Före & Efter med Retinoate Repair Sleeping Mask

  • | Sara

Retinoate Repair Sleeping Mask är en av mina absoluta favoritprodukter, ett måste i mitt badrumsskåp helt enkelt. Den levererar verkligen resultat på allt från fina linjer, pigmenteringar, porer till att återfukta på djupet och stärker hudbarriären utan att för den delen stressa en känsligare hud.

Därför blev jag så himla glad av att se Ebbas hudresa med Retinoate Mask där vi svart på vitt ser hur aktiva produkter och en känslig hud icke behöver vara en omöjlig ekvation. Låt oss lämna över ordet till Ebba och hennes fantastiska resultat!

Ebba före efter

Det är två månader mellan bilderna.

”Jag testade att ha produkten som nattcreme, inget eksem utlöstes, istället fick huden en ökad lyster!”

Ebbas hudresa

Jag är en kvinna på 28 år som under tre års tid haft svår perioral dermatit till och från. Vad som utlöser eksemen är ännu oklart, men oftast är det i samband med makeup, retinol eller c-vitamin. Jag har därför inte kunnat använda någon aktiv hudvård. Fokus för mig har istället varit milda, pH-reglerande samt återfuktande produkter. 

I somras skymtades mina första ålderstecken, pigmentfläckar + tunna linjer i pannan. Jag kunde varken sminka över dem, använda C-vitamin eller retinol. Jag läste på om andra mildare A-vitamins alternativ och hittade Skincity skincare, Retinoate Repair Sleeping Mask. Produkten skulle fungera för en torr och känslig hud, vilket för mig va ett plus! Jag använde redan några produkter från märket så det blev naturligt att komplettera med Retionate Repair Sleeping Mask i min hudvårdsrutinen. 

Jag testade att ha produkten som nattcreme, inget eksem utlöstes, istället fick huden en ökad lyster! Nu har jag haft produkten som nattcreme i lite mer än två månader och det är en stor skillnad på min hud. Mindre pigmentfläckar, färre linjer och ökad lyster. Äntligen har jag hittat en ny ”askungecreme”, en aktiv nattmask som funkar för oss med torr hud och eksem. Jag rekommenderar starkt! 

Ebbas hudvårdrutin

Morgonrutin: 

Kvällsrutin:

Repair sleeping mask retinote

Stort tack till Ebba för att du delade med dig av din hudvårdsresa, så kul att verkligen se hur fint effekt Retinoate Mask ger.

Följ din hudresa du också! Att ta bilder vid start med nya produkter och även under tiden är verkligen det bästa sättet för att följa dina resultat. Och likt Ebba är du såklart varmt välkommen att dela dina resultat med oss, vi vill gärna se! Maila mig och mina kollegor: info@skincity.se

Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.