Look Moisturized with Kanebo

  • | Annica

Jag älskar att skämma bort huden med en återfuktande spray under dagen som gör att man bibehåller en bra fuktnivå. Det är perfekt att ha i handväskan och fungerar utmärkt att spraya ovanpå makeup. En torr/yttorrhy ”äter” gärna upp makeupen under dagen. När huden får en fuktdusch lite då och då så hålls den väl återfuktad och makeupen fixeras och sitter på plats mycket bättre. Desstuom så får man en snygg ”moisturized” look! En favorit sedan länge är Sensai by Kanebo Cellular Performance HydraChange Mist som förutom sin utsökta återfuktningsförmåga har den absolut bästa spray dispensern jag provat och det är nog så viktigt.

Ett mjukt moln av fint, fint fördelat fukt sprider sig som en slöja över ansiktet…visst låterdet underbart?! Jag lovar, det är det! Det bästa är också att den inte ger några biverkningar om den överdoseras…tur för mig för jag har grava beroende och överdoserings problem med denna.

Serie kompisen Hydrachange Eye Essence är en fantastisk återfuktare och återfyllare av torrhetslinjer. En gel liknande silikon konsistens gör att produkten är lätt på huden men ändå riklig i sin konsistens. Den används som ett serum under ögoncreme. Jag gillar pimpettflaskan med doseringstryck inbyggt i locket!

With love,

Annica

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.