Rosig & Romantisk makeup

Här är alla produkter som jag använde i dagens IGTV. Inte så många produkter då jag använde  Brightening CC Palette till största delen för både kinder ögon ögon. Den kom in till oss som en Limited Edition Palett men jag kan glädjande nog meddela att den kommer höra till det fasta sortimentet. whiii !

Brightening CC Palette använder jag både som rouge och som ögonskugga. N°1 Bright sand applicerar jag som en basskugga över hela locket. N°2 Peach perfect –applicerar jag som ögonskugga och som rouge.  N°3 Pink sunset – adderar jag också som ett rouge. N°4 Golden bronze – fungerar fint som en bronzer.

Instant Light Natural Lip Perfector  Denna gamla goding, passar alltid och ger en fräsch färg och doftar ljuvligt. Jag älskar denna då den mjukgör läpparna med sheasmör. Jag använder nyans nr 5 som är en persikorosa nyans.

Silky Bronze Natural Veil Compact är enligt mig en av de bättre bronzer som jag har i min ägo. Texturen är så pass lätt och finkornig att det blir ett fjäderlätt och fint matt resultat. Den är dessutom vattenresistent och har ett SPF 20.

Hyaluronic Hydra-Powder Tinted Veil  Ett ultralätt silkeslent fixeringspuder som är utjämnande, minimerande på porer och justerar hudtonen samt motverkar glansighet. Återapplicera under dagen med hjälp av fingertopparna på de områden du vill matta ner.

Arch Brow Volumizing Fiber Gel En tonad gel med mikrofibrer som ger byggbar färg som ger en ökad täthet och volym till  ögonbrynen. Perfekt för den som vill få fylligare bryn.

Supra Lift & Curl Mascara Ger otrolig volym till fransarna, en perfekt formad borste gör det lättare att applicera mascaran på underfransarna. Mascaran har en svart formula med vattenresistenta mineralpigment så den sitter riktigt bra.

Waterproof Pencil är en super-resistent ögonpenna som kan användas som en klassisk eyeliner, kolpenna eller ge en smokey eye-look med hjälp av sudd-toppen. Jag använder nyans chestnut.

CC+ Cream Illumination SPF 50+ är en heltäckande foundation som ger fukt, fungerar som en primer och concealer ett solskydd med SPF 50+ i ett. Detta är min nya favorit av alla foundations numera, tack vare dess utslätande resultat. Jag använder nyans neutral medium.

Bye Bye Under Eye Concealer  Detta har också kommit att bli min nya favoritcocealer, just för att den kan täcka utan att det ser torrt eller kakigt ut.

Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush # 7 är en bästsäljare och 2-i-1 makeupborste som är perfekt att applicera foundation och concealer med.

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.