SKINCITY skincare – Före & Efter

  • | Sara

Idag tänkte jag att vi ska kika på de fantastiska resultat som Jenny fått med SKINCITY skincare. Att få ta del av dessa resultat är det allra bästa med mitt jobb som hudterapeut, så kul att se! Låt oss lämna över ordet till Jennys hudresa.

Jenny före och efter SCSC 2

Behandlingstid: 30veckor

Jennys hudresa

Jag har haft lite trassel med min hy i hela mitt vuxna liv, misstänker att mitt jobb som flygvärdinna och att ständigt vistas i torr luft har bidragit till det. Viss hormonrelaterad acne på hakan, och väldigt yttorr och stram i hyn, och dessutom pigmentfläckar pga alldeles för dåligt solskydd i ansiktet gjorde mitt ansikte lite tråkigt. 

Med Skincitys egen serie förvandlades min trötta hy till en drömhy med massor av glow på bara ett par månader! Jag har nu en hudvårdsrutin i mååååånga steg, men varje produkt i rutinen är ljuvlig att använda så den tid det tar att göra den är väl spenderade minuter! Jag trodde jag var ett hopplöst fall, har testat i princip varenda märke, men nu vet jag att det inte är så! Sedan jag började med era produkter har jag inte fått en enda (!!) finne, däremot massor av komplimanger!  

Att produkterna är snygga och stilrena att ha framme skadar inte, inte heller att de är så dryga! Jag kommer aldrig byta märke och ser framemot nya produkter att testa.  

Efter flera års användning av ett mineralpuder fick jag testa Make the make foundation. Älskar den också! Inte en gnutta lade sig i rynkorna, som jag upplevt att mineralpuder gör. Glowet: 👌🏻🤩 Jag har förstärkt min make up-väska med andra MTM-produkter, så fina grejer allihop! Supernöjd!! 

 Igen tack för att jag fick möjligheten att hitta rätt i den djungel det är med hudvårdsprodukter, kommer bära med mig den här upplevelsen alltid och är så tacksam över att ni tagit fram det bästa med mitt ansikte!

Jenny före och efter SCSC 1

Före och Efter 30veckor med SKINCITY skincare

Jennys hudvårdsrutin från SKINCITY skincare

Morgonrutin

RengöringSoft Foaming Cleanser En härligt mjuk löddrande rengöring som löser upp makeup, fett och daglig smuts utan att torka ut eller irriterad.

Toner: Milky Moisture Toner Ett djupt återfuktande ansiktsvatten som stärker, lugnar och balanserar huden samt förbereder den för kommande aktiva produkter i hudvårdsrutinen

SerumFirst Concentrate Produkten som har ALLT. Denna innehåller en perfekt halt av ingredienser för att bland annat verka lugnande, återfuktade, minska förstorade porer och balansera talgproduktionen, utmärkt för en acne hud. Detta superserum går även fint att ha kring ögonparitet.

Serum: Soft Calming Second Concentrate Ett lugnande koncentrat, speciellt framtaget för en känslig hy. Den reparerar och balanserar huden med en kombination av havrekärnolja, kolloidalt havre, ceramider och bisabolol samt ger omedelbar lindring till en röd, irriterad eller kliande hud.

SCSC PODD2

ÖgoncremeRenewing Eye Cream Lätt fuktgivande ögoncreme som återställer spänst och struktur. Innehåller ingredienser så som retinoate, hyaluronsyra, peptider och koffein vilket dämpar svullnad, mörka ringar och fina linjer.

24H Creme: 24H Rich Emulsion Minimerar omedelbart torrhet och stramhet och bygger upp hudens skyddande barriär för att motverka fuktförlust. Den rika formulan förser huden med viktiga Omega-fettsyror, squalane och ceramider som är nyckelkomponenter i en motståndskraftig och hälsosam hud.

UV-skyddHELIOCARE – 360° Mineral Tolerance Fluid SPF50 Lätt fysikaliskt solskydd som snabbt smälter in i huden och lämnar den mjuk och len. Den skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och infraröd strålning med SPF 50+. 

Foundation: Omega Stick Foundation En rikt återfuktande och barriärstärkande foundation i ett kompakt stiftformat som ger en jämn hudton, fina konturer och lyfter fram dragen. smälter in i huden där den ger en lätt till medium täckning med fin lyster och felfri finish. Stiftet är ovalt format med en mjuk creme-textur som gör den lätt att tona in för ett sömlöst resultat. (Jenny har nyans N2,5)

SCSC PODD3

Kvällsrutin

Pre-cleanse: Mellow balm cleanser Den perfekta balmrengöringen som enkelt löser upp makeup, solskydd, smuts och föroreningar på huden. Den rika balmen smälter till en lätt olja på huden, för att sedan omvandlas till en silkeslen mjölk vid kontakt med vatten.

RengöringSoft Foaming Cleanser

Toner: Milky Moisture Toner

Exfoliering: Intense Treatment Pads Exfolierande pads som är mycket effektiva mot förstorade porer samt hud som lätt får finnar. Innehåller 2% inkapslad salicylsyra som exfolierar och öppnar upp igentäppta porer samt zinc PCA som effektivt reducerar irritationer och rodnader. Då det är en aktiv syraprodukt är det viktigt att den vänjas in under de första veckorna. Börja att använda produkten varannan kväll. Efter en vecka kan du öka upp användning till varje kväll, så länge du inte upplever någon torrhet eller irritation. 

Serum: Azelaic Clearing Second Concentrate Ett multifunktionellt serum med 10% azelainsyra som verkar antiinflammatoriskt, vilket är perfekt för finnar, plitor och inflammationer. Formulan reducerar även rodnad och minimerar synliga blodkärl orsakade av rosacea. Det är inte slut där, produkten verkar också utjämnande på hudton och hudtextur.

SCSC PODD1

Serum: Soft Calming Second Concentrate

ÖgoncremeRenewing Eye Cream

24H Creme. 24H Rich Emulsion 

Stort tack till Jenny för att du delade med dig av din hudvårdshistoria, så kul att verkligen se svart på vitt hur effektiva dessa produkter är. Och HUR taggad blir man inte på SKINCITY skincare?!

Jag är på semester, men kommentera gärna så svarar jag i augusti. Önskar er en underbar sommar! <3

Signatur Sara

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “SKINCITY skincare – Före & Efter”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Lisa skriver:

    Vilken av produkterna har lyckats ta hand om solskadorna. Nästan all pigmentering är ju borta. Helt fantastiskt! 🙂