Poddavsnitt 29: Budget, lyx och mittemellan

  • | Sara

I dagens poddavsnitt djupdyker vi i produkter från olika kategorier: Budget, lyx och mittemellan. Är det verkligen så att dyrast alltid är bäst? Jag pratar om ett budgetserum som slår många av de dyra med hästlängder, in och lyssna för att inte missa något!

Hudspecialistpodden finns på Podcaster och Spotify. Nedan hittar ni alla produkter från dagens avsnitt.

inspelning

Poddis<3

podd

Jag och Yasemin blev helt kära i nya Skinlongevity Green Tea Herbal Eye Mask från Bare Minerals under inspelningen. Magiska för att trolla bort svullnad!

Multiserum

Budget: SKINCITY skincare Serum First concentrate – ett favoritserum som används flitigt. Lugnar, jämna ut hudton och hudtextur. 10% niacinamid jämnar ut hudtonen och fina linjer, förstorade porerstärker en försvagad hudbarriär. 

Mellan: Neostrata Bionic Serum – effektivt serum som tillför huden intensiv fukt och motverkar ålderstecken. Ger huden ett antioxidantskydd medan det mjukgör, stärker och reducerar yttorrhet.

Lyx: By Terry Detoxilyn City Serum ett antioxidantrikt koncentrat, speciellt utformat för att skydda huden mot föroreningar och andra fria radikaler som orsakar oxidation i cellerna.

budget, lyx mittimellan insta

Ögoncreme 

Budget: Maria Åkerberg Eye cream – en lyxig ögoncreme för alla åldrar och hudtyper. Nyponfröoljan i kombination med sheasmör, kallpressad jojobaolja och örtsalter gör att fukthalten i huden ökar, vilket resulterar i en mer slät och plumpad hud.

Mellan: Elemis Peptide4 Recovery Eye Cream – fuktgivande, vitaliserande och förbättrar elasticiteten. Hökfibbla (Hawkweed) och extrakt från tusensköna motarbetar mörka ringar. Även grym på att minska svullnad, förvara i kylen för ännu bättre!

Lyx: Is Clinical Youth Eye Complex– storsäljare och jag förstår verkligen varför då den effektivt tacklar tidiga ålderstecken samtidigt som den återfuktar och skyddar den tunna huden runt ögonen. Vitaminer hjälper till att minska mörka ringar och intelligenta Peptider och proteinkedjor hjälper till att förbättra skadade områden. Min personliga favorit! 

budget, mitti mellan, lyx ögon 

Creme

Budget: Paulas Choice Water-Infusing Electrolyte Moisturizeren 24 timmars-creme som innehåller elektrolyter. Den har en törstsläckande formula med naturligt återfuktande faktorer som ger huden långvarig återfuktning.

Mellan: Tata Harper Water-Lock Moisturizer + Water-Lock Moisturizer Refill –  lättviktig och återfuktande 24h-creme som mjukgör med hylauronsyra, granatäpple och peptider från apelsin. Passar speciellt en hud med ojämn hudtextur och yttorrhet.

Lyx: Priori DNA Intense Recovery Crème – rik ansiktscreme med en unik creme/balm-fomula som omedelbart reparerar och lugnar alla hudtyper. Den förser huden med ett brett skydd mot skadliga miljöfaktorer som kan stressa huden med sin potenta mix av DNA-reparerande enzymer, fjärilsbuskextrakt samt vitamin C & E. Yasemins favorit creme! 

priori creme

Hur härlig konsistens!!

Alla produkter vi pratar om i avsnittet finns samlade HÄR!

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 svar till “Poddavsnitt 29: Budget, lyx och mittemellan”

  • (4) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Yvonne skriver:

    Det finns inga bilder på produkterna som länkas till. Det går heller inte att läsa beskrivningen, eller innehållet i produkterna.