Förvaring för dig med massvis produkter

Är du som jag och har massvis av produkter? Då är bra förvaring vara något man måste ha för att kunna få en bra överblick över vart allt finns, men också för att lätttillgängligt  använda produkterna. Jag har förvaring från Muji som passar mig utmärkt. Jag sorterar in makeupen i kategorier genom att förvara alla rouge för sig, bronzers för sig.  Läppstift har jag stående så man ser namnen och lätt hittar rätt nyans snabbt.

badrumskåp

En liten titt i mitt badrumskåp fullt med olika produkter som jag har i min rutin, det jag använder dagligen har jag i skåpet och det som inte används lika ofta har en annan plats.

Bild på förvaring

Särskild förvaring för både tops och bomullspads så det blir smidigt att komma åt.

Bild på förvaring

Allt på sin plats, fördelat i kategorier för att lättare kunna hitta, rouge för sig, bronzers för sig och borstar ståendes i burkar för att de ska vara lätttillgänliga.

bild på produkter

Så här förvarar jag min makeup, fördelat i kategorier i varje låda, som nagelack i en speciell och ögonskuggor i en separat.

Bild på handddukar

Jag använder mig av speciella ansiktshanddukar varje gång jag rengör mitt ansikte, det gör det mer hygieniskt än att använda samma man tvättar händerna med.

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 svar till “Förvaring för dig med massvis produkter”

 • (19) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. mickan skriver:

  Hej Lite nyfiken bara, men med så många produkter hur vet man vem som gör någon nytta eller inte. Jag skulle bli total förvirrad av så många. Men o andra sidan jobbar du ju inom detta område, kanske lätt att det blir så. Men jag frågar mig ändå, behöver man verkligen så många produkter ?
  vänligen mickan

 2. Evelina skriver:

  Hej,

  Jag började nyligen (för cirka 2-3 veckor sedan) använda ett återfuktande serum i pannan (endast i pannan) som skulle återfukta och reparera hudbarriären. Mitt första serum. Jag upplevde att jag var riktigt torr i just pannan. Nu har jag fått prickar/knottror i pannan på ett sätt som jag inte har haft tidigare. Jag började med att använda serumet en gång om dagen, men slutade när det blev så i pannan. Nu tänker jag att jag endast ska använda serumet en gång i veckan, att min hud kanske inte behövde så mycket fukt trots allt? Vad tror du? Är det fel produkt om pannan reagerar så?

 3. Carina skriver:

  Så bra tips! Var kan man köpa dessa förvaringslådor/skåp?

 4. sabina skriver:

  Omg använder du alla dom produkterna dagligen? :))
  Verkligen lyxigt skåp minst sagt 😉

 5. Alice skriver:

  Tycker också om att det är ordning och reda på skönhetsprodukterna.

 6. MADELEINE skriver:

  Tack för bra inlägg!
  Vi behöver dina råd och tips Johanna! 🙂

 7. Linda skriver:

  Önskar jag hade råd med massa skönhets produkter

 8. Anki skriver:

  Hej,
  Snyggt organiserat! Nyfiken: hinner du använda upp alla dessa produkter innan de blir för gamla? Hur länge kan man använda produkter av puder?
  Hälsningar Anki