Mina rougefavoriter

 • | Johanna

Lyster för ansiktet

Alla är vi ”obsessed” vid något speciellt när det kommer till makeup. Min grej är rouge, i alla dess färger och former. Jag har höga krav på dem, de måste ha en viss textur och finkornighet, men också kunna leverera mycket pigment. Jag tänkte dela med mig av de som är mina absoluta favoriter i dagsläget.

Person visar ett rouge

En av mina favoriter är Hourglass rouge, här har jag på mig nyans Incandescent Electra

Hourglass: Lyster och rouge inbakat tillsammans hittar man från Hourglass, rouget har två nyanser som blandas med varandra, den ena framhäver lystern och den andra ger en lagom pigmenterad ton. Mina favoritnyanser är Incandescent Electra, och Diffused Heat.

By Terry: Nästa favorit är Terybly Densiliss Blush  det jag gillar  är att den är så pigmenterad, och blir trots det inte för mycket. Den sitter bra och håller hela dagen. De nyanser som är mina favoriter, är Platonic Blond och Sexy Pink  och Bohemian Flirt.

Laura Mercier: Blush Colour Infusion är en annan favorit, rouget håller hög pigmenteringsförmåga. Strawberry och Chai är mina tips på nyanser.

Bare Minerals: Bounce & Blur Blush är också en av mina favoriter, speciellt Pink Sky och Coral Cloud.

swatch blush

Från vänster till höger: bareMinerals Pink Sky, Coral Cloud

Alla dessa är mina favoriter när det kommer till rouge, har man annan ögonskugga en dag, vill man matcha med rätt nyans på rouge så det inte skär sig. Därför vill man ha olika nyanser i rougegarderoben så det passar till den ögonskugga man har för dagen.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

17 svar till “Mina rougefavoriter”

 • (17) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Therese skriver:

  Vad är det för rouge du har på dig på bild 2

 2. Helen skriver:

  Hej!

  Jag skulle gärna vilja prova Hourglass bronzer och rouge, men jag vet inte riktigt vilken nyans som passar mig. Vilken bronzer och rouge rekommenderar du till mig, jag har BareMinerals Matte foundation färgen fair c10. 🙂

 3. Ranveig Lie skriver:

  Jeg er like lys i huden som deras Annica, og har samme farge på håret. Hvilken rouge farge passer meg? 🙂

 4. Marie skriver:

  Hej! Jag använder foundation från Jane Iredale i nyansen Golden Glow. Vilken rouge rekommenderar du om jag vill ha en nyans som är lite diskret men som ändå gör att man ser lite piggare och fräschare ut:)

 5. Anna skriver:

  Hej! Jag är relativt ljus, använder nyansen fair 1C i min powder foundation från BareMinerals. Är ute efter ett rouge som ger lite fräsch känsla. Inget åt det bruna hållet utan mer piggt, fräscht rosa, som att man varit ute en krispig vinterdag och blivit lite rosig om kinderna. Vad skulle du då föreslå?

 6. Jessica skriver:

  Jättefin bas på bild 2, vilken? 🙂

 7. Jess skriver:

  Så fint!! Vilken nyans tror du blir bäst till mig som har bare minerals matte puder foundation i nyans medium beige En liten fråga till använder du
  Någon brun utan sol du ser så fint solbränd ut 🙂 har
  Du något tips i sånna fall på en bra brun utan sol till ansikte och kropp ?:)

 8. lina skriver:

  Bas på översta bilden? snyggt 🙂