Time-Filler 5XP Eyes – motverka alla typer av rynkor.

  • | Gäst

Ögoncreme, vart börjar man?

Behöver man en ögonprodukt? När behöver man börja använda en ögoncreme?
Detta är en fråga som vi får väldigt ofta och det är alltid väldigt individuellt men från och med 25års ålder så vet vi att huden får kämpa mer med att motverka ålderstecken och därför tycker jag att man då ska addera detta i sin rutin.
Huden kring ögonen är väldigt tunn och därför inte lika motståndskraftig som resten av huden, därför är det kring ögonen som vi oftast åldras först och snabbast i huden.

När vi pratar om Filorga på kontoret eller i allmänhet så är det två saker jag alltid tänker på som ger mig pirr i magen. NCEF-shot – min holy grail som en kur på sommaren. Här kan ni höra mig hylla denna produkt i podden.
Men också ögonprodukter. Sedan vi lanserade Filorga så har jag alltid tyckt att dom är extremt starka när det gäller just ögonprodukter och jag har använt en eller flera ögonprodukter från märket sedan dom lanserades hos oss.

Jag måste medge att det tog ett tag innan jag fick in just steget med ögoncreme i min rutin, närmare bestämt för ca fyra år sen. Då var jag 29 år och skulle egentligen ha velat börja lite tidigare men jag hittade aldrig någon bra rutin där jag kom ihåg det, men nu mina vänner.
Jag applicerar alltid ögoncreme efter serum så att serumet får lite tid på sig att sjunka in i huden. Jag kan till och med stå och göra lite dränerande massage kring ögonbenet nu, älskar steget med ögoncreme idag. 😍

 

En stor favorit hos mig men också er är Optim-Eyes. Den här har varit en bästsäljare inom märket hur länge som helst och är en ikon produkt.
Det här är en 3-i-1 ögoncreme med lätt konsistens som smälter in i huden och har fokus på trötthetstecken kring ögonen.
Formulan har en kylande effekt som dämpar svullnader, mörka ringar och trötthetstecken.  Innehåller aktiva ingredienser som chrysin som dämpar mörka ringar, peptider som arbetar uppstramande och hyaluronsyra som är utslätande.

TIPS!
Den är även så fin att ha som ögonmask. Applicera ett rikt lager kring ögonkonturen i 10 minuter och skölj av. Jag förvarar den i kylen för en mer uppiggande och åtstramande effekt.

Time-Filler Eyes 5XP Eyes – Testade och fastnade.

Här har vi ögonprodukten för den som vill motverkade ålderstecken, reducera rynkor och fina linjer och ge huden ett slätare och yngre utseende.


Är ni som mig, älskar en rikare ögoncreme där man verkligen känner fukten och näringen i produkten och jag vet att den gör magi för mina fina linjer och långsiktigt rynkor så är denna ett utmärkt alternativ för dig.
Den har en otrolig doft och känsla som osar LYX och effekt. 

Time-Filler Eyes 5XP  har en ny uppdaterad formula, inspirerad av:
5 estetiska behandlingar
5 specifikt utvalda ingredienser/komplex för att verka på;
5 typer av rynkor runt ögonområdet.

De 5 stjärningredienserna i ögoncremen är; 

  • Avslappnande Peptid – Syntetisk Peptid, mjukare ansiktsdrag, mimiska linjer.
  • Strandsilja/Seafennel – Cellförnyelse, utjämnande hudyta.
  • NCEF/Filorgas core formula + plant bomullsgräs – Under ögat rynkor.
  • Silkesträd extrakt – Mörka ringar, ökar mikrocirkulationen.
  • Orchide – Fasthet, lyftande effekt/ögonlock.

Den nya uppdaterade formulan har en lyxig textur som smälter in i huden.

 

Försök att få in ögoncreme i er rutin om ni är 25år+ hörrni. Det är ett utsatt område och kan ni hjälpa det tidigt så kommer ni också kunna få en fin effekt långsiktigt.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.