Sommarfräsch på 5 minuter

Då är det dags igen. Säsong för kjol, shorts eller klänning innebär för mig att det är dags att plocka fram sin BUS. Vill man däremot ha ett quickfix så kan man istället använda en foundation för kroppen som snabbt ger ett jämnt fint resultat och som sitter hela dagen. Vita Liberata har en foundation för kroppen: Body Blur. Har ni testat?

Vita Liberata Body Blur före och efter

Vänster ben efter, höger före. Man kan bygga upp en så fin nyans med Body Blur. Fler lager – mer färg. Enkelt och smidigt med ett superfint resultat. För mig räcker ett lager men vill man få mer färg är det bara att lägga på ett lager till. Här har jag använt nyansen Light.

Jag är alltid lite försiktig med färg, vill inte ha för mycket och vill att det ska se naturligt ut. det kan lätt slå åt det gula hållet på mig. Här tycker jag att Body Blur ger en sådär fin, naturlig, gyllenbrun och solkysst nyans som passar in så väldigt fint på min ljusa hy.

Vita liberata Body blur hand

Vill bara visa er… här har jag applicerat två lager av nyansen Medium. Lystern är magisk när solen ligger på. I detta ljus ser den nästan lite kall ut men det är den inte. Ger så otroligt fint och naturligt resultat!

Självklart finner vi återfuktande och lugnande ingredienser såsom sheasmör och aloe vera så den passar fint om man har lite känslig hy. Något jag gillar är att den är vattenresistent så kommer sommarregnet slipper man oroa sig för randiga ben. Det bästa är att den smälter in helt magiskt fint i huden och man känner inte av att man har produkt på huden. Den finns i två nyanser: Light och Medium.

Body blur på Yasemins ben

Finns inget smidigare sätt om man snabbt vill känna sig lätt sommarfräsch.

Hand som håller i Body blur

Stor tub som räcker länge och den är otroligt dryg, krävs inte mycket för att man ska få en jämn och fin färg.

Två nyanser av Body Blur

Lätt att applicera och försvinner smidigt i duschen. Det finns många som inte vill använda en traditionell BUS av flera anledningar. Man får tålmodigt vänta på resultatet, man vet inte hur jämnt det blir, man vet inte alltid exakt hur mycket färg man får etc. Här får du resultatet direkt och det blir verkligen sååå fint. Bra också som komplement om man ser att bus-effekten börjar avta.

Vill du lämna en kommentar?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 svar till “Sommarfräsch på 5 minuter”

 • (8) Kommentarer
 • Visa alla kommentarer
 1. Frida skriver:

  Hej,

  Kan man sova med den?

  Tack för ett bra inlägg,

  Hälsningar
  Frida

  • Yasemin skriver:

   Hej Frida,

   Man kan sova med den men jag brukar faktiskt ta en dusch innan jag lägger mig. Känns annars lite som att lägga sig och sova med sin foundation 🙂

   Kram kram!

 2. Sara skriver:

  Doftar den någonting?

 3. Helen skriver:

  Hej! Är det säkert att sitta i ljusa soffor och ha ljusa kläder på sig? Så den inte färgar om sig om man blir varm/svett?

  • Yasemin skriver:

   Hej Helen,

   Jag skulle nog inte sitta varm och svettig i en ljus soffa utan något under som skyddar. Den är ju som en foundation så det klart att den kan släppa färg om man är varm 🙂

   Kram

 4. Elisabeth Persson skriver:

  Jag vill inte bli för brun, passar inte mig som är ljus,skall testa denna.

  Tack för rek
  Elisabeth