Unlocked Satin Créme Lipstick – härligt och mjukt läppstift med helt rätt nyanser

Ett nytt läppsrtift från Hourglass med en återfuktande satin finish formula har sett dagens ljus, Unlocked Satin Créme Lipstick. Läppstiftet innehåller veganska vaxer som ger texturen dess mjuka och följsamma känsla. Den mjukgörande formulan innehåller bland annat mangofrösmör, avocadoolja och arganolja som slätar ut läpparna och skyddar.  Läppstiftet är utformat för att lättare kunna appliceras snyggt och precist på läpparna med en speciell kulform.  Som alltid är produkterna veganska och cruelty-free. De finns i 21 nyanser.

Min favoritnyans heter Tide

De nyanser jag gillar bäst är Tide, Lotus och Oasis, de går i mer nudetoner som jag gillar. Något annat som är speciellt med Unlocked kollektionen, är att de stödjer Nonhuman Rights Projects uppdrag att låsa upp burar av vilda djur i fångenskap. Hourglass donerar 5 % av vinsten från alla Unlocked-produkter till organisationen för att säkerställa grundläggande rättigheter för djur. Det är också därför utseendet på läppstiftet har det eleganta magnetiska höljet i guld, det är präglat med symbolen Unlocked för att illustrera Hourglass engagemang för djurens välbefinnande.

Texturen är oerhört närande och cremig, är du du torr om läpparna så är detta ett läppstift för dig. Nyanserna finns i nudetoner men även lite beiga nyanser blandat med med många röda toner finns att välja på.   Vilken tror du blir din favorit?

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.