Scrolla för att läsa mer

Vinnarna är….

Wow vad kul att få läsa om era lördags treats. Så roligt att få läsa om vad ni lyxar till lite extra med för huden. Fortsätt gärna att använda hashtagen #saturdayskintreat så kan vi tipsa varandra om våra favorit hemma behandlingar.

Jag har nu slumpmässigt dragit fem vinnare som har vunnit era önskeprodukter denna gång. Och jag säger grattis till….

VINNARE 1

Namn: Ida

Jag har förälskat mig i Leegeehaams sheetmasks – speciellt nu vintertid då jag har en tendens att bli yttorr. Sen jag började använda dem kontinuerligt har min hud blivit mycket bättre och vad skulle då passa bättre än att få komplettera med en DEEP & QUICK ION ENHANCER! Det skulle verkligen vara pricken över i:et.

VINNARE 2

Namn: Matilda

Som saturday skin treat ska jag ta en lång dusch med extra tid för skrubbning. Bort med det gamla och fram med det nya. Det gäller även för ansiktet, så jag kommer lägga extra tid på att exfoliera (försiktigt ofc). Jag har också insett att jag börjar behöva produkter för fina linjer. Allt detta snack om retinol och jag vill så gärna testa. Jag drömmer om VERSOs Super Eye Serum! Den verkar så bra, men plånboken säger ifrån lite. 

VINNARE 3

Namn: Nathalie

Imorgon kommer jag starta min morgon med paulas clarifying charcoal mask sedan lägger jag Codage hydrating mask och avslutar med exfolierande pads ifrån Exuviance. Har länge varit nyfiken på MASK 15 ifrån dermaceutic. Det som saknas i min hudvårdsrutin är en grym peeling mask. Önskar dig trevlig helg⭐️

VINNARE 4

Namn: Sara

Min saturday skin treat är att maska! Jag börjar med PC bha 2% och låter den götta in sig i ca. 30 min och sedan på med några lager fukt och sen en bra sheetmask! Avslutar det hela med Klairs vitamin e som nattmask! Det som hade kunna göra min göttiga self care treat ännu bättre hade varit att lägga till ett vitamin c, för extra glow i rutinen! Jag vill ha enkla och rena ingredienser och det är svårt att hitta ett vitamin c-serum som är det och anpassat till en students plånbok. Min dröm hade varit Skinceutical C E ferulic! Tänk vilket glow jag hade fått av att lägga till det serumet! 

VINNARE 5

Namn: Linnea

Min saturday skin treat består av en grundlig rengöring, sedan på med pumpkin enzyme mask som tar bort döda hudceller och ger en rejäl uppfräschning av torr och fnasig vinterhy. Därefter lägger jag på min vanliga dagkräm och börjar dagen ☺️Drömmen vore att lägga Codage intens moisturing serum innan dagkrämen för att få en riktigt fuktboost på den nypeelade huden ✨

ETT STORT GRATTIS ALLA 5!!!  Mailar era namn+ adresser + mobilnummer till info@skincity.se så skickar vi era produkter till er!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 svar till “Vinnarna är….”

 • (9) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sara skriver:

  Åh vad kul!! Att jag vann, kan inte fatta det! Längtar tills jag får börja använda produkten!

 2. Charlotte GN skriver:

  Grattis till alla vinnare 🙂

 3. Linn skriver:

  Hej,

  Tack för en bra blogg! Jag har en fråga som inte hör till inlägget, men jag undrar lite kring förvaring av hudvårdsprodukter. Jag tycker om att bunkra upp så att jag i alla fall har en uppsättning på lager så att jag slipper stå utan en dag=) Just nu har jag dem i en byrålåda men jag kanske istället borde förvara dem i kylen? Är det olika beroende på produkt? Jag tänker förvaring av både rengöring, kräm samt serum och retionlserum (allt från exuviance om det spelar någon roll). Vore jättetacksam för svar!
  Mvh Linn

  • annica skriver:

   Hej Linn, Bra fråga. Oavsett hur sina produkter förvaras är dom gjorda för de förhållanden de utsätts för, innehållsmässigt och förpackning. Exempelvis mår c-vitamin och retinol bäst utav mörker och kyla. Av den anledning är förpackningar som innehåller ingredienserna mörka, men behöver inte tvunget förvaras i kylskåp. De mår lika fint i badrummet eller i byrålådan. 🙂 Kram Annica

 4. Helen Söderström skriver:

  Hej!
  Skulle gärna vilja läsa ett inlägg om celluliter, om det finns några krämer som hjälp osv 🙂 Lite mer kroppsvård 🙂

  • annica skriver:

   Hej Helena, Det är minst lika spännande med kroppsvård! Har du inte gjort vårat kroppstest är det en varm rekommendation för att hitta passande produkter för tillståndet. Hudtest 🙂 Kram Annica

 5. Felicia skriver:

  Jag har nog gått på lite för hårt med syra och retinol.. Huden flagnar och känns brännhet. Blossar upp så fort jag nuddar den, något som jag aldrig haft problem med tidigare. Antar att jag måste vila från syror ett tag och stärka min hudbarriär? Finns det någon produkt du rekommenderar som jag kan använda nu för att stärka och ”bygga upp” huden igen ? Har K-Ceutic hemma men tycker inte att den lindrar, snarare att min hud reagerar på den.. 🙁
  Använder i huvudsak Skinceuticals och Dermaceutic 🙂

Tata Harper Resurfacing mask, jag blir speechless. Naturlig salicylsyra exfolierar och huden får en ny lyster och en mjukare känsla med färre tilltäpptheter. Ge huden en extra energikick och applicera masken ovanpå Tata Harper Regenerating Cleanser Dermaceutic Mask 15, ett kraftpaket av syror som djuprengör grundligt och effektivt i en bas av betonitlera. Denna masken […]

Se hela inlägget »

De finns de masker som ligger mig lite extra varmt om hjärtat och dom vill jag rikta strålkastaren mot! Den fuktfattiga hudens hero är Skinceuticals geliga dröm Hydrating B5 masque, flera fuktgivande ingredienser i ett fuktgivande komplex tillsammans med lugnande och reparerande vitamin B5. Kärlek vid första ögonkastet och kärlek som aldrig svalnar med mumsiga […]

Se hela inlägget »

Bomullsrondellen 2.0

Jag älskar produkter och redskap som kan användas på flera sätt och underlätta hudvårdsrutinen, The Facial Pad är ett sådant redskap. Padsen är gjorda i cellulosafibrer som finns naturligt i träd. 🙂 Cellulosafibret och rayon som också kallas för konstsilke gör dom ultramjuka & följdsamma på huden. Rayon kommer även det från cellulosafibret. Padsen kompletterar […]

Se hela inlägget »

Senaste Lansering: iS CLINICAL

Woohoo Äntligen!!!! Så exalterad över att kunna berätta att vi har lanserat iS Clinical. Alltså sååå många år som jag har kämpat för att vi ska få till en lansering av detta supermärke på Skincity. Å varför jag har kämpat…. Jooo dels för att jag personligen tycker att det är grymma produkter med grymma resultat. […]

Se hela inlägget »

Gympass för huden!

Att jobba med ett “Power Couple” som boostar varandra till maximerat resultat är ju något vi som pratat om tidigare men nu hörrni lägger vi in en till växel och jobbar med TRE produkter, tänk vilket resultat som då kan ges! En vinnande trio är Syra + Retinol + Peptider, ingredienser som ger huden ett […]

Se hela inlägget »

Hej alla underbara! Jag heter Linda och i dag har jag fått äran att gästa här på Annicas blogg. Jag är hudterapeut på Skincity och det känns så spännande att jag får chansen att få nå ut till er med mina tips även i detta forum. Jag har passerat det magiska 40-stecket så jag använder […]

Se hela inlägget »

Kan man grotta ner sig för mycket i härliga syror, jag tror inte det 😉 AHA syra tillsammans med sina syrakompisar BHA och PHA är uppskattade favoriter för sina fina och snabba resultat. Syror är nämligen supereffektiva på att exfoliera, vilket betyder att de hjälper huden att bli av med gamla hudceller. De ökar även […]

Se hela inlägget »

“ Nu för tiden är det en fröjd att tvätta ansiktet, huden är så len och jag har fått en helt ny lyster.! ” Här kommer en fantastisk hudvårdsresa ifrån vår kära kund på Skincity. Hon hörde av sig till oss och berättade hur dåligt hon har mått över sin hormonella obalans i huden. Efter […]

Se hela inlägget »

Idag tänkte jag berätta lite mer om vårt samarbete som vi har med hudläkargruppen. Jag får nämligen dagligen in förfrågningar från er om medicinska och estetiska behandlingar. Många undrar vart man kan vända sig när man överväger eller har bestämt sig för att göra en behandling. Det är viktigt att man väljer rätt klinik. Eftersom […]

Se hela inlägget »

Pormaskar

Låt oss tala om huden och porer som många av oss förknippar med pormaskar. 😊 Vad är en por och pormask? En pormask bildas i våra porer som vi har över hela kroppen, en pormask kallas i hudterapeuternas värld för en komedon och är talg, hudens fett och smörjmedel. Porer är livsviktigt för oss, dels […]

Se hela inlägget »