Poddavsnitt 147: Hudterapeuternas Top Picks 2022

  • | Yasemin

De fem utvalda favoritprodukterna

Total Turnover Exfoliating Sleep Mask

Att denna är en av våra favoriter är faktiskt ingen överraskning. Jag gillar den lyster man får av denna. Och att den är så pass aktiv. Den känns, det pirrar och sticker men lägger sig snabbt. Grym lyster- och spänstgivare.

PHA, Tranexamsyra och arginin är en fantastisk kombo om ma nverkligen vill jämna ut hudtonen. Glycerin, NMF, ceramider, kollodialt havre återfuktar, lugnar och stärker barriären.

5% Niacinamide Body Serum

Sara: Jag har nästan tagit slut på min produkt hemma nu. Jag letade efter något mer aktivt till kroppen men som gick fint och använda under graviditet och precis då lanserades denna – som att hudguden hörde mig.

5% niacinamide + 5% d-panthenol verkar den för en jämnare hud samtidigt som den återställer en hälsosam hudbarriär. Tycker att man ser effekt efter bara några användningar. Huden är liksom jämn, plumpad och full av lyster.

Den heter ju Serum och är likt en lätt creme, jag gör så har den under en bodylotion alternativt om jag är en latmask så mixar jag serumet med en creme för att spara lite tid.

fem utvalda favoritprodukterna i poddmiljö

Hydrate Luxe

inte heller någon surprise. Jag kan nästan räkna ut vilka av kollegorna som tagit fram denna grymma creme som storfavorit för den torra och fnasiga huden. Sheasmör + peptider! Bygger ut hudbarriären så den blir mer effektiv och funktionell! Som att den stärker barriären med ett lager till… som att cremen tänker ”in case of emergency”! Safe card och man känner sig trygg med den när huden känns torr. Skön som creme för fjällresan.

Limitless Lash Mascara

Att denna är med på toplistan förstår jag helt! Gillar att den bygger både volym och längd i ett.

Börja med att använda en ögonfransböjare – gör så stor skillnad. Använd sedan de kortare stråna på den dubbelsidiga borsten för att bygga volym från rot till topp. Använd sedan sidan med långa kam-lika strån för att separera och ge definition till fransarna medans du lyfter och förlänger dem.

Passar även känsliga ögon och innehåller Sheasmör och arginine (keratin) vårdar och stärker fransarna utan att de känns tunga.

CCC Cream

Kul att lyfta en makeupprodukt också och denna är så mycket mer än makeup. Jag använder dena större delen av året. På vintern har jag lite svårt att hitta en passande nyans men den är heeelt amazing, vår till höst! Jag ser helt osminkad ut, känner mig osminkad men huden bara stråålar! Använder den ensam över serumet. SPF

Se hela listan på hudterapeuternas storfavoriter för 2022 HÄR!

 

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 svar till “Poddavsnitt 147: Hudterapeuternas Top Picks 2022”

  • (2) Kommentarer
  • Visa alla kommentarer
  1. Sandra skriver:

    Tack för alltid lika bra podd. Har en fråga om cc cremen; hur applicerar du den? Svamp, borste? ( gillar den men tycker den är svår att applicera)

    Tack på förhand.