Poddavsnitt 155: Frida – vår expert på doft och parfym

  • | Sara

Denna vecka bjöd jag in vår kollega Frida till podden för att prata om dofter och parfymer. Frida är hudterapeuten med ett stort intresse och kunskap i ämnet. De är henne vi vänder oss till med kluriga funderingar kring doftmolekyler och noter. Sån lyx med en alldeles egen doftexpert och självfallet är ni inbjudna till avsnittet där vi djupdyker i allt från hur en doft speglar din personlighet till skillnaderna på EdP och EdT och parfym-layering. Lyssna in! 

Hudspecialistpodden hittar du där poddar finns och har du en fråga eller fundering som du vill dela är du varmt välkommen att höra av dig till podd@hudspecialisten.se

Frida podd

Veckans väldoftande stjärna

Förutom Frida då 😍

En parfym som lyfts till skyarna är Soleil Piquant eau de parfum från By Terry. Här kombineras apelsinblomma, frisk mandarin och bergamott med neroli, kaktus och sötmandel i en frisk, blommig och varm doft. Den feminina doften för tankarna till en frisk sjöbris och varma sommarkvällar.

Parfym Frida

Fridas hudvårdande prispall

Hemligheten bakom Fridas fantastiska GLOW stavas Phloretin CF. En riktig superstar som aldrig går ur tiden. Ett C-vitamin serum från Skinceuticals inriktat på fina linjer och pigmenteringar. Detta lätta serum ger huden ett optimalt antioxidantskydd med 10 % ren vitamin C, 2 % phloretin och 0.5 % ferulinsyra som hjälper huden att försvara sig mot fria radikaler som bildas när UV-strålning och föroreningar når hudytan. Phloretin CF stärker också den naturliga skyddsbarriären och huden lämnas jämn och glowig.

X3M EGF Refresh Essence från CLINICCARE är en annan given produkt i Fridas badrum. Ett serum berikat med en hög koncentration lågmolekylär hyaluronsyra, som kan penetrera huden och återfukta på djupet. Kraftfulla antioxidanter skyddar och stärker barriären samt ger fin lyster.

Som ni såg på bilden så har Frida ett fantastiskt fint svall och produkten bakom heter Perfect Hair Fill-Up från La’dor. Flaskan hon hade med sig till studion var helt slut, en riktigt favorit med andra ord. En kraftfull behandling för skadat hår. Innehåller kollagen, keratin, ceramider och sidenprotein som ger näring. Verkar effektivt för att ge återfuktning och ett glansfullt resultat. Passar alla hårtyper, speciellt framtagen för mycket skadat hår.

Fridas Prispall

Alla produkterna som nämns finns samlade HÄR!

Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.