Poddavsnitt 56: Börshajens gigantiska badrumsskåp

  • | Sara

Denna vecka gästar Andra Farhad podden. Andra är grundare och VD för börshajen som är ett företag vars mål är att så många som möjligt ska få en ekonomiskt tryggare framtid genom att spara och investera långsiktigt, hållbart och på ett ansvarsfull sätt. Hon driver även podcasten börshajen och har haft finansevent som fyllt Hovet i Stockholm. Utöver detta har Andra även ett stort hudvårdsintresse med ett badrumsskåp fick både mig och Yasemin att känna oss minimalistiska. Det blev ett avsnitt innehållande allt från sparande, aktier och såklart massa hudvård. In och lyssna!

Hudspecialistpodden finns på Podcaster och Spotify. Nedan hittar ni alla produkter från dagens avsnitt! Glöm inte att maila oss alla era frågor, funderingar och tips på kommande podd-ämnen, vi blir så glada!

Andra spa kväll Blogg

Andra och hennes vän Daniel, redo för en spakväll

Låt oss kika på veckans produkttips: 

Andra bild

Sensai Silky Purifying Cleansing Cream Step 1

En rengöringskräm som tvättas bort och som ger en fyllig och lyxig silkeslen känsla

Sensai Silky Purifying Creamy Soap Step 2

Daglig mikroexfoliering. En krämig rengöringstvål med ett rikt lödder som innehåller åtskilliga lyxiga ingredienser.

SKINCITY skincare Intense Treatment Pads

Exfolierande pads som är mycket effektiva mot förstorade porer samt hud som lätt får finnar. Innehåller 2% inkapslad salicylsyra som exfolierar och öppnar upp igentäppta porer samt zinc PCA som effektivt reducerar irritationer och rodnader.

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment 

En unik essence i en härlig silkesmousse som återfuktar och främjar hudens naturliga exfoliering. Produkten används som steg 1 i de återfuktande stegen och hjälper till att motverka förtida hudåldrande samt ger lyster till huden.

Andra bild 2

Andra letar efter vår allas favorit Total Lip Treatment

Sensai Total Lip Treatment

En silkeslen creme för läpparna och området runt läpparna. Formulan bidrar med näring och fukt på djupet och reparerar torrhet, reducerar fina linjer och främjar mikrocirkulationen.

MakeTheMake Omega Liquid Blush

Fjäderlätt, flytande och silkeslen rouge. Texturen är smidig och lätt att applicera och den skapar en fräsch, jämn och naturlig lyster. Formulan innehåller blåbärsfröolja som är rik på essentiella omega-fettsyror och A-, B-, C- och E-vitamin. Andra gillar nyans Apricot lite extra.

Alla produkter vi pratar om i avsnittet finns samlade HÄR!

Börshajens gigantiska badrumsskåp

Utöver sina favoriter som var med oss i studion visade Andra oss sitt badrumsskåp och dra mig baklänges hur så mycket härligt!

Andras badrummsskåp

Produkterna vi pratar om i podden hittar du även samlade HÄR!

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.