Black Weekend 20% på ALLT

 • | Annica

Woohoo black Friday är här och vi har 20% på ALLT på hela siten!!!

Har du länge suktat efter en särskild produkt eller är sugen på att testa något helt nytt hudvårdsmärke vi har fått in? Från ekologisk lyx med Tata Harper till hudbarriärs stärkande Epionce… Eller varför inte passa på att fylla på dina favoritprodukter från Paulas Choice nu i helgen. 😊

En must have som jag vill tipsa om att lägga vantarna på är Codage Anti Age & Energie Serum 10 eyes. Missförstå mig rätt. Jag ääälskar bra ögoncremer men när det gäller att sakta ner tecken på åldrande runt ögonen (som linjer, rynkor och kråksparkar) ja då får man hoppa ombord ögonserum tåget.

Shopping är kul men visst kan man bli trött. 😉 Tips är då att ställa serumet i kylen en stund för en extra svalkande effekt.

Precis som ett serum för ansiktet är ögonserumets textur mycket tunnare än en creme och kan då penetrera ner djupare, precis där man vill få ner de mest aktiva ingredienserna.. vilket gör den idealisk för den tunna tunna huden runt ögonen.

Ögonserumet är laddat med Retinyl Palmitat för att återuppbygga huden och maxad med hyalyronsyra för att mjukgöra och återfuktar.

Happy shopping!

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

73 svar till “Black Weekend 20% på ALLT”

 • (73) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Victoria skriver:

  Hej Annica!

  Jag undrar vilken produkt du skulle rekommendera för att få bort mörka fläckar på huden efter finnar? Så fort jag får finnar så efterlämnar de alltid mörka fläckar som är näst intill omöjliga att få bort! Jag klämmer aldrig finnar, men får dessa fläckar i alla fall.

  Jag använder By Wishtrend´s 21.5 Advanced Vitamin C serum dagtid, och i min kvällsrutin använder jag PC Resist Brightening Essence och PC Multi-Correction Treatment. Använder även PC Niacinamide 10% Booster regelbundet.

  Tyvärr ser jag inga större resultat med dessa produkter trots att jag har använt de under lång tid. Tror du att Dermaceutic´s Yellow Cream eller Mela Cream skulle vara något som att prova istället?

  Jag vill så gärna få bort dessa fläckar som sitter på främst ena kinden och i pannan! Har provat att göra en kurbehandling med kemisk peeling (Enerpeel Jessner) på salong, men tyvärr hjälpte inte det heller.

  Har du några tips på vad jag kan göra för att få bort dessa, i mitt tycke, fula fläckar?

 2. Em skriver:

  Jag har sovit med paulas fuktmask, den röda, i flera veckor nu. Min nattkräm från exuviance har jag kört på dagen innan spf för extra fukt, och serum plus masken på natten. Min hy verkar må väldigt bra av det, återfuktad, inga finnar, minimalt med porer osv, är det bara att köra på? Kan man använda mask varje natt nu när det är så kallt eller är det dumt?

  • annica skriver:

   Hej Em, Tycker att det låter som en underbar kombo 🙂 🙂 Fortsätt så så länge huden behöver det, går utmärkt att ersätta din ordinarie nattcreme med nattmask så länge huden behöver det. Kram Annica

 3. may-britt skriver:

  Hej.
  Undrar är denna mild PAULA’S CHOICE
  CLEAR REGULAR STRENGTH ANTI-REDNESS EXFOLIATING SOLUTION 2% SALICYLIC ACID ?
  Kan du fåreslå ett serum SOOTHING & ANTI-REDNESS och som lugnar kälene?
  Inte Exuviance den har jag.
  Jag kolla men det är så månge 🙂
  Kram

 4. Catarina skriver:

  Hej! Jag behöver verkligen tips från dig, jag är 39 år och har nästan aldrig ens smörjt in mitt ansikte med något alls. Jag känner att sista året har min hud sett glåmig och trött ut, den har också blivit lite hängig. Jag har försökt att leta i bloggen vad jag ska börja använde för produkter men blir bara förvirrad så jag hoppas du kan hjälpa mig. Skulle vara bra om det inte är allt för dyra produkter då jag studerar och har småbarn. Mvh catarina

  • annica skriver:

   Hej Catarina, Tänker direkt på byWishrend för din hud 🙂 Skicka gärna in hudtestet och önska detta som märke så får du en skräddarsydd rekommendation anpassad för just din hud. Kram Annica

 5. may-britt skriver:

  IN LOVE 🙂 HYDROPEPTIDE
  SOLAR DEFENSE TINTED
  Den bästa jag någonsin har provat.
  Jag har den i stallen sen där vil man inte ha mycke smink och de dagar jag har smink har jag den under.
  Min favorit
  Jag försökte också den med baraminerals concealer och det ser super fress och fint ut 🙂
  Kram

  • annica skriver:

   Hej may-britt, ååååh, vad glad jag blir att du känner så 🙂 en riktig favorit! Kram Annica

   • may-britt skriver:

    Hej.
    Ja den är utrolig 🙂 undrar skall Exuviance c-vitaminer brukas över serumet för nattkräm eller under serumet?
    Kram

 6. Thessa skriver:

  Vore verkligen så kul att se en sminkvideo, vad du använder för produkter !

 7. Ulrika skriver:

  Kan Babor hsr lifting extra firming eye cream eller Beaute Pacifique vitamin a eye creme användas ovanpå ögonserumet?

  • annica skriver:

   Hej Ulrika, Som en extra liten boost av både fukt och stärkande och mumsiga ingredienser för huden kan du använda detta serum under dina ögoncremer du använder idag. 🙂 Kram Annica

 8. Anna skriver:

  Hej Annica! Tack för en bra blogg! 🙂 Jag har en fråga angående invänjning av nya produkter, som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Hur länge ska man ge nya produkter en chans? Jag hade problem med hormonella finnar vid mens och bytte till PC från dermalogica för tre månader sedan (mitten av augusti). Använder serien Calm och 2 % BHA lotion 2-3 ggr i veckan, sover med nattmask 2-3 ggr i veckan. Jag tycker att min hud har blivit sämre sen jag bytte, med små orenheter hela tiden, och det vänder inte. Trodde först att det var min hud som blev sämre pga invänjning av nya produkter, men nu börjar jag tveka om det kan vara så att det inte är rätt produkter för mig. Har fått större porer och mer kvisslor. Det kliar även på huden till och från. Jag funderar på att byta tillbaka till Dermalogica, eller ska jag ha is i magen och fortsätta med PC och hoppas att det blir bättre snart?

  • annica skriver:

   Hej Anna, En invänjning är individuell och allt mellan 2-11 veckor kan huden vara lite bråkig. Riktigt tråkigt men tålamod och is i magen är vad som krävs. Hur känns huden om du trappar upp användningen av BHA syran till daglig användning? superbra för övrigt att du vänjer in dina nya produkter för huden!! Många gånger är huden fattig på fukten, trots fukt från en härligt lugnande fuktmask några gånger i veckan kan huden behöva en extra dos dagligen. Speciellt när vädret är mycket kallare och torrare just nu. Kika in denna Hyaluronic acid booster från märket. Kram Annica

 9. may-britt skriver:

  IN LOVE 🙂 HYDROPEPTIDE
  SOLAR DEFENSE TINTED
  Den b&#228sta jag n&#229gonsin har provat.
  Jag har den i stallen sen d&#228r vil man inte ha mycke smink och de dagar jag har smink har jag den under.
  Min favorit
  Jag f&#246rs&#246kte ocks&#229 den med baraminerals concealer och det ser super fress och fint ut 🙂
  Kram

 10. Victoria skriver:

  Hej Annica!

  Jag undrar vilken produkt du skulle rekommendera f&#246r att f&#229 bort m&#246rka fl&#228ckar p&#229 huden efter finnar? S&#229 fort jag f&#229r finnar s&#229 efterl&#228mnar de alltid m&#246rka fl&#228ckar som &#228r n&#228st intill om&#246jliga att f&#229 bort! Jag kl&#228mmer aldrig finnar, men f&#229r dessa fl&#228ckar i alla fall.

  Jag anv&#228nder By Wishtrend&#180s 21.5 Advanced Vitamin C serum dagtid, och i min kv&#228llsrutin anv&#228nder jag PC Resist Brightening Essence och PC Multi-Correction Treatment. Anv&#228nder &#228ven PC Niacinamide 10% Booster regelbundet.

  Tyv&#228rr ser jag inga st&#246rre resultat med dessa produkter trots att jag har anv&#228nt de under l&#229ng tid. Tror du att Dermaceutic&#180s Yellow Cream eller Mela Cream skulle vara n&#229got som att prova ist&#228llet?

  Jag vill s&#229 g&#228rna f&#229 bort dessa fl&#228ckar som sitter p&#229 fr&#228mst ena kinden och i pannan! Har provat att g&#246ra en kurbehandling med kemisk peeling (Enerpeel Jessner) p&#229 salong, men tyv&#228rr hj&#228lpte inte det heller.

  Har du n&#229gra tips p&#229 vad jag kan g&#246ra f&#246r att f&#229 bort dessa, i mitt tycke, fula fl&#228ckar?

  • annica skriver:

   Hej Victoria, Suuuperbra fr&#229ga 🙂 Tidigare inl&#228gg om n&#229gra favoriter, http://hudspecialisten.ww-dev.se/2015/12/sa-behandlar-du-roda-arr-pa-huden/
   Tycker att du t&#228nker helt r&#228tt som har ett serum med h&#246g koncentration c-vitamin, niacinamid, serum med arbutin RESIST Brightening essence(uppljusande) och Multi-correction med azelinsyra. Gl&#246m bara inte solskyddet dagtid, &#229ret runt oavsett dag! Du kan &#228ven addera daglig AHA-syra(PHA-syra om du &#228r mer k&#228nslig). Eftersom du har exfolierande syror fr&#229n Paula’s Choice rekommenderar jag dig att forts&#228tta inom m&#228rket. RESIST Advanced smoothing treatment 10% AHA blir d&#228rf&#246r ett toppen alternativ f&#246r dig.
   Kram Annica

 11. Anna skriver:

  Hej Annica! Tack f&#246r en bra blogg! 🙂 Jag har en fr&#229ga ang&#229ende inv&#228njning av nya produkter, som jag hoppas du kan hj&#228lpa mig med. Hur l&#228nge ska man ge nya produkter en chans? Jag hade problem med hormonella finnar vid mens och bytte till PC fr&#229n dermalogica f&#246r tre m&#229nader sedan (mitten av augusti). Anv&#228nder serien Calm och 2 % BHA lotion 2-3 ggr i veckan, sover med nattmask 2-3 ggr i veckan. Jag tycker att min hud har blivit s&#228mre sen jag bytte, med sm&#229 orenheter hela tiden, och det v&#228nder inte. Trodde f&#246rst att det var min hud som blev s&#228mre pga inv&#228njning av nya produkter, men nu b&#246rjar jag tveka om det kan vara s&#229 att det inte &#228r r&#228tt produkter f&#246r mig. Har f&#229tt st&#246rre porer och mer kvisslor. Det kliar &#228ven p&#229 huden till och fr&#229n. Jag funderar p&#229 att byta tillbaka till Dermalogica, eller ska jag ha is i magen och forts&#228tta med PC och hoppas att det blir b&#228ttre snart?

  • annica skriver:

   Hej Anna, En inv&#228njning &#228r individuell och allt mellan 2-11 veckor kan huden vara lite br&#229kig. Riktigt tr&#229kigt men t&#229lamod och is i magen &#228r vad som kr&#228vs. Hur k&#228nns huden om du trappar upp anv&#228ndningen av BHA syran till daglig anv&#228ndning? superbra f&#246r &#246vrigt att du v&#228njer in dina nya produkter f&#246r huden!! M&#229nga g&#229nger &#228r huden fattig p&#229 fukten, trots fukt fr&#229n en h&#228rligt lugnande fuktmask n&#229gra g&#229nger i veckan kan huden beh&#246va en extra dos dagligen. Speciellt n&#228r v&#228dret &#228r mycket kallare och torrare just nu. Kika in denna Hyaluronic acid booster fr&#229n m&#228rket. Kram Annica

 12. Ulrika skriver:

  Kan Babor hsr lifting extra firming eye cream eller Beaute Pacifique vitamin a eye creme anv&#228ndas ovanp&#229 &#246gonserumet?

  • annica skriver:

   Hej Ulrika, Som en extra liten boost av b&#229de fukt och st&#228rkande och mumsiga ingredienser f&#246r huden kan du anv&#228nda detta serum under dina &#246goncremer du anv&#228nder idag. 🙂 Kram Annica

 13. Thessa skriver:

  Vore verkligen s&#229 kul att se en sminkvideo, vad du anv&#228nder f&#246r produkter !

  • annica skriver:

   Hej Thessa, Vilken kul ide, det ska jag spara i min id&#233l&#229da helt klart! S&#229 l&#228nge kan du ju alltid l&#228sa om det jag ofta faller tillbaka till i makeupv&#228g i ett tidigare inl&#228gg! 🙂 Hudv&#229rdande makeup Kram Annica

 14. Em skriver:

  Jag har sovit med paulas fuktmask, den r&#246da, i flera veckor nu. Min nattkr&#228m fr&#229n exuviance har jag k&#246rt p&#229 dagen innan spf f&#246r extra fukt, och serum plus masken p&#229 natten. Min hy verkar m&#229 v&#228ldigt bra av det, &#229terfuktad, inga finnar, minimalt med porer osv, &#228r det bara att k&#246ra p&#229? Kan man anv&#228nda mask varje natt nu n&#228r det &#228r s&#229 kallt eller &#228r det dumt?

  • annica skriver:

   Hej Em, Tycker att det l&#229ter som en underbar kombo 🙂 🙂 Forts&#228tt s&#229 s&#229 l&#228nge huden beh&#246ver det, g&#229r utm&#228rkt att ers&#228tta din ordinarie nattcreme med nattmask s&#229 l&#228nge huden beh&#246ver det. Kram Annica

 15. Catarina skriver:

  Hej! Jag beh&#246ver verkligen tips fr&#229n dig, jag &#228r 39 &#229r och har n&#228stan aldrig ens sm&#246rjt in mitt ansikte med n&#229got alls. Jag k&#228nner att sista &#229ret har min hud sett gl&#229mig och tr&#246tt ut, den har ocks&#229 blivit lite h&#228ngig. Jag har f&#246rs&#246kt att leta i bloggen vad jag ska b&#246rja anv&#228nde f&#246r produkter men blir bara f&#246rvirrad s&#229 jag hoppas du kan hj&#228lpa mig. Skulle vara bra om det inte &#228r allt f&#246r dyra produkter d&#229 jag studerar och har sm&#229barn. Mvh catarina

  • annica skriver:

   Hej Catarina, T&#228nker direkt p&#229 byWishrend f&#246r din hud 🙂 Skicka g&#228rna in hudtestet och &#246nska detta som m&#228rke s&#229 f&#229r du en skr&#228ddarsydd rekommendation anpassad f&#246r just din hud. Kram Annica

 16. may-britt skriver:

  Hej.
  Undrar &#228r denna mild PAULA’S CHOICE
  CLEAR REGULAR STRENGTH ANTI-REDNESS EXFOLIATING SOLUTION 2% SALICYLIC ACID ?
  Kan du f&#229resl&#229 ett serum SOOTHING &#38 ANTI-REDNESS och som lugnar k&#228lene?
  Inte Exuviance den har jag.
  Jag kolla men det &#228r s&#229 m&#229nge 🙂
  Kram

 17. Anna skriver:

  Hej Annica! Tack för en bra blogg! 🙂 Jag har en fråga angående invänjning av nya produkter, som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Hur länge ska man ge nya produkter en chans? Jag hade problem med hormonella finnar vid mens och bytte till PC från dermalogica för tre månader sedan (mitten av augusti). Använder serien Calm och 2 % BHA lotion 2-3 ggr i veckan, sover med nattmask 2-3 ggr i veckan. Jag tycker att min hud har blivit sämre sen jag bytte, med små orenheter hela tiden, och det vänder inte. Trodde först att det var min hud som blev sämre pga invänjning av nya produkter, men nu börjar jag tveka om det kan vara så att det inte är rätt produkter för mig. Har fått större porer och mer kvisslor. Det kliar även på huden till och från. Jag funderar på att byta tillbaka till Dermalogica, eller ska jag ha is i magen och fortsätta med PC och hoppas att det blir bättre snart?

  • annica skriver:

   Hej Anna, En invänjning är individuell och allt mellan 2-11 veckor kan huden vara lite bråkig. Riktigt tråkigt men tålamod och is i magen är vad som krävs. Hur känns huden om du trappar upp användningen av BHA syran till daglig användning? superbra för övrigt att du vänjer in dina nya produkter för huden!! Många gånger är huden fattig på fukten, trots fukt från en härligt lugnande fuktmask några gånger i veckan kan huden behöva en extra dos dagligen. Speciellt när vädret är mycket kallare och torrare just nu. Kika in denna Hyaluronic acid booster från märket. Kram Annica

 18. Ulrika skriver:

  Kan Babor hsr lifting extra firming eye cream eller Beaute Pacifique vitamin a eye creme användas ovanpå ögonserumet?

  • annica skriver:

   Hej Ulrika, Som en extra liten boost av både fukt och stärkande och mumsiga ingredienser för huden kan du använda detta serum under dina ögoncremer du använder idag. 🙂 Kram Annica

 19. may-britt skriver:

  IN LOVE 🙂 HYDROPEPTIDE
  SOLAR DEFENSE TINTED
  Den bästa jag någonsin har provat.
  Jag har den i stallen sen där vil man inte ha mycke smink och de dagar jag har smink har jag den under.
  Min favorit
  Jag försökte också den med baraminerals concealer och det ser super fress och fint ut 🙂
  Kram

  • annica skriver:

   Hej may-britt, ååååh, vad glad jag blir att du känner så 🙂 en riktig favorit! Kram Annica

   • may-britt skriver:

    Hej.
    Ja den är utrolig 🙂 undrar skall Exuviance c-vitaminer brukas över serumet för nattkräm eller under serumet?
    Kram

    • annica skriver:

     Hej May-Britt, Innan nattcreme. 🙂 Används fler serum i rutinen så applicera c-vitaminet som sista steg och avsluta med din nattcreme. 🙂 Kram Annica

 20. Thessa skriver:

  Vore verkligen så kul att se en sminkvideo, vad du använder för produkter !

 21. Victoria skriver:

  Hej Annica!

  Jag undrar vilken produkt du skulle rekommendera för att få bort mörka fläckar på huden efter finnar? Så fort jag får finnar så efterlämnar de alltid mörka fläckar som är näst intill omöjliga att få bort! Jag klämmer aldrig finnar, men får dessa fläckar i alla fall.

  Jag använder By Wishtrend´s 21.5 Advanced Vitamin C serum dagtid, och i min kvällsrutin använder jag PC Resist Brightening Essence och PC Multi-Correction Treatment. Använder även PC Niacinamide 10% Booster regelbundet.

  Tyvärr ser jag inga större resultat med dessa produkter trots att jag har använt de under lång tid. Tror du att Dermaceutic´s Yellow Cream eller Mela Cream skulle vara något som att prova istället?

  Jag vill så gärna få bort dessa fläckar som sitter på främst ena kinden och i pannan! Har provat att göra en kurbehandling med kemisk peeling (Enerpeel Jessner) på salong, men tyvärr hjälpte inte det heller.

  Har du några tips på vad jag kan göra för att få bort dessa, i mitt tycke, fula fläckar?

 22. Em skriver:

  Jag har sovit med paulas fuktmask, den röda, i flera veckor nu. Min nattkräm från exuviance har jag kört på dagen innan spf för extra fukt, och serum plus masken på natten. Min hy verkar må väldigt bra av det, återfuktad, inga finnar, minimalt med porer osv, är det bara att köra på? Kan man använda mask varje natt nu när det är så kallt eller är det dumt?

  • annica skriver:

   Hej Em, Tycker att det låter som en underbar kombo 🙂 🙂 Fortsätt så så länge huden behöver det, går utmärkt att ersätta din ordinarie nattcreme med nattmask så länge huden behöver det. Kram Annica

 23. Catarina skriver:

  Hej! Jag behöver verkligen tips från dig, jag är 39 år och har nästan aldrig ens smörjt in mitt ansikte med något alls. Jag känner att sista året har min hud sett glåmig och trött ut, den har också blivit lite hängig. Jag har försökt att leta i bloggen vad jag ska börja använde för produkter men blir bara förvirrad så jag hoppas du kan hjälpa mig. Skulle vara bra om det inte är allt för dyra produkter då jag studerar och har småbarn. Mvh catarina

  • annica skriver:

   Hej Catarina, Tänker direkt på byWishrend för din hud 🙂 Skicka gärna in hudtestet och önska detta som märke så får du en skräddarsydd rekommendation anpassad för just din hud. Kram Annica

 24. may-britt skriver:

  Hej.
  Undrar är denna mild PAULA’S CHOICE
  CLEAR REGULAR STRENGTH ANTI-REDNESS EXFOLIATING SOLUTION 2% SALICYLIC ACID ?
  Kan du fåreslå ett serum SOOTHING & ANTI-REDNESS och som lugnar kälene?
  Inte Exuviance den har jag.
  Jag kolla men det är så månge 🙂
  Kram

 25. Anna skriver:

  Hej Annica! Tack för en bra blogg! 🙂 Jag har en fråga angående invänjning av nya produkter, som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Hur länge ska man ge nya produkter en chans? Jag hade problem med hormonella finnar vid mens och bytte till PC från dermalogica för tre månader sedan (mitten av augusti). Använder serien Calm och 2 % BHA lotion 2-3 ggr i veckan, sover med nattmask 2-3 ggr i veckan. Jag tycker att min hud har blivit sämre sen jag bytte, med små orenheter hela tiden, och det vänder inte. Trodde först att det var min hud som blev sämre pga invänjning av nya produkter, men nu börjar jag tveka om det kan vara så att det inte är rätt produkter för mig. Har fått större porer och mer kvisslor. Det kliar även på huden till och från. Jag funderar på att byta tillbaka till Dermalogica, eller ska jag ha is i magen och fortsätta med PC och hoppas att det blir bättre snart?

  • annica skriver:

   Hej Anna, En invänjning är individuell och allt mellan 2-11 veckor kan huden vara lite bråkig. Riktigt tråkigt men tålamod och is i magen är vad som krävs. Hur känns huden om du trappar upp användningen av BHA syran till daglig användning? superbra för övrigt att du vänjer in dina nya produkter för huden!! Många gånger är huden fattig på fukten, trots fukt från en härligt lugnande fuktmask några gånger i veckan kan huden behöva en extra dos dagligen. Speciellt när vädret är mycket kallare och torrare just nu. Kika in denna Hyaluronic acid booster från märket. Kram Annica

 26. Ulrika skriver:

  Kan Babor hsr lifting extra firming eye cream eller Beaute Pacifique vitamin a eye creme användas ovanpå ögonserumet?

  • annica skriver:

   Hej Ulrika, Som en extra liten boost av både fukt och stärkande och mumsiga ingredienser för huden kan du använda detta serum under dina ögoncremer du använder idag. 🙂 Kram Annica

 27. Thessa skriver:

  Vore verkligen så kul att se en sminkvideo, vad du använder för produkter !

 28. may-britt skriver:

  IN LOVE 🙂 HYDROPEPTIDE
  SOLAR DEFENSE TINTED
  Den bästa jag någonsin har provat.
  Jag har den i stallen sen där vil man inte ha mycke smink och de dagar jag har smink har jag den under.
  Min favorit
  Jag försökte också den med baraminerals concealer och det ser super fress och fint ut 🙂
  Kram

 29. Catarina skriver:

  Hej! Jag behöver verkligen tips från dig, jag är 39 år och har nästan aldrig ens smörjt in mitt ansikte med något alls. Jag känner att sista året har min hud sett glåmig och trött ut, den har också blivit lite hängig. Jag har försökt att leta i bloggen vad jag ska börja använde för produkter men blir bara förvirrad så jag hoppas du kan hjälpa mig. Skulle vara bra om det inte är allt för dyra produkter då jag studerar och har småbarn. Mvh catarina

  • annica skriver:

   Hej Catarina, Tänker direkt på byWishrend för din hud 🙂 Skicka gärna in hudtestet och önska detta som märke så får du en skräddarsydd rekommendation anpassad för just din hud. Kram Annica

 30. may-britt skriver:

  Hej.
  Undrar är denna mild PAULA’S CHOICE
  CLEAR REGULAR STRENGTH ANTI-REDNESS EXFOLIATING SOLUTION 2% SALICYLIC ACID ?
  Kan du fåreslå ett serum SOOTHING & ANTI-REDNESS och som lugnar kälene?
  Inte Exuviance den har jag.
  Jag kolla men det är så månge 🙂
  Kram

 31. Em skriver:

  Jag har sovit med paulas fuktmask, den röda, i flera veckor nu. Min nattkräm från exuviance har jag kört på dagen innan spf för extra fukt, och serum plus masken på natten. Min hy verkar må väldigt bra av det, återfuktad, inga finnar, minimalt med porer osv, är det bara att köra på? Kan man använda mask varje natt nu när det är så kallt eller är det dumt?

  • annica skriver:

   Hej Em, Tycker att det låter som en underbar kombo 🙂 🙂 Fortsätt så så länge huden behöver det, går utmärkt att ersätta din ordinarie nattcreme med nattmask så länge huden behöver det. Kram Annica

 32. Victoria skriver:

  Hej Annica!

  Jag undrar vilken produkt du skulle rekommendera för att få bort mörka fläckar på huden efter finnar? Så fort jag får finnar så efterlämnar de alltid mörka fläckar som är näst intill omöjliga att få bort! Jag klämmer aldrig finnar, men får dessa fläckar i alla fall.

  Jag använder By Wishtrend´s 21.5 Advanced Vitamin C serum dagtid, och i min kvällsrutin använder jag PC Resist Brightening Essence och PC Multi-Correction Treatment. Använder även PC Niacinamide 10% Booster regelbundet.

  Tyvärr ser jag inga större resultat med dessa produkter trots att jag har använt de under lång tid. Tror du att Dermaceutic´s Yellow Cream eller Mela Cream skulle vara något som att prova istället?

  Jag vill så gärna få bort dessa fläckar som sitter på främst ena kinden och i pannan! Har provat att göra en kurbehandling med kemisk peeling (Enerpeel Jessner) på salong, men tyvärr hjälpte inte det heller.

  Har du några tips på vad jag kan göra för att få bort dessa, i mitt tycke, fula fläckar?