Nyårsmakeup 2021

  • | Johanna

Årets nyårsmakeup står Hourglass för, från nästan från alla produkter! Kika in på instagram om du vill se hur jag använder mina produkter. Är ni nyfikna på hur jag såg ut förra nyårsafton- kika på ”I morgon är det nyår!”.

Bas & Läppglans

Den här nyansen blev jag helt kär i. Det är nog den snyggaste nyansen av alla från Hourglass, den passar så fint till festligare tillfällen men även fin till vardag. Det är verkligen så mycket roligare när man hittar nya favoriter som är klockrena. Jag har använt Unreal High Shine Volumizing Lip Gloss i nyansen Fortune. Den går i rosa/peach med ett lätt skimmer som bara syns som glans. Alltså inget glitter på läpparna.

Basen är grundad med K- Ceutic, Primer från Laura Mercier Canvas Primer Blurring och Vanish Seamless Liquid Foundation från Hourglass i nyansen Light Beige. Puder för att fixera makeupen är från Sensai, Total Finish Foundation i nr 204.

Rouget kommer också från Hourglass,  Ambient Lighting  Blush i nyans Diffused Heat och Highlitgtern från Laura Mercier, Translucent Loose Setting Powder Light Catcher i nyans Celestial Light. Adderar också Ambient Lighting Palette Volume II för att få extra glow.

Concealer & Mascara och Eyeliner

Concealern är från Clarins, Everlasting Concealer, som appliceras med Concealer Brush från MAKETHEMAKE. Mascaran kommer från Clarins, Supra Lift & Curl Mascara. Även ögonpennan är från Clarins, Waterproof Pencil i Chestnut.  Eyelinern från Sensai, Designing Liquid Eyeliner Refill i nyans svart.

Nyanserna på Curator Eye Shadow jag har använt är Her, Lot, Fog, samt Elm

Ögonskugga 

Till denna nyårsmakeup har jag använt mig av fyra ögonskuggor för att skapa en festligare look. Hourglass ögonskuggor, Curator Eyeshadow är bland de bästa jag har testat, speciellt dessa som är lystrigare utan att glittra eller lägga sig i och framhäva linjer eller veck. Nyanserna jag använt är Her, Lot, Fog, och Elm. Jag använder dem i ordningen jag har listat dem när jag lägger makeupen på Hudspecilistens IGTV. Men jag grundar med en ljus ögonskugga från Laura Mericer, Sateen Eye Color i nyans Sandstone.

På brynen använder jag inte mycket mer än en färgad bryngel från Hourglass, Arch Brow Volumizing Fiber Gel i nyansen soft brown. Jag har microbladat mina ögonbryn så jag behöver inte fylla i dem så mycket mer än så. Vilket är superskönt!

Hourglass bostar gör halva jobbet

Borstar

Hourglass har kvalitetsborstar med lång hållbarhet, och det är borstarna som gör halva jobbet med makeupen. Har man inte rätt verktyg är det mycket svårare att få till en bra makeup. De borstar jag använder är alla från Hourglass. Rouget appliceras med Ambient Lighting Edit Brush. Till ögonen använder jag Brush No 9 – Domed Shadow. Nº 11 Smudge brush, Brush No 13 – Precision Smudge, samt Brush No 12 – Beveled Shadow.

Jag vill också passa på att önska er ett Gott Nytt år ! 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Nyårsmakeup 2021”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Maria skriver:

    Fin sminkning! Så trist att Instant Concealer inte säljs längre, är min absoluta favorit.