Soliga nyheter från Dr: Ceuracle

Att hitta ett passande solskydd som man känner sig nöjd med är inte alltid det lättaste. Det ska inte vara för lätt på huden så man känner sig torr inte heller för rikt så man känner sig fet i huden så finnar eller blemmor ploppar upp. Med andra ord ska det uppfylla många krav. Dr.Ceuracle har många bra produkter i sitt sortiment och nu kommer ytterligare två produkter.

Hyal Reyouth Moist Sun

En lätt fuktkräm med riktigt återfuktande förmåga i form av flera olika typer av hyaluronsyra som dessutom jobbar barriärstärkande. Hyaluronsyra ger huden en riktig stark fuktbarriär och minskar fuktförlust. Både högmolekylär och lågmolekylär hyaluronsyra stärker huden med en långvarig återfuktning. Texturen är extremt lätt på huden och går verkligen in i  snabbt, det känns knappt att du har något på huden. Några andra fördelar med denna är att den är åldersförebyggande och uppljusande. Den passar alla hudtyper och är perfekt på sommaren när man hellre vill ha något lättare på huden.

 

bild på solskydd

Två nya favoriter bland solskydden 5α Control No-Sebum Sun Lotion och Hyal Reyouth Moist Sun

 

5α Control No-Sebum Sun Lotion

Har du problem med att huden gärna blir blank och oljig under dagen så ska du läsa vidare. Den här  hjälper till att kontrollera talg och olja i huden genom att ge den en matt finish samtidigt som den ger mycket fukt. Man känner inte att man har ett solskydd i ansiktet då det är så pass viktlöst. Därför är den perfekt för män som lätt kan bli oljiga i huden.

Den lugnar även huden från inflammation och Sepicontrol A5 dämpar talgproduktionen i huden. Den passar alla men den som vill ha en lätt och mattande produkt kommer gilla denna. Vid första appliceringen är formulan vit men det lämnar ingen crease hinna på huden då den försvinner när man applicerar ut den. Detta  gör att den är väldigt omtyckt av alla typer av hudtoner.   SPF 50+ PA++++ ger tillräckligt högt dagligt solskydd antingen som en lätt dagcreme eller som ett solskydd.

 

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Soliga nyheter från Dr: Ceuracle”

  • (3) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Åsa skriver:

    Tack för inlägget men vad betyder crease?