Healthy Skin – Skönhet inifrån

  • | Gäst

Följ med in i kosttillskottens värld.

 Behöver man kosttillskott?

Svaret är nej. Men faktum är att huden påverkas mycket av vad som händer i kroppen och ger man därför kroppen det där lilla extra i form av olika tillskott så ger man huden bästa förutsättningarna att inifrån må bra och vara balanserad.
Alla kosttillskott ska alltid kompletteras med en komplett och fungerande hudvårdsrutin. Kosttillskott är för den som vill uppnå maximala resultat med sin rutin, inifrån och ut.

Idag ska vi gå igenom våra nylanserade märken och mina favoriter. 

D-Lab

D-Lab är ett franskt varumärke som har grundades 2010 av Fleur Phelipeau tillsammans med experter från Vichy Medical SPA. Dom har idag en egen fabrik i Frankrike där dom har full insikt över ingredienser och tillverkning. De använder sig av högkvalitativa ingredienser, inga syntetiska ingredienser. Märket består av tre olika serier. Hud, hår och kropp.

Det som enligt mig gör D-Lab unikt är deras Gastro-resistans capsules. Detta innebär att kapseln som D-Lab använder till alla sina tillskott består av en egen patenterad kapsel som inte öppnas i magen så att magsyran förstör ingredienserna. Den passerar magen kompakt och öppnas sedan.

Denna är min favorit.

Bild på produkt

Lågmolekylär Hyaluronsyra för maximal återfuktning i hudens tre lager. Jag tar två om dagen. (Lanseras den 8/3)

Birdie

Birdie är ett lekfullt märke som är skapat av kvinnor som vill lyfta andra kvinnor. Det är mycket färg och här hittar vi powders som går att blanda men också gummies som är populärt och väldigt bra om man inte vill/kan sälja kapslar.

bild på gummies

Dessa härliga gummies smakar körsbär och är fulla av probiotika 🍒

 

 

The Nue Co

The Nue Co är ett företag som grundades i London av paret Jules och Charlie. Jules hade under en längre tid haft problem med IBS och tillsammans ville de starta ett företag med kosttillskott som var lika bra för vår inre hälsa som för planeten och då kom The Nue Co till.
Inom märket hittar vi kända produkter som gör håret starkare, egna hudvårdsprodukter samt ett C-vitamin pulver som kan adderas i valfri creme eller serum.

 

 

The Nue Co har också dofter. Denna som heter Water Teraphy har jag förälskat mig i. Det är en unisex doft med sandelträ och kardemumma och har en lugnande effekt för sinnet.
Hur används den: Spraya på pulsområdet på handleden. Andas in under fyra sekunder, håll andan fyra sekunder och andas ut under fyra sekunder.

      Doften Water Teraphy är en favorit. En unisex doft med sandelträ och kardemumma.

 

Nordic Superfood By Myrberg.

Varumärket by Myrberg grundades 2014 av Linda Myrberg, akupunktör och holistisk spa expert, som har över 25 års erfarenhet och bred kompetens inom kost, träning och hälsa, influerad av både västerländsk och österländsk lära. By Myrberg’s vision är att inspirera till ett liv fyllt av hälsa och välbefinnande ur ett holistisk perspektiv.

Bär och växtpulver

 Till smoothies. juicer, vatten, gröt, yoghurt och massa mer.
100% rent pulver från vilda, handplockade nordiska bär och växter.

ingredienser till smoothie

Jag gör smoothie av mitt växtpulver. Jag använder Naturell yoghurt, bannan, mango och spenat i min.

Holistic Body Oil

För er som inte känner mig så har jag en holistisk sida där jag mediterar dagligen och ser till att varje dag landa och känna in dagens intentioner. Därför är detta så extremt spännande för mig.
Dessa holistiska oljor finns i fem olika utföranden beroende på vad som tilltalar en mest. Ground, Detox, Relax, Neutral, Energy. Jag har valt att använda ”Ground” då jag är en känslostyrd person som lever ett händelserikt liv och att vara grundad i vardagen är något som är nödvändigt för mitt välmående.  Ground har en härlig doft av citrongräs och pepparmynta. 

 

Effekt: Balanserar ämnesomsättningen, hormonbalansen och matsmältningen. Ger jordförbindelse och balanserar sinnesstämningen. Den har en härlig doft av citrongräs och pepparmynta.

 

Jag applicerar lite olja i mina händer och tar sedan tre djupa andetag.

 

Rejuvenated

Rejuvenated startades av en britisk familj 2004. Deras vision är att erbjuda bästa möjliga stöd för vår inre skönhet. Även mentalt och andligt för att göra det möjligt för dem att leva med sin bästa hälsa och välbefinnande. Detta återspeglas i symbolen för livets blomma som är inkorporerad i deras logotyp och återspeglar kopplingen mellan vår tillvaro, naturvärlden och vetenskapen.


En av deras storsäljare är Collagen Shots. Detta är ett pulver som blandas med valfri dryck i glas eller shaker. Vad innehåller den:

  • 10 000 mg hydrolyserat marint kollagen (från hållbara källor i djupa Nordatlanten)
  • Açai-bär: En superbärsfrukt fylld med aminosyror, antioxidanter, mineraler och vitaminer.
  • Hyaluronsyra återfuktar på djupet och normaliserar cellfunktionen
  • Koppar: Bidrar till att reglera hudpigmentering
  • Vitamin C och Zink: Bidrar till att upprätthålla en frisk hud.Hur fungerar dessa collagen shots? 
    Hydrolyserat marint kollagen är mycket biotillgängligt på grund av dess lågmolekylära struktur. Den består av små peptider som lätt absorberas av matsmältningssystemet. Dessa peptider passerar genom tunntarmen in i blodomloppet för att distribueras över hela kroppen och huden.

bild på mig coh drycken

Har en fruktig och söt smak.

 

Jag är så pepp på kategorin kosttillskott. Det finns så mycket mer produkter att utforska än det jag gått igenom idag så in och kika på hemsidan!

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.