Kika in i badrumsskåpet hos Angela

 • | Sara

Denna vecka lämnar jag över ordet till min kollega Angela. Ska bli sååå spännande att se vad hennes badrumsskåp har att bjuda på. Häng med! 🙂

Angela bad

Hej allihopa! Jag hoppas att ni alla mår bra under dessa tider och tar extra hand om er själva. Mitt namn är Angela och jobbar som hudterapeut på Skincity. Idag  tänkte jag visa er några av mina favoritprodukter.

Jag använder en salig blandning från olika märken då jag numera har en tålig hud. Förr var den mer känslig, speciellt på kinderna men inte längre, så skönt! Älskar att prova nya produkter. Det är även så jag hittar mina favoriter, de som får en bestående plats i mitt skåp. Min hudtyp är blandad och blir lätt fuktfattig.

Drömmig pre-cleanse

Codage har nyligen lanserat en cleansing balm, självklart var jag sugen att prova den för att se hur effektiv den är för att avlägsna makeup. Och jag gillar den skarpt, älskar den härliga balm-texturen som sedan blir till en olja när man jobbar in den. Den rengjorde väldigt bra och fick även bort mascara, balmen masseras in på torr hud och när tillsätter lite vatten blir den till en lättare emulsion. Till alla som letar efter en pre-cleanse kan jag verkligen tipsa om den!

Effektiv gelrengöring

En rengöring som jag alltid återkommer till och som alltid finns i mitt skåp är Skinceuticals Simply Clean rengöringen. Det är en gelbaserad rengöring som är lätt exfolierande, ett plus är att man kan använda den omkring ögonen. För mig är det skönt att använda en rengöring som fungerar för hela ansiktet samt ögonen.

Sonen som inte ville släppa taget om rengöringen, förstår honom 😉

Maxad fukt

Som jag nämnde tidigare har jag en yttorr hud, och yttorrheten kommer oftast i samband vid väderskiftningar. Oavsett om vi går från kallt till varmt eller tvärtom så hamnar min hud i obalans, det kan till och med börja flagna pga det. Då har två produkter varit räddaren i nöden för mig, det är Licorice Toner från SKINCITY Skincare och Hyggee All-In-One Essence, de maxar huden med fukt.

Licorice toner är en essence som verkar barriärstärkande med hjälp av PHA-syra och probiotika. Kan även klappas in flera lager av för att ge rikligt med fukt.
All-In-One Essence är en toner, essence, serum och creme i ett. Beroende på hudtyp kan man använda den som en lättare creme eller serum. Jag använder den som ett essence/serum då den är lite för lätt för mig att använda som en creme.

Min skyddande mantel

På morgonen fokuserar jag att skydda huden mot fria radikaler, föroreningar och UV-strålningar. Osmosis härliga och lätta gelserum Replenish Antioxidant Infusion Serum är rik på antioxidanter och man får även en fin lyster av den. Förutom den härliga blandningen av antioxidanter innehåller den även peptider som motverkar förtidigt hudåldrande, man kan med fördel även applicera den kring ögonområdet.

Min vinnande trio

S.O.S serum

Ett annat favoritserum är från Skinceuticals och detta kan jag inte leva utan,  Phyto Corrective. Jag kallar den för mitt S.O.S-serum. Det är ett serum som är antiinflammatorisk och dämpar rodnader, det är även detta serum som har fått mina rodnader på kinderna under kontroll. Varför jag kallar den för S.O.S är för att jag alltid använder denna för att punktbehandla ömmande blemmor som dyker upp. Serumet hjälper verkligen till att dämpa inflammationen och reducera finnen, den har även en utjämnande egenskap då den innehåller arbutin.

Angela serum

Kärlek på burk

Jag skulle kunna skriva en hel bok om mina favoriter, det är så många fler produkter jag vill prata om men innan jag avslutar inlägget så vill jag lyfta om tre helt magiska ansiktsmasker! Först ut är Skinceuticals Clarifying Clay Masque, den är lätt peelande och djuprengör huden ordentligt. Näst ut är SKINCITY Skincares a-vitaminmask, den lyster man får av denna är otrolig och huden känns så mjuk och plumpad. Sist men inte mist är Make P:rems Peel Me sovmask, den boostar huden med mycket fukt och man får glow, glow och mera glow!

produkter angela

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 svar till “Kika in i badrumsskåpet hos Angela”

 • (6) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. may-britt skriver:

  Ville bara säga at SKINCITY Skincares har verkligen tagit hand om min hud.
  Allt rött och torrt som jag hade på min hud är borta.
  Även de små vita finnar-liknande jag hade är borta.
  Huden har mycket glöd och är så klar och ser riktigt fräsch ut.
  Jag behöver inte ha smink på om dagen längre. 🙂
  Riktigt superprodukter.
  Kram.

 2. Katrin skriver:

  Håller verkligen med, Angela är alltid supervänlig och hjälpsam i chatten. Gör verkligen sitt yttersta för att hjälpa liksom. Även Jasmin, Sara är supertrevliga och vill verkligen hjälpa märker man och likaså Anna och Frida som är lite nyare men lika proffsiga dom 🙂 Nu saknar jag bara att Beatrice eller Lena G kan vara med och blogga, tycker dom borde varit självklara. Dom är också ALLTID superhjälpsamma och trevliga i chatten. För mig som kund är det superviktigt, att personen som bloggar här också speglar en lika bra och trevlig sida av sig själv i det personliga mötet i chatten…..!

 3. Patricia Fantini skriver:

  Åh fina Angela – alltid så vänlig i onlinechatten!

  Vilket bra tips; det där med ”SOS-serumet”! Har själv lite problem i perioder med rodnader.
  Kan även säga att jag älskar SkinCeuticals, så det var verkligen värt att få reda på!
  Kram ❤️