Här är mina hudvårdande fjällhjältar

  • | Yasemin

Tog med mig delar av familjen upp på kombinerat jobb och skidsemester. Jag älskar verkligen de svenska fjällen. Luften, atmosfären och landskapet. Jag är ingen stjärna på skidor, åker hellre än bra, men jag skulle säga att jag är en stjärna på att hitta den perfekta lilla rutinen för fjällsemestern 😉

Eftersom resan blev uppstyrd i sista minuten så hann jag inte riktigt planera vad som skulle med upp utan nu fokuserade jag på kyla och blåst. Med dessa två in mind så blev fokuset näring och lugnande ingredienser.

Voilá

yasemins hudvårdsrutin

Här har ni riktiga fjällhjältar!

The Magic Milk –  För att den är så galet mild och skön samt återfuktande. Denna rengöring masseras snabbt in och torkas av med fuktad rengöringsduk. Smidig, snabbt och enkel att använda.

Radical3 Reboot Pro Peel – Grymt effektiv peeling om du vill ha direkt, snabb och mjukgörande effekt. Inget för den mest känsliga huden skulle jag säga då den innehåller både AHA- och BHA-syra, men också enzymer och små biologiskt nedbrytbara cellulosapärlor. Galet mjuk hud är resultatet!

PLC Liposome Oil Ampoule – Ett serum som jag pratat mycket om tidigare också och som verkligen är en sån produkt som är lätt att älska. Huden blir lugn och får en riktigt långvarig återfuktad känsla.

Nourishing Cream – Har blivit en favorit sedan den lanserades och jag kan nog tyckas vara lite tjatig. Jag har haft med mig den vart jag än åkt och den har varit helt underbart skön som creme både morgon och kväll. Tycker att den passar perfekt under makeupen också!

Tetra – FX251 SPF 50 Color Guide – Solskyddet med det mest omständiga namnet men som utmärker sig på fler sätt! Jag tycker detta solskydd är ett av de bästa jag använt. Gillar att den är tonad men det är inget som direkt syns i ton utan den smälter in supersnabbt och man får en väldigt fräsch look och finish och så självklart det viktigaste – ett galet bra skydd!

Ni som känner mig vet att Sensai Total Lip Treatment is the one för läpparna. Men jag måste säga att The Calm Balm är GRYM som komplement på dagen. Mycket mindre och betydligt smidigare tub och att den håller läpparna mjuka och skyddade. Den liksom underhåller mjukheten hela dagen.

Yasemin med Calm balm i backen

Alltid redo med calm balm i backen! Kalla vindar är döden för mina läppar och den är ju grymt smidig att ha med sig

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Här är mina hudvårdande fjällhjältar”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Anna skriver:

    Nåt tips för torra händer?