Hudterapeuterna på kundrelationers favoritprodukter

 • | Johanna

Det är alltid roligt att läsa vad andra använder för produkter i sin hudvårdsrutin och framförallt vilken produkt som är storfavoriten. Vem är inte nyfiken på vad hudterapeuterna på kundrelationer använder för produkter, eller vilken produkt som är var och ens riktiga favorit som köps om och om igen. Klart ni ska få reda på det!

Bild på tjej som håller i hudvårdsprodukt

Namn: Emelie

Hudterapeut/ Team Manager

Favoritprodukt: Hydropeptide SOLAR DEFENSE TINTED

Detta är min absoluta favorit all times. Det är en lätt färgad dagcreme som jämnar ut hudtonen på ett väldigt naturligt sätt. Jag har en del kronisk rodnad i huden och denna hjälper till att reducera detta genom att vara lätt täckande men också lugnande. Den innehåller Aloe vera som ger den lugnande och rodnadsdämpande effekten på huden. Man hittar även hyaluronsyra som ger mycket fukt och finishen är matt men med den perfekta naturliga lystern.
Den innehåller även fysikaliskt solskydd vilket ger bästa möjliga skydd mot UVA/UVB samt HEV-ljus, den har dock inte alls en solskyddkänsla och en härlig doft av melon. Det finns ingen dagcreme som jag tycker mäter sig med denna!

Bild på kvinna med bodylotion

Namn: Elin

 Head of Customer relations, hudterapeut

Favoritprodukt namn: ENRICHED MOISTURIZING BODY LOTION, DRY SKIN

Det finns bara inte en bättre Body Lotion! Till kroppen testar jag ofta nya produkter men en body lotion som jag alltid går tillbaka till för att jag tycker att den bara är bäst, är denna.

Den har allt. Med innehåll som ex Squalane och A-vitamin så ger den huden en djup, djup återfuktning, den är enkel och snabb att applicera och väldigt dryg för att vara en kroppsprodukt.  Upplever även att huden ser mer fast ut. Själv har jag inte så känslig hud på kroppen men den minskar även irritation och är bra för dem med eksem. Skulle rekommendera alla att gå för den större förpackningen på en gång eftersom detta är en riktig keeper. En riktig Skincity-favorit för mig genom åren!

bild på kvinna med rengöring 

Namn: Lena

 Hudterapeut / Team Manager

 Favoritprodukt: Simply Clean  

Detta är allt en rengöring, enligt mig, bör vara. Den löddrar lite lätt, den rengör huden riktigt bra, den tar bort make-up och den svider inte i ögonen. Ibland kan löddrande rengöringar kännas uttorkande för huden, men inte med Simpy clean, man bli så mjuk och den ger den där rena känslan. De få gånger jag har mycket make på mig så kan jag behöva använda den två gånger, men till vardags, räcker det med en gång.
Provar ibland andra rengöringar men slutar alltid med att jag går tillbaka till denna. Den är utan tvekan den bästa rengöringen!

bild på kvinna med hudvårdsprodukt

Namn: Helena

Hudterapeut, Kundrelationer

Favoritprodukt: UltraCalming Serum Concentrate

Det ultimata serumet att varva med då jag har en viss känslighet i huden och inte kan köra på med syror och retinol varje dag. Återfuktar, lugnar och dämpar rodnad i huden. Love it! 💜

kvinna som håller i hudvårdsprodukt

Namn: Camilla

Hudterapeut , kundrelationer

Favoritprodukt: Advanced Retinol Toner Instytutum

Detta är mitt absoluta favorit ansiktsvatten då det direkt ger en jämnare hudyta och struktur, man känner sig jämn, fin och plumpad i huden.

Det motverkar hudens åldrande, minskar pigmenteringar, ger fukt samt minskar rodnad och inflammation.

Jag använder detta varje kväll men är man lite känslig i huden kan man ha den varannan kväll eller ett par gånger i veckan.

 

Vilka är era favoritprodukter? Kommentera gärna vilka era toppfavoriter ni har! 🙂 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 svar till “Hudterapeuterna på kundrelationers favoritprodukter”

 • (12) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Lena skriver:

  Bodylotion från beauté Pacifique kommer den med pump? Är den rinnig eller tjock?

 2. Wilma skriver:

  Hej, jag har tidigare handlat hos The Body Shop men ser att min hud har fått röda ”märken” överallt. Tror detta bror på parfymen i produkterna. Vet du något annat märke utan parfym i?!

 3. Camilla skriver:

  POWERFUL STRENGTH LINE REDUCING CONCENTRATE från Khiels är en nykomling i min hudvårds rutin och har blivit en stark favorit som alltid kommer finnas i mitt badrumsskåp. Använder den dagligen på morgonen efter toner, first constrete serum och innan ansiktskräm, den smälter verkligen in i huden och känns lyxig. Och lystern den ger, wow säger jag bara. Fina ingredienser som ger snabbt resultat på huden 🙂

 4. Therese skriver:

  Oj, den listan skulle bli låååååång!

 5. Jasmine skriver:

  Emelie, är det svårt att applicera den dagkrämen? Kan det bli fläckar/,ojämnt?