Hyaluronsyra mot nariga läppar

  • | Yasemin

Vill du ha ett tips på hur du motar bort nariga höst- och vinterläppar kan det vara läge att se hit. Här  är en riktigt grym läppbalm från Paula´s Choice med fuktbindande hyaluronsyra, mjukgörande squalane och aktiva peptider.

Paula´s Choice Lip booster

Jag blir alltid sådär lite smånarig om läpparna på hösten och faktiskt även på sommaren om man utsatts mycket för sol. Som jag nämnt tidigare så är jag inget stort fan av att ha något på läpparna, varken lipbalms eller läppstift/gloss för jag tycker inte om att ha något på läpparna men jag ger inte upp. Några favoriter till läpparna har jag sedan innan och jag tror minsann att Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster kommer få kvala in bland dem.

lip booster konsistens

Den härligt balmiga konsistensen bäddar verkligen in läpparna i fukt, lite som ett fuktbad och jag tycker verkligen om den supermjuka känslan som läpparna får. Metallapplikatorn är sval och jag upplever resultatet som plumpande, fuktgivande och faktiskt även aningen uppstramande.

yasemin applicerar Lip Booster

Alltså konsistensen och det fina glowet på läpparna…

Smidig att ha med sig, otroligt dryg och galet mjukgörande – Ni måste testa om ni har samma problem som jag med torra läppar!

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Hyaluronsyra mot nariga läppar”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Tina skriver:

    Tyvärr tycker jag att denna produkt varken är bättre eller sämre än de flesta andra läpprodukter. Men den ligger verkligen i den dyrare delen av segmentet.