina, Tycker att du har en mycket fin rutin och tänker rätt 🙂 Midnight blue youth activating drop är något du skulle kunna används kvällstid. Då använder du c-vitamin och fuktserum till dagen och Midnight och fuktserum till kvällen. För att verkligen stärka barriär och addera massa kollagenstärkande peptider. Kram Annica

 5. Emma skriver:

  Skulle vara kul med ett inlägg om olika rengöringar och favoriter!

 6. Eva E skriver:

  Undrar varför jag aldrig får några svar på mina hudtester nuförtiden.

New in – Osmosis

Låt mig presentera vår senast lanseringen på Skincity, Osmosis. Ett märke som känns så nytt, så fräscht liksom en helt ny era av hudvård! Dr. Ben Johnson tog fram Osmosis med ett holistiskt tänk, hans tanke var att ta fram effektiva produkter som ger resultat utan att störa hudens barrier eller skapa inflammation. Målet var att ändra skönhetsindustrins […]

Se hela inlägget »

Håll bakterierna borta i vinter

Ja bästa produkt att ha på skrivbordet och i handväskan för fräscha och rena händer är här. Maria Åkerberg har nämligen kommit ut med en grym naturlig handsprit för att ta död på alla magsjukebakterier och bästa preppen nu inför ”Vabruari” månad. 😉 Nu på vår resa har denna fått en hedersplats i min handväska.. Jag […]

Se hela inlägget »

Hej där! Idag hoppar jag in och gästar här på bloggen för att visa er vad jag just nu använder för att behandla mina envisa hyperpigmenteringar. Jo, det finns en tid innan jag blev hudterapeut, då jag tyvärr hade en lite mer mañana mañana-attityd till solen och spf så att säga… Ett antal solsemestrar utan […]

Se hela inlägget »

Busa bort vinterglåmet

Måste säga att jag är mäkta imponerad av Vita Liberatas senaste brun utan sol produkt. Efter ett flertal tips från olika kollegor så testade jag.. Gränsen mellan hudvård och brun utan sol är outstanding och lättare applicering och snyggare resultat får man leta efter. Alltså BUS kräver ju alltid lite effort såklart men här behöver […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag skriva om något som jag och mina kollegor på Skincity får in frågor om dagligen, nämligen mörka ringar kring ögonen och hur man reducerar dessa på bästa sätt. För det är ju inte kul när de där mörka ringarna gör att man ser trött och glåmig ut även fast man inte känner […]

Se hela inlägget »

Vintertips för torr hud

Det här är räddaren i nöden för huden i vinterkylan mina vänner. Ett stärkande och reparerande balm för alla hudtyper och tillstånd men framförallt torr och känslig hud, en produkt alla ska ha nu om kylan och vinden biter tag i kinden! Så fort jag kommer tillbaka ifrån semestern är det denna produkt som jag […]

Se hela inlägget »

Ny termin ny rutin

Nu är det hög tid att se över vår hudvårdsrutin. Känns huden inte riktigt balanserad, något kanske saknas? Ofta kan det räcka att lägga till en produkt eller vila från en annan för att känna harmoni igen. Finjusteringen hjälper jag er mer än gärna med. Vill ni har supersnabbt svar så chatta gärna med mina härliga […]

Se hela inlägget »

Gott nytt 2019!

Wooohoo …nu är det inte många timmar kvar tills vi inviger 2019! Min magkänsla säger mig att det blir en galet bra år! Vill börja med att tacka ER för ett fantastiskt år tillsammans. Ni är så fantastiska varenda en av er och jag bara älskar att ni är så engagerade, likar, gillar, kommenterar säger […]

Se hela inlägget »