Welcome; Jan Marini!

 • | Annica

Min fina vän Malin tipsade mig för en tid sen om ett märke som hon stött på utomlands på en av sina resor till Los Angeles. Märket var Jan Marini. Malin är en sådan person som har superkoll och alltid ger mig bra tips och uppslag.  Självklart så kollade upp märket direkt efter det vi pratat om det och blev mer och mer intresserad av deras koncept och produkter. Det var mycket att göra i uppstarten av Skincity och det var ett märke jag la lite på hyllan initialt. Helt plötsligt från att inte hört så många som pratat om märket så hörde jag människor i min närhet som provat det och hade kompisar som provat det och alla tyckte det var så bra. Helt plötsligt dök Jan Marini upp överallt runt mig. Jag såg det som ett tydligt tecken och bestämde mig för att själv testa produkterna (och min test grupp) för att överväga om vi skulle lansera det på Skincity. Jag kan säga så här, saken var glasklar. Jan Marini skulle bli ett av våra varumärken! Vi var alla eniga. Sagt och gjort, nu ca ett år efter första tipset om märket finns Jan Marini på Skincity tillgängligt för alla! Tre av de produkter som gjorde mig övertygad om att märket är outstanding är:

Factor A-PLUS FACE CREAM – ohh my, vilken creme. Mina pigmenteringar fick sig en rejäl omgång.  Detta är dynamit för en solskadad & åldrad hy. Det är ju ingen hemlighet att retinol är ett kraftfullt vapen mot åldrad hy, acne, acne skador. Nu har jag kanske inte kraftigt åldrad hy och acne skador men jag e ju lite allt eller inget så jag testade en av de krämer som har mest krut föra att se vad den gick för. Även en i testpanelen som har åldern lite mer inne och solat en hel del gav denna creme full pott! Hon sa, detta Annica…detta är en AA creme…och hon har provat mycket. Hon såg faktiskt otroligt fin ut i huden efter bara 2 veckors användning. Finare än vanligt såklart!

 

Bioglycolic Facial Cleanser – Kan användas av alla hudtyper.  Även väldigt bra om problem med finnar och acne. Men funkar för de flesta. Rengör på djupet och lämnar huden återfuktad. Mkt behaglig känsla. Jag kände mig så ren men absolut inte torr. Gör huden klar! BioClean Cleanser är också super. Innehåller ingen syra för dig som inte önskar det.  Perfekt på kvällen tyckte jag då den går utmärkt att ta bort makeup med.  En av de bästa att rengöra ögonen med, måste jag säga!

 

Nu ska jag faktiskt gå och testa C-Esta masken och se om den kan trolla bort en veckas dålig sömn och mycket jobb i ett nafs!

 

With love,

Annica

PS. Visste ni att jan Marini är en tjej? Jag trodde först det var en kille 😉 DS:

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Ett svar till “Welcome; Jan Marini!”

 • (1) Kommentar
 • Visa alla kommentarer
 1. paulina skriver:

  en fråga jag har beställt nybörjar kitet från
  JAN MARINI och den för blandhy och då vill jag veta om rengöringen Bioglycolic facial cleanser är ceam eller skumtvätt,gillar när en rengöring skummar.

  anänder nu för tillfället dermalogicas produkter och älskar dom men en rengöring som är som special cleansing gel från Dermalogica fast i JAN MARINI kan du rekomendera ngn.

  Mvh Paulina