Poddavsnitt 143: Så väljer du klapparna

  • | Sara

Julen måste vara min absoluta favorit högtid och denna vecka är det gick vi all in på allt som hör julen till. Julkalendern, maten, julotta och självfallet pratar vi klappar också. Vad som är viktigt för oss är att välja sina julklappar med omtanke och verkligen tänka ett extra varv innan man slår till. Vi har tipsen för hur du kan tänka för en hållbar hudvårdande jul.❤️

Hudspecialistpodden hittar du där poddar finns och har du en fråga eller fundering som du vill dela är du varmt välkommen att höra av dig till podd@hudspecialisten.se

Sara och yasemin jul

Varför inte slå in klappen i ett skincity paket eller tidningspapper? Så fint och personligt tycker vi

Hudvårdande gåvor med eftertanke till:

Tonåringen

Om tonåringen redan har en rengöring och cremen hemma så är ett gyllene tips en mask som ger en direkt effekt, perfekt för att höja hudvårdsintresset till nästa nivå. Yasemin kommer slå in den djuprengörande sheetmasken EGF Pure Mask från CLINICCARE som verkligen är idealisk för en lite bråkig tonårshud. Lugnande och reparerande med fuktbindande hyaluronsyra samtidigt som niacinamid verkar på porer och barriär toppat med svalkande aloe vera för att verkligen vårda en känslig-/tilltäppt-/acnebenägen hud.

Syster

Här vill jag tipsa om att ge något som ”ger de där lilla extra för lyx i vardagen” och vad passar då bättre än ett par eyepatches. Återfuktande, svalkade och helt underbara! Ingen kan väl bli besviken över att få dessa guldklimpar i julklapp? De finns många bra men de allra bästa på marknaden enligt mig är de från Peter Thomas Roth.

Bror

Med till studion hade vi ett helt underbart doftljus, Restorative Aromatic Candle från ESPA. Utan att avslöja för mycket så är det en bror i någon familj har en förkärlek till just doftljus och kommer få ett paket med denna i. Ljuset skapar verkligen en lugn och balanserad stämning i både rum och sinne. Doften består av rosengeranium, söt apelsin, lavendel och palmarosa. Yasemin kom med ett jättebra tips också – när ljuset är slut, stöp ett nytt ljus i den fina glaset.

EPSA ljusFru/Man

Här kommer jag i år tänka smart – genom att ge mannen en riktigt bra rengöring kanske han inte snor min lika ofta, man kan säga att de blir en present till mig också 😉 Han likt många andra har en torrare hud just nu och två krav är ingen parfym samt pump och vad passar då bättre än att ge Milky Lotion Cleanser från Skincity Skincare. Check, check, check!

Vad är dina bästa tips för att lyckas med klapparna? Dela gärna! 

Julbak

I helgen blir de ännu mer julbak, kan vara de mysigaste som finns!

Alla produkter som nämns i podden finns samlade HÄR!Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.