Augustinus Bader- prisad hudvård landar på Skincity!

Ni har säkert inte missat att vi har tagit in märket Agustinus Bader! Det här märket gör mig verkligen nyfiken. Professor Augustinus Bader är biomedicinsk forskare och läkare och en av de främsta experterna inom stamcellsbiologi och regenerativ medicin.  30 års forskning har han ägnat åt människokroppens förmåga att läka.  2008 utvecklade han en banbrytande sårgel som läker huden så den inte behöver operation eller hudtransplantat. Det är denna revolutionerande teknik som inspirerade Agustinus Bader att ta fram ett eget hudvårdsmärke.

Bild på en tjej med creme i ansiktet

En liten serie med stora potential

En bakgrund inom forskning

Allt är baserat på professor Baders forskning om hudläkning och vävnadsreparation genom hans långa erfarenheter inom stamcellsbiologi och som doktor i regenerativ medicin. Det här hudvårdsmärket är något för dig som gillar produkter som förlitar sig på forskning och kliniska resultat.

Augustinus Bader-produkter testas dessutom mycket noga för att säkerställa så hög effekt som möjligt, mycket forskning ligger bakom varje produkt. Det är själva grundplåten i märkets filosofi.

Bild på produkter på en marmorbricka

Produkterna har en klassisk och stilren förpackning, det är innehållet som är det framträdande i hudvården

Hudvård

Hudvårdsprodukterna är baserade på TFC8® – en teknologi bestående av naturliga aminosyror, vitaminer och syntetiserade molekyler som finns naturligt i kroppen. TFC8® ger näring och skyddar samtidigt som den hjälper förnyelseprocessen i huden. Både i kliniska prövningar och konsumentstudier har man sett att det jobbar på begynnande fina linjer och rynkor, rodnad samt hyperpigmentering och celluliter. Det man kunde se var att det synligt minskar skadorna orsakade av externa stressfaktorer på så sätt att produkterna stimulerar stamcellerna att reparera sig. Produkterna är dessutom parfymfria och veganska.

bilder på produkterna

Några av Agustinus Baders stjärnprodukter

Stjärnprodukter

Självklart har Agustinus Bader några topprodukter. Storsäljaren är ”The Cream”, det säger väl egentligen allt. Produkterna är som sagt parfymfria så de har ingen speciell doft.

The CreamHär har vi den prisbelönta storsäljaren!  Den riktar sig till en blandad eller fet hudtyp. Produkten stimulerar produktionen av kollagen och ökar elasticiteten i huden. Den har även fördelar på linjer och rynkor samt pigmenteringar. Passar även bra på en stressad hud tack vare dess lugnade egenskaper. Den är närande men samtidigt blir den inte för rik den blandade hudtypen.

The Rich Cream Det här är en uppgraderad variant av ”The Cream”. Denna är fylligare och rikare i texturen och passar till en normal, torr hud.  Fungerar även bra som en närande klimatcreme eller för en mer mogen hy som behöver cellreparation. Denna kan även användas som en nattcreme och  ”The Cream ” kan användas på dagen.  Denna gillar jag personligen bäst, den är riktigt härlig + oljan nedan.

Face Oil En lättabsorberad olja med botaniska ingredienser, passar alla hudtyper som är i behov av näring som ger mer lyster. Det här är också en lättabsorberad olja, passar för den som behöver något mer närande som verkligen mjukgör huden.

Body CreamDet här är en riktigt lyxig bodycream med en rik textur samtidigt som den går in lätt i huden utan att ligga utanpå som ett lock. Denhjälper hudcellernas reparation genom att ge rikligt med fukt. Förbättrar celluliter, hudbristningar och pigmentering och ger en fastare och jämnare hud. Närande sheasmör gör att huden känns mjuk och ser slät ut. Bisabolol lugnar och återfuktar stressad hud. TFC8® stöder cellulär förnyelse och styr viktiga ingredienser till cellerna. 

 

Det ska bli spännande att se vad ni tycker om märket ? Vilken produkt är ni mest nyfikna på ?  Kram Johanna 🤍

            

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “Augustinus Bader- prisad hudvård landar på Skincity!”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Malin skriver:

  Vilket spännande märke! Har ni hunnit testa igenom och kan tipsa om några extra favoriter? #nyfiken

 2. Ranveig skriver:

  Hei! Jeg bestilte disse produktene fra Bader sin hjemmeside i USA. Disse produktene er virkelig gode, og jeg hadde hørt så mye bra om disse. Men…..ble overrasket at de ikke selges på den norske hjemmesiden, hvorfor gjør de ikke det?
  Synes dette var veldig merkelig, jeg ble besviken 🙁

  • Hej Ranveig,

   Det är verkligen et jättefint hudvårdsmärke 🙂 Jag förstår din besvikelse. I dagsläget säljs de enbart på den Svenska marknaden 🙂 Kram Johanna

 3. Spännande och vill testa! Rich cream verkar vara något för mig! @skincareofannika

 4. Thessa skriver:

  Jag köper numer bara make Up ifrån er och orsaken är att ni numera nästa bara tar in märken med krämer för 2000 kr styck. Tyvärr har detta förstört min glädje för hudvård. Varför ska jag köpa en kräm för 2000 kr, då kan jag ju lika gärna göra en biostimulerande injektion med hyaluronsyra som håller i flera månader och garanterat ger resultat Se över era priser för sjutton.

  • Hej Thessa,

   Vi har många olika prisklasser på våra hudvårdsmärken, vi hjälper gärna till att skräddarsy produkter som passar och som känns som de passar prismässigt. Vi har både lägre priser till mittemellan till lite högre prisklass. / Kram Johanna