Hemmabehandling – iS Clinical Fire & Ice

  • | Frida

Ta ditt hemmaspa till nästa nivå med Smooth & Sooth kit från iS Clinical! En het trippelexfolierande mask & kylande gelmask utför ett ordentligt storstäd av huden. Nu checkar kliniken in i ditt badrum och en mini fire and ice behandling kan utföras på egen hand. Det ni!

smooth&sooth

Dags för hemmabehandling, iS Clinicals Fire & Ice!

De förväntande resultaten av Smooth & Sooth

Med botaniska ingredienser av farmaceutisk toppkvalitet och kliniskt bevisad effekt kan man förvänta sig det bästa av iS Clinicals produkter. Experter inom botanisk farmakologi, molekylärbiologi, biokemi och medicin säkerställer synliga resultat, varumärket har ett produktsortiment som utför underverk. Det här är en perfekt hemmabehandling nu mellan årstiderna om huden upplevs obalanserad. Ett perfekt vårstäd av huden! Kitet djuprengör hudens porer och finpolerar hudens yta som resulterar i en jämnare struktur och minimering av porer, huden blir så mjuk! Det exfolierande steget följs upp av en sval återfuktning med Hydra-Intensive Cooling Masque. Ge de där porerna en match och få en jämnare hudstruktur och klarare hudton!

Tri-Active Exfoliating Masque

En mask som exfolierar med enzymer (från papaya & annans), BHA-syra & fina mikropärlor av cellulosa. Formulan är vattenfri vilket gör texturen fast, men samtidigt mjukt gelig, den utför underverk såväl som på djupet av hudens porer som på hudens yta. Tri-Active Exfoliating Masque innehåller även brasiliansk blodapelsin som är rikt på antioxidanter och lämnar efter sig en diskret doft, lyxig sötma vill jag namnge den! Applicera & massera på torr hud och låt syran & enzymerna göra jobbet i 10 minuter. BHA syran som är mästaren på eliminering av porer och mikropärlorna som polerar hudens yta jämn och klar lämnar inte bara efter sig känslan – ta ett kik i spegeln, du kommer stråla!

smooth&sooth

Hydra-Intensive Cooling Masque

Följ upp med Hydra-Intensive Cooling Masque, en friskt mentoldoftande gelmask. Ordentligt kylande efter Tri-Active Exfoliating Masque, det är nästan som att man känner hur huden drar till sig fukten! Återfuktande & antiinflammatoriska ingredienser från rosmarin, Lakrits Rot-Extrakt, Resveratrol och Aloe Vera lugnar och skapar balans i huden. Doften tillsammans med den kylande och friska geltexturen ger en så härligt uppfriskande känsla! Låt masken vila i 10 minuter eller längre, avlägsna masken och följ upp med din rutin som vanligt.

smooth&sooth

Hoppas ni gillar tips på hemmabehandlingar, är det något ni skulle vilja se mer utav?

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.