Scrolla för att läsa mer

Skincitys pressevent med Paulas Choice

Med ett leende på läpparna så bjuder jag här på härliga bilder från gårdagens pressevent vi hade. Paula och Bryan från Paulas Choice är på ett exklusivt Sverigebesök och presenterar massa härliga nyheter som lanseras i september om ni kommer älska!!

Paula bjöd på minst sagt underhållning och slog hål på en hel del hudvårdsmyter

Skincitys best sellers från Paulas 

Hydrating Mask, Clinical 1%, exfoliating body spray, 2% BHA liqued, Niacinamide booster

Sneak peek som lanseras i september!

Ny lanserad Peeptid booster som stärker upp hudens kollagen

Tjejerna fick testa på att göra en egen Skincity wrapping 

Vår älskade Kokeshi fick självklart vara med på ett hörn. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 svar till “Skincitys pressevent med Paulas Choice”

 • (17) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Eva skriver:

  På tal om Paulas Choice.. Jag hörde att hudoteket jobbar för fullt på att ta in paulas choice och att de nog kommer inom närmsta året. Dom har ju lanserat hudtest som är likt ert dessutom. Känns som dom härmar er mycket (men misslyckas med detaljerna!) Tycker personligen de vore synd om de släpptes till dom för deras kundservice är ljusår ifrån er! Vänligen Eva

  • Cissi skriver:

   Tycker personligen att det är osmakligt och skvallrigt att skriva ned andra företag på det sättet i öppna kanaler. Handlar från bägge och har fått lysande service hos såväl Skincity som Hudoteket.

   • Lena Susanne Jansson skriver:

    Håller med dig till 100% Gillar att handla både hos Skincity och Hudoteket och för mig är det inte någon större skillnad på utbudet av det jag är intresserad av, även om Skincity har några märken som inte Hudoteket har och vice versa. Konkurrens är till fördel för oss kunder. : )

    • Lena S skriver:

     Inte bara konkurrens utan även en generell kvalitetshöjning i både utbud av produkter och råd om användning. Många andra återförsäljare publicerar varken INCI eller ger vettiga råd utan läser bara marknadsföringstexten. Jag handlar också hos båda och tycker det är bra för alla ju fler kanaler det finns mellan salongsbehandlingar, hudterapeuter, hemmabehandlingar och konsumenter.

 2. Em skriver:

  Annica, spf guden, hjälp! Jag använder sheer fluid spf 35 från exuviance i ansiktet men ändå bränt mig lite de dagar jag inte kunnat undvika att vara i solen :/ Har applicerat 3 ggr om dagen ungefär. På kroppen kör jag en med 50 från eucerin. Vad ska jag ha för produkt i ansiktet de dagar jag kommer vara ute mycket? Har märken kvar efter finnar, vill skydda mig så mycket som möjligt så jag kan bli av med dem

  • annica skriver:

   Hej Em, SPF huden, LIKE LIKE 🙂 🙂
   Det skulle kunna vara så att du inte applicerat tillräckligt om du känner att produkten inte givit dig tillräckligt gott skydd. Även viktigt att tänkta på att inte sola aktivt även om man har solskydd, vi kan skydda oss mot mycket men inte mot allt.. UV-strålningen är så kraftfull och så viktigt att försöka dra sig till skugga s mycket som möjligt mitt på dagen. Huden kan lätt då en chock nu.. Classic sport face SPF50 passar dig bra! Applicerar du lite mindre än vad du kanske behöver kan det vara till fördel att applicera en högre styrka.
   Kram Annica

   • Em skriver:

    Tack!! Ska klicka hem på en gång och tänka på att ta lite mer. Skuggan är min bästa vän, men med husdjur blir man ibland tvingad att vistas i solen ändå :/

    • annica skriver:

     Hej Em, jag hoppas du ska trivas med den! Solen är härlig men också farlig, men med solskydd kan vi njuta utan att oroa oss. 🙂 Kram Annica

 3. Gabriella skriver:

  Hejsan Annica, hoppas allt är bra med dig tror att du minns att jag förut använde dermalogicas medibac clearing skin wash men upplevde att hyn kunde bli torr och även att det kunde flagna jätte jätte lite vid näsvingarna så du bad mig då att gå över till dermalogicas special cleansing vilket jag gjorde och har använt den nu i flera månader gillade den med men dock upplever jag att den inte rensar så där på djupet tex porer har även fått bara enstaka inkapslade små finnar bara 3-4 st som varat i ett bra tag nu tänkte om denna rengöring ger inkapslade finnar? Kan jag tex gå över till medibac? Tycker du det är okej eller kan det bli för tungt? För har ju blandhy men även fet på vissa partier samt lite torr på ytan men när jag använde medibac cleansingen då hade jag ej sån bra återfuktning och dessutom inte boostern jag nu använder flitigt kanske var det de som också gjorde att de flagnade lite vill kolla med dig då du oftast hjälper mig så gott du kan och oftast ger bra rekommendationer då jag även beskrivit hur min hy är verkligen från A till O… i övrigt kör jag ansiktsmask några gånger i veckan även återfuktningsmasken nu från dermalogica tillsammans med boostern och en massa återfuktning vill bara vara säker på att jag använder en bra rengöring för just mig så jag ej använder något i onödan som inte ger någon resultat hehe kan vara lite trist speciellt när man är så inne på att se bra skillnad så att man istället intr förvärrar något när de egentligen kan och borde bli bättre vill gärna höra vad du säger om detta… skulle bli glad om du verkligen hjälpte mig

  Önskar dig en fin helg!
  Kramar

  • annica skriver:

   Hej Gabriella, Hoppa att du har haft en alldeles underbar helg!
   Du har ju även Daily microfoliant som milt exfoliarar din hud i din fina rutin 🙂 Resultat på porer och plitor är något som är svårt att se en större förändring på efter kort tid. Ett hållbart resultat tar tid. Vi har även pratat en del om torrheten och viktigt att få detta i balans först. Detta är din prioritet i din rutin. Rengöringen är ett bra förberedande steg men jag skulle inte säga att använda denna rengöring morgon och kväll skulle förbättra hudens tillstånd just nu. Så tänkt istället fukt, fukt och fukt 🙂 Kram Annica

 4. Lina skriver:

  Hej! Tack för en mycket bra blogg! Jag har en fundering kring serum. I nuläget använder jag ett c-vitaminserum från Medik8 (har köpt och ska testa Klairs c-vitaminserum när det från Medik8 är slut) och sedan Klairs fuktserum. Jag använder båda dessa både morgon och kväll, och funderar på om det är bra eller om jag borde byta ut c-vitaminserumet mot något annat på kvällen. Har du något att rekommendera då? Jag har lite yttorr hud och just på näsan lite fetare. Jag är ljus i hyn. Inga pigmentfläckar. Hur kan jag tänka? Jag vill inte ha något med retinol och liknande nu i sommar.

  I min rutin ingår produkter från Klairs och PC som det är i nuläget, men är öppen för andra märken också.

  • annica skriver:

   Hej Lina, Tycker att du har en mycket fin rutin och tänker rätt 🙂 Midnight blue youth activating drop är något du skulle kunna används kvällstid. Då använder du c-vitamin och fuktserum till dagen och Midnight och fuktserum till kvällen. För att verkligen stärka barriär och addera massa kollagenstärkande peptider. Kram Annica

 5. Emma skriver:

  Skulle vara kul med ett inlägg om olika rengöringar och favoriter!

 6. Eva E skriver:

  Undrar varför jag aldrig får några svar på mina hudtester nuförtiden.

Kika in i badrumsskåpet hos Elinor

Halloj! Hoppas att ni gillade konceptet  “Kika in i badrumsskåpet hos” här på bloggen. Tänker att det ger chansen för er att se vad mina hudterapeut kollegor använder för produkter och kunna tipsa om deras favoriter utefter olika hudtyper. Nästa på tur att visa upp sina favoriter från Medik8 är ingen mindre än Elinor.! 🙂 […]

Se hela inlägget »

The Skincare Calendar 2018

Äntligen! Imorgon släpps Skincitys exklusiva julkalender The Skincare Calendar 2018! Visst är den fin!! Med ett värde på hela 3750kr får man 25 vårdande överaskningar att få njuta och upptäcka varje dag ända fram till juldagen! Pris: 1299 kr. Kalendern har en unik design i sober svart, glittrande guld och vintervitt. Bakom varje lucka gömmer […]

Se hela inlägget »

Före & efter-Paulas Choice

Måste visa er en helt fantastisk hudvårdsresa. Jag är så tacksam till alla er som vill dela med er av era hudvårdsresor i syfte att hjälpa andra med samma problem. Det är ledsamt när jag hör hur flera berättar hur de tappat hoppet över sin hud. Hur mycket de skäms och knappt vill gå utanför […]

Se hela inlägget »

Min höstrutin!

Ni är många som har efterfrågat att få se hur min rutin ser ut just nu och speciellt nu när det har blivit kallare ute. Jag försöker hålla mig till denna rutin som ni ser nedan, just nu, men självklart byter jag och testar lite olika produkter på sidan om som vanligt.  😉 Tycker att […]

Se hela inlägget »

Innan sommaren frågade jag om vad ni önskade läsa mer av, här på bloggen….så roligt att få massor av härliga tips från er. Ni skrev att ni var nyfikna på att spana in vad mina kollegor använder för produkter hemma och hur deras rutiner ser ut. Så därför lämnar jag över ordet till min hudterapeut […]

Se hela inlägget »

Meet The Founder: Kerstin Florian

Idag tänkte kicka igång ett helt nytt koncept här på bloggen som jag hoppas att ni kommer att gilla och jag har döpt det till “Meet The Founders“. Som namnet avslöjar så kommer jag intervjua några av grundarna av våra hudvårdsmärken som vi har här på Skincity. Hoppas att ni kommer gilla att läsa lite […]

Se hela inlägget »

Superhydrate

Nu är det verkligen kallare ute och huden lixom törstar efter fukt. Håller ni inte med?! Man kan lätt bli torr och fnasig.. så det är därför är det extra extra viktigt att hjälpa till att fylla på med fukt. Söndag till ära..här kommer ett riktigt smarrigt tips. En törstsläckare som hjälper din hud att maxa fuktnivån […]

Se hela inlägget »

För er som missade senaste LIVE-sändningen i onsdags med Elin och Yasemin, kan nu se det i efterhand. 🙂 De pratar nyheter, must-haves och massor av annat spännande…så låt er inspireras en hel härlig timme tillsammans med mina grymma hudterapeut kollegor. Här hittar ni även alla produkter som de pratade om under kvällen.

Se hela inlägget »

Ikväll klockan 20.00 är det dags igen för en efterlängtad Live-sändning med en hel timme hudvård! Mina kollegor Elin och Yasemin kommer prata Nyheter, ingredienser  och must-haves inför en spännande höst samt visa våra senaste tillskott på hudvårdshyllan. Så boka upp kvällen i soffan, applicera din favorit ansiktsmask och njut av en riktigt matnyttig LIVE-sändning […]

Se hela inlägget »