Poddavsnitt 120: Skinhacks on the go

Snabba skinhacks on the go vill väl alla ha? Vilka är våra bästa hacks inför sommarn och semestern?

Skin hacks produkter

Från kontor till AW – Saras tre snabba tips

PerfectTint Powder SPF40

Snabb spf-fix är A och O på sommaren. Bästa som finns är att kunna svepa ett lätt puder med högt skydd över sin makeup och samtidigt förbättra sin finish. Formulan minskar synlighet av porer och balanserar upp glansighet.

Phantom Volumizing Glossy Balm

Detta är en innovativ 3-i-1-hybrid som ger läpparna fukt och ger en fylligare finish. Sara har nyansen Lucid och jag har Haze.

Ginger Glow Finishing Mist

Som pricken över i:et blir det en glowmist som även är superfin på dekolletage, ben och armar i sommar. Den ger inte bara glow utan är också full med antioxidanter. Viktigt att den skakas så du får en mer jämn fördelning av lystern.

skin hacks tips

Våra resetips

Jag har alltid med mig små förpackningar av allt för att det ska få plats i mitt bagage när jag har begränsat med utrymme. Deep Cleansing Brush är grym för att höja den peelande effekten av rutinen och Ultra Facial Cleanser finns i olika storlekar och är perfekt resesällskap som rengöring!

Serum Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate Kiehls. Finns även den i flera storlekar: 15ml, 50ml och 75ml. Denna är jag riktigt nyfiken på att testa fullt ut. Den ger nytt liv åt glåmig och trött hud, korrigerar torrhetstecken och ger huden fräsch och fyllig finish. Innehåller shisoextrakt och växtbaserat glycerin som hjälper huden att hålla sig återfuktad och plumpad.

Sedan är jag otroligt lycklig över att Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream nu finns i resestorlek (15ml). Perfekt kombination av foundation, färgad dagkräm och solskydd. Ger massor med fukt och innehåller fysikaliskt solfilter med spf 30.

Sara vill gärna ha översikt över sin packning. The Portfolio bag har ett transparent fönster som gör att man ser hela innehållet i sin necessär. Smart också med handtag, lite som en söt väska. Materialet är vattentåligt och väldigt lätt att torka av.

Vi vill också tipsa om The Travel Kit med tomma förpackningar där du själv kan fylla på med dina favoritprodukter.

Man vill inte tumma på resultatet trots att man är på semester.

Här syns Phantom Volumizing Glossy Balm i nyanserna fr.v Haze och Lucid

5 måsten i resenecessären:

  • Rengöring
  • Serum
  • Spf
  • Sara adderar ansiktsvatten + CC-cream
  • Jag själv kan inte leva utan min Concealer och även här blir det nog ansiktsvatten.

Semesterpreppet

För att kunna slappna av till max på semester rekommenderar vi att fixa bryn och fransar. Bara känslan att slippa detta gör semestern än mer avkopplande. Sara satsar bland annat på Lashlift medan jag själv besöker frisören och busar mig själv lite lätt. Manikyr och pedikyr är också två heta tips för sommarfina händer och fötter!

Det viktigaste är nog ändå att man gör det man själv känner inför sin semester. Vissa vill preppa, andra lägger inte ner någon tid på att fixa sig inför sin ledighet. Det viktigaste är ju trots allt att man känner att man får 100% avkoppling och en riktigt härlig semester 🙂

Alla produkter finns samlade HÄR!

Vill du komma i kontakt med mig och Sara så nås vi lättast på podd@hudspecialisten.se

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.