Brun utan sol – Bäst i test 2016

 • | Annica

brun utan sol bäst i test

Känner ni igen den här bilden? Nu är det dax igen. Denna bild är från mitt BUS test förra året och nu är jag i full fart med årets. en hel del gamla bekanta men oxå ett par nya stjärnor. I morgon på Nyhetsmorgon så ger jag er 10 urbra brun utan soltips för olika hudtoner och hudtyper. Jag har testat som en galning och hela min kropp är just nu full med stora bruna fläckar.. haha tur att det regnar ute så man inte behöver visa så mkt hud.

Tiden för morgondagens inslag vet jag inte ännu. Lägger ut det på instagram ikväll!

signatur

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 svar till “Brun utan sol – Bäst i test 2016”

 • (10) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Sara skriver:

  Hej!
  Såg precis inslaget om bus på TV4, jättebra!!!!
  Men var hittar jag den fullständiga listan på de produkter du använde?
  Med vänlig hälsning, S

 2. Hannah skriver:

  Hej!
  Har efter ett hudvårdstest hos er köpt produkter som gett mycket goda resultat! Är såå nöjd, tack tusen gånger om!

  En fråga, vad tycker du om rengöring såsom Foreo Luna och Clarisonic? Är det onödigt att lägga pengar på eller kan det effektivisera min hudvårdsrutin? Är sugen på en Foreo Luna men vill självklart inte spendera pengar på något som inte ger resultat.

  Kram

  • annica skriver:

   Hej Hannah, Så glad jag blir när jag hör att du är så nöjd. Har du bra exfolierande produkter behöver du sällan en mekanisk peeling, inte heller alla hudtillstånd som klarar av denna typ av produkt. Så är du nöjd med din rutin som den är idag tycker jag att du ska fortsätta med den och kanske lägga till någon mask eller exfoliering för mer effekt. Kram Annica

 3. Amanda skriver:

  Hej Annica!
  Jag är på jakt efter en foundation, antingen flytande eller i puderform, som passar min hud. Är yttorr (tror jag..) och blir blank fort, har ganska mycket finnar och är röd som jag vill täcka. Dem jag har nu sitter inte bra på det torra (Nuskin, MAC). Fick hem en CC från Biodroga MD som funkar bra, men täcker inte tillräckligt och blir blank. Använder förövrigt produkter från Exuviance.

  Du får även gärna ge tips på en bra mask som funkar med Exuviance 🙂

  Kram!

 4. Hanna skriver:

  Hej Annica!
  Jag behöver en bra exfoliant och har hört så mycket bra om PC skin perfecting 2% bha, men även deras Resist Daily Pore-Refining Treatment With 2% BHA. Blev osäker vilken av dem som jag ska beställa från er. Vilken som passar min hy bäst. Jag är bara 19 år, ibland ganska känslig i hyn, torr, men har ojämn textur i hyn och blir lätt glansig på näsan och mellan ögonbrynen.
  Kram!