Translucent Loose Setting Powder – Light Catcher

 • | Johanna

Alla som älskar lyster, ska läsa detta nogrannt! Jag har faktiskt väntat på denna, och haft stora förhoppningar om Translucent Loose Setting Powder – Light Catcher. Nytillskottet i Laura Merciers utbud,  ett setting powder med lystergivande effekt! Ett finkornigt puder som fixerar makeup och ger glow samtidigt. Effekten blir att det suddar och jämnar ut textur, porer och fina linjer. Precis sådant som jag älskar!

bILd på kvinna med puder i handen

Translucent Loose Setting Powder Light Catcher är Laura Merciers Setting Powder i en lystergivande version. Honey Star passar att applicera i hela ansiktet.

Magi i en liten burk

Det är magi! Laura har nu lanserat sitt setting powder som också ska ge lyster på köpet.  Kommer i tre fina nyanser som antingen kan användas var för sig eller tillsammans. Celestial Light som har en traditionell highlighter nyans, Cosmic Rose har en brunröd ton som är fin på mörkare hudtoner eller som ett rouge. Honey Star har en beige ton som jag väljer att applicera på vardera ansiktshalva.

Appliceringstipsen för bästa lysterresultatet

Använd en puff eller stor puderborste för att applicera produkten. Jag har använt flera olika borstar beroende på vilken effekt jag har önskat. Alla dessa makeupverktyg går fint att använda som bland annat  Velour Puff, Glow Brush eller Powder Brush. Använd Angled Cheek Contour Brush på höga punkter. Det går även bra med andra smalare borstar om det ska appliceras på mindre områden.

Använd alla tre nyanser nyanser för att skapa ännu glowigare effekt. Jag applicerar alla nyanser i dagens IGTV. Börjar med den ljusa Celestial Light för att pointa områden som man vill framhäva. Denna nyans kommer till stor användning.  Cosmic Rose är en brunröd ton som blir snygg på kindben och som ger en rougeliknande effekt, och så använder jag mig av den.

Honey Star använder jag som ett Setting powder i större delen av ansiktet med Laura Mercier Powder Brush som jag fokuserar på vardera ansiktshalva med.  Laura Mercier Fan Powder Brush går fint att använda på de områden man vill förhöja lite extra.

Från vänster nerifrån; Honey Star, Cosmic Rose och Celestial Light

Nyanserna för alla

Tre nyanser som passar alla hudtoner, vill man förhöja resultatet kan man använda alla tillsammans för att skapa en mer lystrigare effekt. Men det blir precis lika fint med nyanserna var för sig.

• Celestial Light: Perfekt för ljusa hudtoner, fint att förhöja olika partier i ansiktet.
• Honey Star: Passar medium hudtoner, olivtonade och gyllene undertoner.  Denna nyans använder jag mest i ansiktet.
• Cosmic Rose: Perfekt för medeldjupa till djupa hudtoner, snyggt på kinderna som ett rouge.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 svar till “Translucent Loose Setting Powder – Light Catcher”

 • (3) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Anonym skriver:

  Tack för att du tipsade om K Ceutic. Den är magisk!!
  Men jag måste nog ha något på natten, för jag blir lite glansig och sminket äts upp snabbt.
  Calmwise cleanser, medik8 hydrate b5, bp serum paradox och sedan k ceutic. På kvällen samma men byter ut k ceutic mot calmwise krämen.
  Hur hade du justerat rutinen?