SKINCITY skincare lanserar kroppsvård

  • | Frida

Är ni många som testat på hudvården från SKINCITY skincare ännu? Nu kommer fler godbitar till produktsortimentet och de är tillägnade kroppen. Jag har såklart varit snabb i att testa produkterna och dom doftar som en solig sommardag! Alla produkter doftar inte, här finns en produkt för allas tycke och smak. Utseendet är lika fräscht som produkternas dofter, en minimalistisk och snygg design men innehållet är långt ifrån minimalistisk. Ni som testat och använder SKINCITY skincare vet vad jag snackar om, här följer en röd tråd vidare i märkets Body Care, ett maxat innehåll av boostande ingredienser för huden och jag vill såklart visa er de produkterna jag fastnat för!

scsc body

SKINCITY skincare Body Care

Min kroppsrutin har färre steg än min hudvårdsrutin, jag är mer kräsen när det kommer till min kroppsvård helt enkelt. SKINCITY skincare har funnit den där smidigheten med sina produkter som jag gillar och söker i kroppsprodukter, de är lätta i dubbel bemärkelse, både i att använda och i sina texturer. Produkterna arbetar självklart aktivt och resultatinriktat på huden med sitt maxade innehåll av verksamma ingredienser som adresserar flera tillstånd. Hör jag änglasång?

Mina favoriter 

  • NMF Hydrating Body Mist – Detta är min absoluta favorit bland kroppsprodukter! Smidigare kan det inte bli, en bodylotion som är en mist, den liksom kapslar in fukten och bibehåller huden återfuktad och mjuk efter användning. En harmonisk och optimal balans mellan NMF:er (glycerin, aminosyror & betain) tillsammans med näring från squalane & lugnande pantenol. NMF Hydrating Body Mist är en genialisk produkt, jag har alltid med mig en mist i min träningsneccessär, den perfekta gym-kompisen! En bodylotion som mist med en frisk & söt doft av tangerin som piggar upp, ja tack!

  • Active body emulsion – En bodylotion som återfuktar, reparerar och förnyar tillsammans med glow-skapande ingredienser som niacinamide och retionate. Active Body Emulsion är lätt & smidig i sin formula och absorberas snabbt av huden, men trots dess lätta textur förser den huden med näring & fukt från bland annat sheasmör & glycerin, fuktgivande heroes!

  • Sweet Almond Shower Oli – Jag återfuktar inte alltid kroppen efter dusch..det steget är jag för lat för många dagar i veckan, men även om min hud inte är supertorr så behöver den definitivt fukt, speciellt den här tiden på året. Jag ser därför alltid till att i alla fall använda en duscholja som förser huden med fukt & näring. Sötmandeloljan i Sweet Almond Shower Oil bockar av det, en olja som också ser till att stärka upp hudens barriär. Jag älskar en transforming formula, det känns som om man använder mer än bara en produkt på samma gång, hur härligt? Sweet Almond Shower Oil är en sådan produkt, i kontakt med vatten omvandlas den lätta oljan till en emulsion som omfamnar kroppen av en fräsch citrusdoft. Sköljs av lika lätt som en duschmjölk och lämnar huden mjuk och len utan en oljig känsla.
  • Shower power peel – Ungefär 1 gång i veckan exfolierar jag kroppen och den här produkten uppfyller alla mina kriterier för en bra peeling, av mig får den 5 skincity loggor av 5! 😉 Trippelaktiv peeling innebär att den exfolierar med både glykolsyra, salicylsyra & korn av cellulosa. Jag gillar denna lite extra för formulan liksom växer på huden, ett väldigt lätt skum skapas i kontakt med vattnet på fuktad hud. Det gör produkten väldigt dryg, tummen upp! Det är kul med transforming formulas och för mig är känslan av en produkt på huden så viktig och där fick Shower Power Peel mig att falla pladask.

Har ni fastnat för någon produkt från SKINCITY skincare Body Care?

signatur frida

 

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “SKINCITY skincare lanserar kroppsvård”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lena skriver:

    Måste testa! Beställt samtliga fyra, hade redan bestämt mig för att testa tre av dem men sen såg jag att du hade nmf misten i träningsväskan så insåg jag att självklart måste jag prova den. När man tränat främst på morgonen så vill iaf inte jag ha nåt som kladdar då jag vill kunna dra på mig kläderna ganska snabbt efter så denna blir nog prefekt i min träningsnecessär med. Verkar helt klart värda att testa iaf :). Tack för tips!