Skincity Skincare – Före & Efter Akne

  • | Sara

Akne kan vara riktigt besvärligt och ta tid att komma till rätta med. Därför är jag är så himla glad att kunna dela denna hudresa med fantastiska resultat! Låt oss lämna över ordet till Julia.

före och efter juila

Det är ca 4 månader mellan bilderna.

”Från att knappt kunna se mig i spegeln och må så fruktansvärt dåligt till att må så bra och inte behöva ha smink på mig. Kan verkligen rekommendera allt detta! Och ett stort tack till er på Skincity!”

Julias hudresa

Julia berättar själv om sin hudresa: ”I juli 2021 började allt. Jag har aldrig haft problem med min hy tidigare, haft lite små finnar då och då, men aldrig akne. Men allt började att jag fick små knottror på hakan. Då hörde jag av mig till en hudläkare och fick Skinoren utskrivet. Bara några veckor senare blev hyn värre, jag hade återbesök med min hudläkare och fick då utskrivet antibiotika (Tetralysal) och även en ny creme (Epiduo). Detta gjorde att min hy blev ännu värre och fick ännu mer djupare finnar på hakan, runt munnen, käkbenen och kinderna. Jag mådde så dåligt den tiden, ville knappt kolla mig själv i spegeln.

När jag hade använt cremen Epiduo och ätit antibiotikan ett tag utan att se skillnad valde jag att göra en hudanalys på Skincitys hemsida. Jag lyssnade på deras podcast om en tjej som också hade hormonell akne och fått Skincity Skincare rekommenderat. Jag valde att testa deras hudanalys och fick också rekommenderat Skincitys egna hudvård, och det ändrade ALLT! Jag köpte allt det, och efter bara några veckor så började jag se skillnad.

Jag slutade med Epiduo antibiotikan ca 2-3 veckor efter jag började med hudvårdsrutinen. Min hy gick upp och ner i början men det var fortfarande stor skillnad. Efter 2 månader fick jag höra av min syster att Skincitys vitamin C var väldigt bra & jag valde att beställa och testa den, och den är magisk! Från att knappt kunna kolla mig i spegeln och må så fruktansvärt dåligt till att må så bra och inte behöva ha smink på sig. Kan verkligen rekommendera allt detta! Och ett stort tack till Er på Skincity!”

skincity skincare produkter

Julias hudvårdsrutin

Julia använde ett UV-skydd under vår/sommar samt adderade Vitamin C Dewy Face Oil (produkten har utgått, annat alternativ är C-Tetra från Medik8) efter 2 månader.

skincity skincare

Stort tack till Julia för att du delade med dig av din hudvårdshistoria, så kul att verkligen se svart på vitt hur effektiva dessa produkter är!

Följ din hudresa du också! Att ta bilder vid start med nya produkter och även under tiden är verkligen det bästa sättet för att följa dina resultat. Och likt Julia är du såklart varmt välkommen att dela dina resultat med oss, vi vill gärna se! Maila mig och mina kollegor: info@skincity.se

Sara sign

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.