Jane Iredale pastelliga vårnyanser

Jag är ju som bekant helt galen i makeup, jag kan verkligen inte få nog av det 🙂 det jag har en extra förkärlek till är läppstift och rouge. Vad passar inte bättre då, än att visa er nya godingar från Jane Iredale. Jag vill passa på att nämna att Jane Iredale är ett märke rätt igenom som man kan kika efter om man lider av känslig hy och kanske till och med har rosaceahud. Det är det märket som vi brukar rekommendera till kunderna när man har något av ovanstående hudtillstånd eller hudsjukdom, då produkterna är så pass snälla.

bild på makeup

Vårens nykomlingar från Jane Iredale i pastelliga nyanser, en pastellig eyeshadow kit och pastelliga läppstift

Jane Iredale har kommit med pastelliga färger, nude och gammlrosa toner på läpptiften och ögonskuggepaletten går i toner som är nude/lite rostiga i tonerna, passar perfekt till vardags. Men det jag gillar bäst är rouget, woow säger jag bara. Helt perfekt nyans.

bild på ansikte

Den fina paletten från Jane Iredale Eye Shadow Kit Pure Basics som jag har använt

Jag har använt hela ögonskuggepaletten på ögonen där jag grundade med den ljusa rosatonade skuggan, för att sedan följa upp med den rostfärgade över ögongloben för att avsluta kring ögonvrån med den mörkare bruna nyansen.   På läpparna har jag läppstiftet i nyansen som heter Sakura från Triple Luxe Long Lasting Lipstick.

bild på ansikte med rouge i handen

Rouget Pure Pressed Blush heter awake och har en gammelrosa ton, på läpparna har jag Tripple Luxe Lipstick i nyans  Ellen som går i en röd/korralig ton

Jane Iredales rouge är bra pigmenterat som sitter bra, här har jag applicerat den som cirklar kring kinderna och upp mot hårfästet. Det är en nyans som passar de flesta då den smälter in fint i huden och går i jordig ton.

bild ansikte och läppstift

Här har jag nyansen Stephanie på läpparna, en gammelrosa ton som passar till det mesta

Läppstiftet är lite mer åt det mattare hållet man samtidigt återfuktande och har en väldigt lätt textur, det gillar jag. Det jag tycker om med dessa är att de sitter bra på, sen är det ju läppstift och det måste man alltid bättra på för att det ska se snyggt ut.

bild på hand med läppstift

Läppstiftsnyanserna uppifrån Stephanie, Sakura, och sist Ellen

bild på ansikte med läppstift

Jag som älskar nudiga rosa toner, har hittta favoriten i nyansen som heter Sakura

Vill du lämna en kommentar?

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Jane Iredale pastelliga vårnyanser”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lotta skriver:

    Hej snygging!
    Jag hittar ej färgerna stephanie ,sakura på läppstift när jag ska beställa? Vad göra?

  2. Anonym skriver:

    Vad heter rouget med jordig ton?