Bakterier….försvinn!

 • | Annica

cicamed sprit för händerna

Herregud vad är det frågan om? Det känns som mars blivit en ännu värre sjukmånad än februari! Peppar peppar har jag och familjen klarat oss relativt bra i vinter men nu är det förkylning som gäller för barnen och halva Sverige känns det som. Jag gör allt för att försöka inte få några läbbiga basilusker.

handsprit

Ett steg i kampen mot bacillerna är Cicameds handsprit i sprayform som jag inte lämnar huset utan.  Den bor i min väska allt som jämt i allafall under vinterhalvåret. Vanligt vis blir man ju så sjuukt torr när man spritar sig mycket vilket jag verkligen tycker är ett stort problem då man är ju redan torr som det är på vintern. Ingen höjdare att bli ännu torrare.

handsprit, E-vitamin, återfuktande, mjukgörande, Aloe Vera

Se upp! Nu går jag loss med min handsprit!!

Men det är det jag gillar med just Cicaclean för den har dubbelverkande egenskaper. Den är både antibakteriell och mjukgörande. Alkoholen har antibakteriella egenskaper och denna innehåller en så hög antibakteriell alkoholhalt som är nödvändig för att kunna förebygga bakteriespridning. Samtidigt innehåller den mjukgörande och vårdande med vitamin E och Aloe Vera.

Cicaclean har alkohol som huvudkomponent, 70%, och verkar snabbt och effektivt utan att bli klibbig.

Aloe Vera och vitamin E vårdar och återfuktar huden så att den kan behålla sin naturliga fuktbalans. Vitamin E skyddar som känt även mot solens skadliga fria radikaler och Aloe Vera är läkande, lugnande och som sagt mjukgörande.

Man blir absolut inte torr efter man använt denna vilket är riktigt, riktigt bra. Dessutom doftar den milt och gott. Inte sprit!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Bakterier….försvinn!”

 • (2) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Ulrica skriver:

  Räddaren i nöden!

  Efter fyra veckors influensa, bihåleinflammation och nu ytterligare en förkylning vill jag spontant tacka och tipsa om Rodial bb venom EYE. Den gör verkligen underverk på min röd-lila hud runt ögonen! Den täcker bara lite lagom. Märks men inte syns, eller hur jag nu ska uttrycka det. Ser nästan frisk ut tack vare den 😉

  Hälsar en förkyld men nöjd kund

  • annica skriver:

   Hej Ulrica,Så kul att du upptäckt den produkten.. Tack för att du tipsar alla om den. Det var ett tag sen jag hade den.. måste nog börja med den nu för jag känner mig så trött runt ögonen!!! den är härlig… lätt och skön och er fin reflektion på huden….KRAM Annica