Höstboosta med Evolve Organic Beauty!

  • | Gäst

Nu kan man väl säga att hösten är här och jag är en av dem som älskar denna årstid. Däremot är inte min hud lika förtjust och hamnar oftast i obalans. Min hud börjar kännas torrare och mer tilltäppt. Om det är något jag ständigt testar nytt så är det ansiktsmasker, man kan verkligen aldrig få nog. Idag vill jag lyfta mina nya favoriter från Evolve Organic Beauty.

Visar tre olika ansiktsmasker från evolve. 1a bio-retinol gold mask, 2a miracle mask, 3e true balance sos mask

Min nya favorit-trio som håller min hud i schack!

 

Evolve Organic Beauty är ett ekologiskt och veganskt hudvårdsmärke. Jag blev fäst för Evolve sedan vi lanserade hudvårdsmärket på Skincity. Den första produkten som faktiskt fick mig att öppna upp ögonen mer för detta helt fantastiska märke, var deras Cotton Fresh Natural Deodorant Cream. Om ni söker efter en ekologisk deodorant som är mild och skonsam för huden samt har en härlig doft av bomull så borde ni testa denna. Jag är inne på min sjunde burk och kommer inte att byta ut den på länge.

 

Håller i cotton fresh deodorant cream

Denna produkt håller jag i hårt och kommer inte att släppa taget. Det var kärlek vid första ögonkastet! <3

Multi-masking Monday!

En ny grej jag har börjat med är att köra måndagsmasken/-er istället för söndagar. Detta för att få en härlig start på veckan. Att multi-taska är lite av min grej, antingen att använda flera masker ihop eller efter varandra. Nu när min hud är i behov att både djuprengöra, sätta igång cellförnyelsen och ge fukt samt lyster. Så har jag hittat en utmärkt kombo för just min hud. Om ni känner igen er i detta så kika gärna in dem.

Först ut har vi Miracle Organic Face Mask, det är en exfolierande mask som avlägsnar gamla hudceller och stimulerar cellförnyelsen för att få fram hudens naturliga lyster. Den gillar jag att applicera på först och låter det verka på huden i ca 5 minuter för att sedan skölja av.

applicerar evolve miracle mask.

Steg ett i min mask-rutin, applicera en exfolierande ansiktsmask. 🙂

 

Ni som känner till Evolve sedan tidigare vet säkert redan om vilken mask som kommer nu, och det är inte mindre än Bio-Retinol Gold Mask. Den här är ett måste i mitt badrum. Vill ni ha lyster, fukt och näring så testa den, och ni ser vilken härlig konsistens och guldfärg den har! Ihop med denna mask så applicerar jag deras True Balance SOS Mask partiellt, på områden min hud är mer tilltäppt. True Balance SOS Mask kommer att lösa upp tilltäpptheter och är antibakteriell. Denna är super att punktbehandla inflammerade finnar/plitor för att hämma inflammationen.

 

Applicerar evolve bio-retinol gold mask och true balance sos mask.

Men ser ni vilken mumsig konsistens Bio-Retinol Gold Masken har! Den är helt magisk! 🌟

Fukt är A och O!

Mitt råd till er är att boosta huden med djupverkande masker 1-2 gånger i veckan eller oftare vid behov samt om din hud tolererar det. Mitt sista tips för alla hudar som blir yttorr/fuktfattig är att byta ut rengöringen. Evolve har en rengöringsolja; Kalahari Dream Cleansing oil, som förvandlas till en lätt mjölkig emulsion vid kontakt med vatten. Den har fuktbevarande egenskaper och är ett superbra alternativ att byta ut mot, nu när huden oftast blir stramare och torrare. Sedan får jag absolut inte glömma bort ansiktsoljan; Miracle Facial Oil. Den är ett perfekt komplement till sin hudvårdsrutin för att tillföra huden med mer näring och fukt.

Visar kalahari dream cleansing oil och miracle facial oil.

Härliga alternativ för att motverka yttorrheten som lätt sker vid väderskiftningar.

 

Jag hoppas att detta gav er härlig inspiration på hur man kan tänka inför hösten samt på Evolves produkter om det inte är något ni känner till idag. Har ni några funderingar så är det bara att kommentera, önskar er alla en riktigt fin start på veckan!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.