Paula Begoun berättar om sin ögoncreme!

 • | Annica

Ni har alla hört att Paula har lanserat en ögoncreme!!! Breaking News!!

Ja kanske inte för er som igen känner till Paula och hennes filosofi men för er som gör det så vet ni hur kontroversiellt detta är i hennes värld. Tänker låta henne själv berätta för er om varför hon lanserar en ögoncreme och vad som gör den unikt. Have a look!

11 annica forsgren skincity.se

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

30 svar till “Paula Begoun berättar om sin ögoncreme!”

 • (30) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Joanna skriver:

  Hej!

  Paula nämner en ansiktscreme hon använt innan hon bytte till ögoncremen, men vilken är det? Hon säger typ Moisture booster moisturizer, men hittar inte den på hemsidan, vet du kanske vilken hon refererar till?

 2. Elvina skriver:

  Hej Annica!
  Undrar om du kan hjälpa mig. Är 50 år och vilka produkter kan du rekomendera mig ? Vilken dagkräm, nattkräm, ögonkräm, serum..
  Har avänt lancome ,vischi, clinicue.

  • annica skriver:

   Hej Elvina, vad kul att du vänder dig till mig. Det är klart att jag ska hjälpa dig, men jag behöver mer info om din hud. Vore toppen om du kunde svara på frågorna i mitt hudtest så har jag allt jag behöver. Hälsa gärna från mig när du gör testet:

   http://skincity.se/sv/skintest

   kram Annica

 3. Jems skriver:

  Här är kommer ytterligare ett tips på en härlig ögonkräm från Clarins:)

  http://skincity.se/sv/product/3403/clarins-super-restorative-total-eye-care

  Tack för bästa bloggen och trevlig helg:D

 4. Nathalie skriver:

  Hej annica!
  Vilken bra sida du har!:-) undrar om du kan hjälpa mig, har fyllt 30 och tycker rynkorna under ögonen blir allt mer synliga , inte kul. Vilken ögonkräm ska jag ha för att förebygga mer rynkor? Någon med antioxidanter? Och sen är jag ute efter ett uppstramande och fuktgivande serum men är helt vilse. Snälla tipsa mej:-) kram!

 5. Yvonne skriver:

  Hur gammal är Paula?

 6. Kajsa skriver:

  HEJ Annica

  Jag undrar ifall du kan hjälpa mig, Jag har PC produkter just nu varit torr och det blir bara värre använder den röda serien, har pausat både bha och bha treatment krämen.
  men fortfarande torr vaknar på morgonen med stramande hud och får torrhetsfläckar på pannan m,m
  sover med masken har även oljan från PC blir galen inget hjälper. Jag får även plitor jätte lätt.
  Jag undrar vilken Babord kur (ampullerna) du skulle rekommendera?

  Tack

 7. Lilian skriver:

  Kul att hon gett efter för trycket 🙂 Tycker ändå hon lyckades motivera varför en ögonkräm kan tillföra något trots allt. Jag kommer att köra en kompromiss i min ögonrutin. Vanliga ansiktskrämen på morgonen och en speciell ögonkräm till natten.

  • annica skriver:

   Hej LIlian, visst är det härligt att se hennes filmer. Så borde fler göra. Förklara varför man tar fram något på ett enkelt och inspirerande sätt. Go Paula! Roligt att du testar cremen nu : )

   Kram Annica

 8. Isabella skriver:

  Jag har en fråga ang. vilken ögonkräm (och/eller ögonmask) du skulle rekommendera för en väldigt torr hud, nästan eksemaktig ibland. Är väldigt torr från mitten av ögat och in mot ögonvrån. Helst en produkt som inte kostar mer än 700 kr.
  Tack för en en väldigt inspirerande hemsida och blogg!

 9. BigMami skriver:

  Jag har en undran som inte handlar om inlägget, men hur bra är sådana rengöringsapparater som typ clarisonic & olay? De säger att de är skonsamma men sliter de inte på huden?

  • annica skriver:

   Hej BigMami, jag skulle säga att de är jättebra för många, men det är viktigt att man väljer en som passar den egna hudtypen. De mer kraftfulla kan vara förödande för en känslig hud. Man måste rådgöra med de som säljer så att det blir rätt. Lagom är alltid bäst! kram Annica

 10. Hanna skriver:

  Tips på den bästa masken för yttorr hud för en person i 30-årsåldern mottages mycket tacksamt! 🙂

 11. Julia skriver:

  Hej! Tänkte byta hudrutin nu när hösten och vintern börjar. Min hy är torr med knottror och pormaskar. Ibland får jag några finnar, men jag är nästan aldrig fet i hyn. Vad kan du rekommendera för hudprodukter? Har hört bra om denna krämen, skulle den kunna passa mig? http://skincity.se/sv/product/1398/jan-marini-bioglycolic-bioclear-acne-treatment-cream?nosto=best-seller-per-category
  Antingen som dagkräm eller nattkräm? Är lost i hudvårdsvärlden..

 12. Elsa skriver:

  Hej. Denna fråga gäller inte detta inlägg men hoppas ändå du kan hjälpa 🙂 jag har precis börjat med nya hudprodukter från Dior hydra Life; ögonkräm, serum och dagkräm samt Dior: Capture Totale DreamSkin. Har bara använt dessa i tre dagar och tycker de är jättebra det ända är att jag blir lite rosig på kinderna samt varm i ansiktet. Vet inte vilken av produkterna det är men vad tror du?
  Är det vanligt att huden kan reagera så i början med produkter som ger mycket fukt när huden är väldigt torr?

  Kramar Elsa

  • annica skriver:

   Hej Elsa, att man blir lite rosig till en början behöver inte vara någon fara. Då jag inte har koll på Dior så skulle jag fråga där du köpt dem för att se vad deras rekommendation är. Det jag vet är att Capture total är för en mogen hud så är du ung så beror förmodligen rodnaden på att det är för aktiva för dig. Dvs att de stressar din hud. Men som sagt stäm av med dem du köpt produkterna hos. kram och lycka till! Annica