Lucköppning Paulas Choice 25%

  • | Annica

Då var dagen alla längtat efter här. 25% på hela sortimentet från Paulas Choice. Bästa chansen att fylla på med sina favoriter. Det finns alltid produkter att upptäcka från märket med sin breda serie med effektiva produkter… Maskar, boostrar och serum kan man inte ha för många av om man frågar en hudterapeut som mig… 😉

Men det är faktiskt inte ansiktet jag tänker prata om idag… utan i stället vill jag rikta uppmärksamheten och kärleken till huden på resten av kroppen!  För så här är saken: När vi åldras påverkas huden inifrån av biologiska processer, som styrs av våra gener. Hudens övre skikt, epidermis, tunnas ut och skadas lättare, de elastiska fibrerna blir slappare, förändringar i bindväven, kollagenet, minskar hudens styrka och elasticitet. Huden blir sämre på att producera hyaluronsyra, som håller kvar vattnet i huden. Körtlarna i huden producerar mindre olja, som leder till torr och glåmig hud.. Huden åldras också av orsaker som miljöföroreningar och vår livsstil, med rökning och sol exponering, som bidrar starkt till en åldrande hud. Här bildas fria radikaler i huden och för att undvika att huden åldras i förtid har antioxidanter en avgörande betydelse.

Vi kan inte förändra våra gener, men vi kan påverka betydelsefulla faktorer. Här har vetenskapen bidragit med kunskap så att det finns hudvårdande produkter, som skyddar och hjälper huden.

Så därför vill jag tipsa er att satsa på AGE SMARTA ingrediensen #1 RETINOL för kroppen.

Paulas Choice Resist Retinol Skin-Smoothing Treatment appliceras tunt över hela kroppen 3-4 dagar I veckan. Kan men fördela användas över Paulas AHA eller BHA body lotion för extra effekt. Den lätta och koncentrerade mjukgör och stramar upp. Idealiskt för den som önskar jobba på sina pigmenteringar för lite större ytor som dekolletaget.