Kroppsrutinen för maximalt med glow

  • | Sara

Nu när sommaren är här ser jag till att maxa min kroppsrutin för vem vill inte ha lika mycket lyster på benen som i ansiktet, ja tack! Låt oss kika på ett kit som har allt du behöver för en lyster som håller hela sommaren lång.

scsc bodyfamiljen

Body Glow Collection

Body Glow Collection är ett kit med 4 produkter som tillsammans reducerar plitor, gamla hudceller och fram kommer jämn och fin GLOW!

  • Shower Power Peel

Shower Power Peel är en trippelaktiv duschpeeling som exfolierar huden, stimulerar cellförnyelsen och tar fram lystern med hjälp av AHA- och BHAsyror samt små korn av cellulosa. Jag använder power-peel 1-2ggr/v för att alltid ha en fin naturlig lyster i hyn.

Den cremiga formulan förvandlas till ett mjukt skum vid kontakt med vatten och har en frisk doft av citrus. För oss som gillar multiprodukter är denna en höjdare. Vid regelbunden användning motverkar den även inåtvände hårstrån som kan uppstå efter rakning eller vaxning samt så minskar den besvär av keratosis pilaris.

  • AHA/PHA Clear Skin Body Resurfacer

AHA/PHA Clear Skin Body Resurfacer  är en lätt lotion med hela  10% AHA- och 10% PHA-syror som förnyar hudtexturen och verkar utjämnande på hudtonen. Perfekt för att bli av med tillstånd så som keratosis pilaris, acne samt torr eller ojämnt pigmenterad hud.

Denna är också perfekt att använda innan din BUS-produkt för att jämnt och snyggt resultat. Mista ett tunt lager på ren och torr hud och skölj ej av. Låt produkten absorberas och följ sedan upp med återfuktande serum/BUS/olja/bodylotion.

PEEL från scsc

  • Vitamin C Supple Body Oil

Vitamin C Supple Body Oil är en kroppsolja som jag använt flitigt hela våren då den ger så fin lyster. Med stabilt C-vitamin som hjälte reparerar och stärker den huden samt jobbar aktivt på pigmenteringar och synliga ålderstecken.

Tips

Använd i kombination med din solcreme då C-vitamin hjälper till att skydda huden från de fria radikaler som bildas av solljus. Sedan är oljan även grym som after-sun produkt då den förutom att ge lyster lugnar huden fint.

  • NMF Hydrating Body Mist

För att toppa det hela är NMF Hydrating Body Mist grädden på moset för att låsa in alla aktiva ingredienser och ge huden en mjuk yta. En fjäderlätt emulsion till kroppen som omedelbart återfuktar, lugnar och stärker alla hudtyper. Den är perfekt nu till sommaren med sin lätta konsistens som absorberas av huden på nolltid.

Mistar från SCSC

Glowet är nu på plats! På med solskyddet och vi är redo för vilken härlig sommardag som helst ☀️

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.