C BEYOND TRIPLE SERUM SPF 30

När det blir varmare ute och sommaren har anlänt vill många byta från täckande till lättare foundation, nästan transparenta makeupprodukter. Huden ska få lysa igenom och lätt täckning känns fräschare. Samtidigt vill vi vårda huden, minimera solskador och tillföra bra ämnen. Vi är mer medvetna än förr.  Makeupmärket ILIA släppte sin nya innovation i juni – C Beyond Triple Serum SPF 30 en multiprodukt för den som vill lystra och tillföra närande ämnen samtidigt som man kan få en hint av glasskin – allt i en liten produkt. Själva produkten är smidig och enkel som en superlätt tonad SPF. Den finns i tre nyanser, men på grund av att den är så pass lätt och flyter in i huden passar den de flesta. En hybrid av ett vitamin C-serum, mineralsolskydd och en fräsch ton i ett.

bild på två hudvårdsprodukter

En  multiprodukt för den som vill lystra, tillföra närande ämnen och få en hint av glasskin – allt i en liten produkt.

Resultat

C Beyond Triple Serum SPF 30 är ett 3-i-1 serum som finns i tre nyanser. Förklaringen till att den  kommer i tre nyanser är att den anpassar sig efter hudtonen. Även om serumet är tillgängligt i endast tre nyansalternativ, är de så lätta och designade  för att passa olika hudtoner. Smälter in i huden och ger en daggig glowig finish utan att lämna en vit hinna (crease). Det innebär att den passar alla det är bara att välja ton.

  • Nyans  1 är för ljus-medium hy
  • Nyans 2 passar medium till medeldjup hudton
  • Nyans  3 för djupa till extra djupa hudtoner

Det nya serumet är inte vilken produkt som helst, förutom att den är helt vattenfri, kombinerar den också aktiva nivåer av ingredienser som 10 procent C-vitamin och niacinamid som att lugnar och jämnar ut hudtonen. Vi hittar även bredspektrumskydd i form av zinkoxid SPF 30 för att skydda huden mot skadliga UVA- och UVB-strålar.

bild på två produkter

Från vänster nr 1 och nr 2

Applicering

Applicera produkten direkt efter fuktkräm och före annan makeup. Man kan också använda denna som en typ av primer och applicera annan foundation. Skaka flaskan väl och applicera med fingrarna på rengjord hud. Använd som en bas under makeup eller ensam för en naturlig täckning och lyster. Resultatet är att huden får en lätt fräschör, trots att den är så pass lätt gillar jag att den ger det glowiga och daggiga -lystriga resultatet som jag tycker passar fint på sommaren. Jag vill normalt sett ha mer täckande resultat men under sommaren tycker jag det är fint att huden får lysa igenom. Dessutom gav det min hud en fantastisk lyster efter att ha använt den. Många frågar efter produkter som inte täcker fräknar, detta är en typisk produkt som inte gör det. Klappa in den i huden vid applicering och vänta 60 sekunder då den behöver sjunka in. Först då ser man nyansens slutresultat.

C Beyond Triple Serum SPF 40, från vänster nr 1 och nr 2

C Beyond Triple Serum SPF 30 är applicerad från vänster i nyans 1 och nr 2 till höger på handen

Glow i en liten flaska

Innehåller inkapslat C-vitamin, niacinamide och mineral SPF 30 i en vattenfri bas. Bara här kan vi se att man har kombinerat både niacinamid och C vitamin- två mycket fördelaktiga ingredienser som har mycket god effekt på huden. Även utmärkta sommaringredienser som inte triggar till pigmenteringar – tvärtom.   Produkten innehåller fysikaliskt UV-filter vilket gör den utmärkt för den känsliga hudtypen.  Tycker man att den inte täcker kan man applicera True Skin Serum Foundation +True Skin Serum Concealer eller Super Serum Skin Tint SPF 30 över för att få mer täckning.

Resultatet är verkligen ultralätt, men otroligt nog jämnar den ut.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.