Solskyddet för sportiga sommardagar

  • | Frida

Passar ni på att träna extra mycket under sommaren eller vilar ni lite extra istället? Om förstnämnda har jag de optimala solskydden för svettiga utomhus pass i sommar. Inga kladdiga solskyddscremer eller vita solskyddsränder över armarna, detta är ultralätta och supersnabbabsorberande Ultrasun Sport!

Solskydd för aktiva dagar

Ultrasun har en serie passande för alla, för hela familjen, den minsta och även den aktiva. Jag tror även den mest kräsna kan finna ett passande skydd hos Ultrasun. Fina skydd som också vårdar och stärker huden! Sport serien är som namnet antyder anpassade sportiga & aktiva dagar, jag tror många med mig håller med om att det absolut viktigaste då är ett kladdfritt solskydd! Detta är produkter helt i min smak! Sportserien är just 100% kladdfritt och ger ett fullgott skydd för huden, just där ligger fokuset hos denna serie från märket. Produkterna har blivit högt rekommenderade av elitidrottare, ett mycket gott betyg!

Utrasun Sport

Serien finns i både gel och spray, spf 30 respektive spf 50. Produkternas innehåll skiljer sig inte åt mellan gel och spray, du bestämmer vad som passar dig bäst. Kanske båda? En spray är en bra återappliceringsprodukt tycker jag och att då starta dagen med en gel för att inte missa något parti av huden. Formulan är så lätt att den liksom försvinner på huden vid applicering! Trots denna super, mega, uuultralätta formula så lämnas huden ändå mjuk och följdsam efter applicering, ingen uttorkande effekt alls. Ett solskydd med kemiska filter som dessa ska gärna appliceras 15-30 minuter innan solexponering – en bra uppladdning inför träningspasset!

signatur frida

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Solskyddet för sportiga sommardagar”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Charlotte skriver:

    Älskar också gelen! Aldrig känt ett lättare solskydd som liksom försvinner in i huden.