Holiday skincare

Jag längtar hela året efter denna period som är min absoluta favoritårstid. Men förutom att jag njuter av att ta semester i sol med varma kvällar och slappa dagar så tar även min hudvårdsrutin semester. Jag ska helt ärligt säga att jag inte orkar vara lika effektiv på sommaren, jag är inte alls mitt maniska jag under min ledighet haha, men jag vill ju heller inte tappa verkan. Lite aktivt kan det allt få vara, sommaren till trots, så vad passar bättre än en ”Holiday-skincare” rutin.

Yasemin med sin sommarrutin

 

Smidigare rengöring kan man inte ha på sommaren. Radiance me. Cleansing water oil  är en fusion av rengöring och olja som effektivt sveper bort makeupen. Passar vid ögonen och gör huden återfuktad, funkar toppen till en känslig hy. Att man redan i detta steg får en fin naturlig lyster gör det såklart också till ett vinnande koncept! Här finns Björksav som lugnar och hjortron, blåbär, havtorn, hallon och även björnbär så här matas man med mängder av antioxidanter!

Make P:rem cleansing water oil

The FAB four!

SkinCeuticals C E Ferulic ger huden så bra skydd och motstånd och jag tycker att man får så fin återfuktad hy med väldigt fin sommarlyster. Att den också är så fantastisk på min pigmentering i pannan gör att jag förmodligen aldrig kommer att överge denna totala favorit.
Mineral tolerance väljer jag utan tvekan som mitt solskydd.  Den har ju allt man kan önska sig: skydd mot UVA/UVB, HEV-ljus. Matad med C-vitamin och E-vitamin och DNA reparerande enzymer. Ger riktigt underbar lyster och går så snabbt in i huden att man inte märker av att man har lagt på spf. Nästan att man applicerar en extra gång för att vara säker – vilket såklart inte är fel 😉

Sist men absolut inte minst så har vi nattcremen Moisturizing Créme Q+SOD FX240, en riktig hjälte! För vem vill sluta ha effektiv hudvård bara för att man har semester? Här har vi en kombination av 15% mjölksyra och CoQ10+SOD som stärker, skyddar och exfolierar. MEN, här finns även retinol så här har vi cremen som täcker upp ALLT och med en effekt som är to-die-for.

Yasemins korta sommarrutin

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.