Poddavsnitt 116: Well Ageing med Filorga

Äntligen har vi fått besök av underbara och superhärliga Jessica Jelencovich i podden. Sara och jag har länge pratat om att Jessica borde komma och gästa oss och när hon befann sig i Stockholm haffade vi henne direkt. Jessica är utbildare och produktspecialist på Filorga. Ett märke som, i ett hudvårdsindutriellt mått mätt, är ett relativt ungt märke. Jessica är hudterapeut i grunden och har jobbat med flertalet av de största hudvårdsmärkena på marknaden och besitter stor kunskap om huden och hudvård generellt.

Som produktspecialist blir det en hel del resande i jobbet och Jessica har alltid minst 3-4 neccessärer med sig. En för kropp, hudvård. makeup och hårvård. Filorga är ett väldigt spännande märke med ett stort sortiment och här hjälper hon oss att sortera ut vilka produkter som passar vem. Märket riktar sig främst för mogen hy för att stötta och hjälpa huden att åldras utifrån de bästa förutsättningarna.

Vi pratar också om favoritfoundations för mogen hy. Man blir mer kräsen med åren och man vill ha en foundation som ger fukt, har naturlig täckning och som inte lägger sig i linjer och rynkor. Jessicas hetaste tips och favorit är Sensai Flawless Satin Moisture Foundation.

Vi djupdyker även i NCEF Shot och varför den är så fantastiskt effektiv och bra? En annan storfavorit är ju Oxygen Glow Mask som direkt den lanserades gick upp i topp på maskfavoriter på Skincity. Många kallar den för askungemask.

Sara älskar UV Bronze After Sun och använder den som bodylotion hela sommaren. Jessica tipsade faktiskt att även män har fått upp ögonen för den.

Ett axplock av favoriterna från Filorga

Jessicas Must-haves!

NCEF-Shot

Detta är en 10-dagars behandling Filorgas unika vitamincocktail NCEF som ger god effekt på rynkor, porer och ger en fin klarhet till huden. Idealisk som start om man är nyfiken på Filorgas produkter.

NCEF-Reverse Eyes

Denna ögoncreme jobbar verkligen på allt kring ögonområdet: svullnad, rynkor, mörka ringar och lyster. Innehåller självklart också NCEF med aktiva ingredienser såsom c-vitamin, hyaluronsyra, kollagen, escin och koffein.

Meso Mask

Maskernas mask som Jessica inte kan leva utan. Det är en intensivt uppiggande mask med lite rikare konsistens som ger huden en underbar lyster och klarhet.

Hydra Hyal Serum

Nya och uppdaterade Hydra Hyal Serum som nu ökat upp till 5 olika former av hyaluronsyra som stöttar hudens fukttillförsel och plumpar upp hudens struktur.

NCEF-Essence

KLappa in denna magiska essence, gärna 2-3ggr efter varann. Den fungerar lite som ett pre-serum och som en fuktsluss. En mogen hy uppskattar ofta att man slussar in fukten lite lager på lager vilket ger den optimala plumpande effekten.

Yasemin, Jessica och Sara

Alltid lika kul att träffa och hänga med Jessica och att hon hade möjlighet att komma och hälsa på i poddstudion.

Produkterna vi pratar om i podden finns även listade HÄR!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.