Ginger Dewy- Glowy Primer

Ginger Dewy Glowy Primer från MAKETHEMAKE har inte bara har en söt liten förpackning i rosa och vitt. Den ger huden ett fantastiskt glow och naturlig lyster.  Man kan använda den på flera olika sätt beroende på vilken effekt du vill ha. Vilket glow vill du ha? 

Innehåller extrakt av ingefära tillsammans med prebiotika och havreolja

Multitasker

Produkten är en multitasker – du kan använda den på flera sätt. Antingen genom att använda den som en traditionell primer som man applicerar innan foundation.  Du kan också mixa den med din foundation, då får man en dewwy look.  Alternativt avsluta makeupen med primern som en highlighter för att få lyster på kindben, under ögonbryn, näsryggen och på hakspets. På en ska från 1-5 ger denna 4 i glowfaktor vilket är väldigt mycket för att vara en vanlig primer. Andra sätt att använda produkten på är att blanda med en dagcreme för ökad glow. Den går även bra att  använda på läpparna och runt ögonlocken.

En riktigt multitasker med flera användningsområden som verkligen ger lyster

Glossy eller dewy look

Den trollar också bort torrhetstecken tack vare den närande formulan som gom förvandlar en torr och trött hud till att genast se mer återfuktad ut. Som en bonus är den även lystergivande utan glitter eller skimmer. Använder man bara primern ger det en ”dewy-glowy” effekt.  Man kan helt enkelt använda denna enbart om man vill ha ”dewy” looken,  för att få den  glossiga looken applicerar du foundation över som vanligt.   Formulan innehåller vårdande extrakt av ingefära som är en effektiv antioxidant tillsammans med prebiotika och  havreolja som är lugnande.

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.